blog demisec cu note fine de tehnologie

Câteva zile va fi program redus pe blog, sunt ușor plecat. Urmăriți-mă pe Instagram și pe YouTube!

Tot scandalul Rădulescu-mitralieră arată, de fapt, ce oameni de calitate are PSD la conducerea țării

Clock icon

20 Mar 2017

Tag icon

GÂNDURI

Comments icon

5 comentarii

S-a consumat prea multă cerneală scriindu-se despre deputatul Cătălin Rădulescu, după cum se dovedește acum. Omul a încercat să pară un Chuck Norris românesc și cu mai puțin păr în cap și a sfârșit fiind o fâsâială mai mare decât Dracula Park.

Să ne reamintim evoluția sa fulminantă:

 • a declarat că la Revoluție a luptat cu arma în mână și încă are acel AKM acasă și nu se teme să-l folosească din nou dacă statul construit prin jertfă este amenințat de protestatari.
 • poliția se autosesizează și începe o anchetă privind regimul armelor.
 • s-a aflat că-i doar un abonat la contracte cu statul, cum sunt mulți alții în PSD.
 • speriat de scandalul creat, declară că arma este de panoplie, nefuncțională, un bibelou mai mare de pus lângă pescarul chinez. E ca și cum te-ai lăuda că ai armă și nu te temi să o folosești, neglijând să menționezi că este vorba de un pistol cu apă. Ce-i drept, deputatul a declarat că a luptat cu arma în mână, dar n-a zis și cum. Poate a folosit-o pe post de bâtă.
 • Asociația 21 Decembrie 1989 îl acuză că la mineriada din 1990 i-a ajutat pe mineri în reprimarea demonstranților pentru democrație, reclamându-l la Parchet.
 • Rădulescu declară că nu are arme, nu trage, a vrut să-și bată joc de reporteri, nu știa că-i înregistrat, nu face, n-a văzut, n-a fost. Dacă urmăriți declarațiile sale, trece de la luptat cu arma în mână la “la Revoluție trăgeam, așa, la întâmplare” și la “n-am tras niciodată”, culminând cu “nu există nicio armă din timpul Revoluției, mi-am bătut și o să-mi bat joc de ei în continuare”. Profilul clasic al viteazului de monitor.
 • ultima oră: poliția finalizează ancheta, constată că dispozitivul de siguranță al armei a dispărut, îi anulează dreptul de a deține armele, aplică o amendă de 2.500 lei, îl obligă să predea armelor. Faza cea mai tare: arma respectivă a fost fabricată la Cugir în 1999, mult după Revoluție.

Iron Man de România, lăsat în curul gol, cum se zice.

Partea bună este că omul nu și-a bătut joc de reporteri, cum declară el, ci și-a bătut joc de PSD. Fără să-i ceară nimeni vreo declarație, singur s-a dat în spectacol, arătând tuturor că PSD este un partid care susține reprimarea manifestanților chiar și cu arme de foc și că să minți în declarații este ceva uzual; a reamintit tuturor că un condamnat definitiv pentru corupție este membru al acestui partid, ba chiar al Parlamentului. Gluma este despre ei. Probabil să-ți bați joc de presă este o altă politică de partid; să-ți bați joc de țară cu siguranță este.

Având în vedere mocirla în care se scaldă, nici nu mă mir că trebuie să-și cumpere 3-4 costume pe lună, plus că să ai Range Rover costă, la fel și amenzile pentru viteză. Pe ăsta l-au votat oamenii, pentru unul ca ăsta își rupeau babele hainele de ele în fața Cotroceniului, acuzând că votul lor este nesocotit.

Sper să-l dea afară din partid. N-ar însemna mare lucru, tot o pensie mare i-am plăti, dar măcar n-ar mai câștiga și un nou mandat în Parlament.

  5 comentarii

 1. Tovarashu’ Nastase care a vrut sa se tunda cu 9mm-ul are mai multe oua si mai mari decat acest nene cu AK47-ul lui de jucarie.

    (Citează)

 2. Nu e nimic special.

  #unpesedist

    (Citează)

 3. Hai să nu fim naivi. Când e vorba de PSD… se iese din partid doar daca l-ai supărat pe șeful cel mare, în nici un caz că ai facut niște declarații, sau că ai probleme cu legea. Ce naiba, doar avem experiență…

    (Citează)

 4. Bai, chiar azi ma gandeam la asta. Un partid normal care se respecta l-ar fi dat afara pe asta imediat dupa ce se afla ce a zis. Da’ astia nici macar nu se sinchisesc.

    (Citează)

 5. Cum nu? Au zis ca se gandesc daca e bine sau nu ce a facut. Nu fi tendentios!

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite.

sus