un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 9 martie 2017

9 Mar 2017  ·

TEHNOLOGIE  ·

11 comentarii

Pentru momentele mai agitate din trafic:

    11 comentarii

  1. Dayum son! Și eu tocmai mi-am cumpărat ieri o husă de iPhone. Dacă aș fi știut… nu aruncam banii așa, aiurea, luam LV!

      (Citează)

  2. stirea aia cu pantofii cuprinde tehnologie maxim…. dar na, profitshare e profitshare, tot tehnologie se cheama si asta

      (Citează)

    • Nu știu dacă te-ai mai uitat la alte știri despre tehnologie, dar nu-i prima. Nu-i o știre, e un link. După cum se vând pantofii, înțeleg că e binevenit.

        (Citează)

  3. NASA, acum 4 ani: The head of Nasa has admitted that the space agency will not be returning to the Moon “in my lifetime”.
    Ziceau că au mai fost și nu au ce să mai vadă :)

      (Citează)

  4. Sa corectezi te rog codul de reducere in shoesREfresh30.

      (Citează)

  5. Eu nu am inca reclame in windows explorer. Dar e aiurea sa bage reclame la un soft cumparat.

      (Citează)

    • Am văzut ceva de Greyball ăsta, dar o știre cu caracter mult prea local. Mie-mi pasă de ceea ce face UBER în trei aspect: la noi, ca tehnologie și în general pentru chestii importante. Ce se întâmplă în Portland și felul în care-și aleg ei clienții (sau nu) mă lasă rece. Partea interesantă acolo este tehnologia din spatele aplicației, dar nu-i ceva nemaivăzut. Kalanick în general pare suficient de megaloman încât să solicite astfel de unelte.

        (Citează)

  6. Sistemul solar construit de Tesla in Hawaii nu e asa “huge” cum scrie in articol ca are doar 13 MW, ce e interesant e 52KW de baterii. Sistemul de baterii s-ar putea sa fie el mai mare instalat deocamdata. Tesla vinde energia produsa la 13.9 cents/kwh, parcurile solare noi care se construiesc vand energia la 5 centi/kwh, deci au cost pe kwh de 9 centi pentru baterii care e super bun comparat cu ce era in trecut de 30 de centi.
    In Romania cele mai mari parcuri solare din ce am gasit sunt la Giurgiu (79,2 MW), Brașov (61 MW) și Călărași (60 MW).
    China au ajuns pe primul loc la panouri solare instalate si datorita ca cei mai mari producatori de panouri solare sunt tot ei.

      (Citează)

    • Au nevoie să devină cel mai mare producător de panouri solare, plus că pot fi ușor modificate fabricile vechi de semiconductoare, iar din acestea au din belșug.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus