un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 10 martie 2017

10 Mar 2017  ·

TEHNOLOGIE  ·

12 comentarii

 

Game of Thrones sezonul 7 apare pe 16 iulie și zice asta cu un trailer în care sună de parcă Daenerys vorbește la Radio Vacanța:

    12 comentarii

  1. Just for the record, eu as zice ca Huawei e al 5-lea in top: Google Pixel, HTC 10, Galaxy S7, Xperia X Performace ..and Huawei pe locul 5.

      (Citează)

  2. E foarte bine ca incepe update-ul pentru S6, ca eu am S7 si n-am primit nimic.

      (Citează)

  3. razorsbk:
    Dacă îl ai de la operator, atunci ești la mana lor.

    Poti detalia putin? Cum adica depinzi de operatorul de telefonie? Eu am un s6 edge, luat de la emag, dar inca nu am primit nimic.

      (Citează)

  4. Uitați-va aici și urmăriți distribuția pe operator: https://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-G920F/CNX/ .De exemplu, vodafone e singurul pana acum care a început sa livreze update-ul.Eu am S7 edge, și deși e la liber, am primit doar după ce deja se lansaseră update-urile de către toți operatorii :((

      (Citează)

  5. Cu permisiunea ta, o corectie: Sennheiser are casti wireless pentru TV de multi ani! Am avut vreo 5 ani RS120 si cand au obosit am luat RS 175. Cu tot cu perechea DS120 respectiv DS175. Si au Toslink, deci nu trebuie sa ascult ce procesare crede TV-ul ca e cea mai “buna”. Sunt mai grele, normal, decat o pereche on-ear, dar fac toti banii! Calitatea sunetului e super buna, sunt solid construite, nu le simti pe urechi, nu aud copii sunetul si, bonus, izoleaza sunetele impresionant pentru niste casti fara noise-cancelling (a se citi nici tu nu auzi copii!).
    Da, asta sunt on-ear, iar celelalte modele sunt over-the-ear, dar pentru o stire corecta… ;)

      (Citează)

  6. George:
    Uitați-va aici și urmăriți distribuția peoperator: https://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-G920F/CNX/ .De exemplu, vodafone e singurul pana acum care a început sa livreze update-ul.Eu am S7 edge, și deși e la liber, am primit doar după ce deja se lansaseră update-urile de către toți operatorii :((

    Si am S7 Edge luat de la Emag, nu mi-a venit niciun update.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus