un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Samsung Galaxy S8 scapă pe net într-o imagine oficială

1 Mar 2017  ·

TEHNOLOGIE  ·

12 comentarii

Evleaks are o imagine de marketing cu viitorul Galaxy S8. Arată așa cum ne așteptam, ecran aproape cât întreaga parte frontală, continuând moda lansată de LG G6 (și Xiaomi Mi Mix, de altfel).

Imaginea de mai sus ne arată și marginea rotunjită a ecranului, pe lateral. Rămâne de văzut undeva fi senzorul de amprentă, dacă integrat cumva în spațiul mic rămas sub ecran, sub sticla carcasei ca la Huawei P10, sau dacă va fi mutat pe spate, a la LG G6.

Ce mai știm: Snapdragon 835, probabil 4 GB memorie RAM, poate 6 GB. Ca și la noile Sony, sper că va putea filma slow-motion-uri la 960 fps, chiar dacă pentru timp foarte scurt. Nu știm nimic despre ce va introduce nou pe partea de software acest telefon, ce asistenți vocali, ce artificii, ce îmbunătățiri pe la alte aspecte și asta rămâne de descoperit.

Evenimentul Samsung Unpacked va avea loc pe 29 martie. O lună e un timp foarte lung de așteptare când imaginea produsului deja a scăpat pe net.

    12 comentarii

  1. Am vrut un Galaxy fără buton fizic frontal de pe vremea lui S5. Acum e posibil să-l introducă cu S8. Nu arată rău, să nu aibă spatele acoperit de sticlă ca la G6, mie personal nu-mi place așa. De-abia am găsit o husă care să adere cum trebuie la sticla de pe spatele lui S6 (telefonul de muncă) din cauza spatelui de sticlă.

      (Citează)

    • Sigur are sticlă pe spate, e design-ul lor. Dar sunt o mulțime de huse oficiale și 3rd party, inclusiv unele masive pentru protecție serioasă. I-am văzut pe unii la MWC de puneau un plastic subțire peste ecran și rezista și la zgâriere cu peria de sârmă.

        (Citează)

  2. Și nu mai scris Samsung sub difuzorul de pe față sus.

      (Citează)

  3. Spatele va fi acoperit de sticla, iar senzorul de amprente va fi pe spate in locul senzorului de puls si al blitului.

      (Citează)

  4. Or sa scoata si o husa personalizata pentru acest model. Asa au facut la toate telefoanele din clasa S.

      (Citează)

  5. E bine ca nu se mai grabesc cu lansarea. Chiar daca nu l-au prezentat acum … macar sa fie facut cu simt de raspundere.

      (Citează)

  6. 960 fps? E pe bune?

      (Citează)

  7. Dacă vor pune senzorul de amprentă pe spate, va fi o mare porcărie. Trebuie să intorci telefonul pe dos, ca să te uiți unde pui degetul, apoi îl întorci pe față ca să faci ce vrei să faci cu el. Pozitia actuală a senzorului este firească, nu trebuie să faci manevre ca să-l atingi.

      (Citează)

    • Asa-i ca nu ai folosit vreodata LG? Pe spate e mai comod. Cu mult. Pe mine ma dispera pe buton pentru ca trebuie sa tin degetul intr-o singura pozitie sa imi recunoasca amprenta.
      Ma rog, pe spate o sa dea mult mai putine erori de recunoastere. Parerea mea.

        (Citează)

    • Asa-i ca nu ai folosit vreodata LG? Pe spate e mai comod. Cu mult. Pe mine ma dispera pe buton pentru ca trebuie sa tin degetul intr-o singura pozitie sa imi recunoasca amprenta.
      Ma rog, pe spate o sa dea mult mai putine erori de recunoastere. Parerea mea.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus