un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

V-au rămas vreo 250 de milioane de dolari? Iată o casă frumoasă de cumpărat!

23 Feb 2017  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

27 comentarii

Încă o casă foarte scumpă: este în Bel-Air, California, probabil pe vreun deal cu priveliște frumoasă, și costă 250 de milioane de dolari, ceea ce o face cea mai scumpă casă listată la vânzare în SUA.

Arată extraordinar:

V-am spus că-mi plac casele cu ferestre mari de sticlă, iar aceasta așa e construită, pentru priveliște și lumină naturală. De fapt, arată ca un hotel boutique de lux, cu un număr restrâns de camere, sau o casă gândită doar pentru petreceri de amploare, cu zeci sau sute de invitați.

Am zis camere? Are 12 dormitoare și 21 de băi. Nu înțeleg cum vine asta. Să zicem că fiecare dormitor are baia sa, cu acces direct din cameră, că dacă faci o petrecere mare și dorm invitații pe la tine nu se poate ca a doua zi să apară scandal între Beyonce și Rihanna legat de cine intră primul în baia de la etaj. Bine, dar până la 21 de băi? Mai pui 3 băi generale, hai 4 băi – se fac 16. Dar 21?!?

Infinity pool cu ecran, cinematograf cu 85 de locuri, zonă de masaj, 4 piste de bowling – astea sunt dotări oarecum uzuale pentru vile scumpe de mari dimensiuni. Această casă, care se vinde complet mobilată, este echipată cu câteva șmecherii în plus care probabil reprezintă jumătate din prețul de listă.

De exemplu, la nivelul de sus puteți vedea un elicopter. Este Airwolf, din serialul cu același nume, adică pentru cei care nu l-au urmărit un fel de KITT sub formă de elicopter, că avea tot felul de tehnologii pe el, rachete și mitraliere. Elicopterul nu este funcțional, a fost dezafectat după terminarea serialului, dar  recondiționat pentru a arăta bine acolo, ca un bibelou.

Casa include și opere de artă de câteva milioane de dolari și o colecție de vinuri tot de câteva milioane de dolari. Grosul banilor, însă, se cheltuie pe garajul cu 12 automobile, printre care un Rolls-Royce Dawn, un Pagani Huayra și un Bugatti Veyron, printre altele. În total, 30 de milioane de dolari în mașini.

Practic, scoți 250 de milioane de dolari și primești la cheie nu doar o casă, ci și tot ce ai nevoie pentru a te da și cult și colecționar. Plus un perete cu bomboane.

sursa: CNN, un clip video la Nihasa.

    27 comentarii

  1. Asta-i pentru Iohannis. Si-ar intregi la loc mosia ca acum are una lipsa.

      (Citează)

    • Seamana mai mult cu vila de tzaranus cocalar pe care o are omul cu sobolan sub nas de la teleorman, asa ca hai sictir cu glumitzele anatema3 :*

        (Citează)

    • Spre deosebire de Dragnea care probabil ar face un downgrade daca s-ar muta aici.

        (Citează)

    • Hai ca poti mai mult. Streseaza neuronul…

        (Citează)

    • Ce treaba are antena3 cu faptul ca Iohannis si-a luat o casa cu acte false? Dar Dragnea?

      P.S. gluma cu siguranta a fost pentru oamenii normali, nu pentru roboteii iohanisti care sufera ca statul a recuperat o casa.

        (Citează)

    • Iohannis si-a luat o casa cu un act oficial, semnat de un notar public. Ai ceva de comentat despre contractul de cumparare dintre Iohannis si vanzator? Până una-alta, vinovatul este altul iar Iohannis este una dintre victimele acestuia.

      Statul nu a recuperat nicio casa. Niste unii care au profitat de o lege data pe vremea lu’ Nea Nelu (chiriasi in casa nationalizata) s-au facut cu o casa luata la pret prefential doar pentru ca i-a pus statul comunist in ea. Casa pe care statul român o furase inainte.

        (Citează)

    • stirea e cam “veche”, a avut parte de un episod intreg in prime time la CNBC’s – Secret Lives of the Super Rich, Dpdv imobiliar este overpriced, titlul este pt a crea buzz, cu efectul scontat…a fost deja cumparata de un chinez, platit cash (adica transfer bancar, fara mortgage) deh isi permte daca vinde chiloti si plastice in toata europa (inclusiv in cea din voluntari).

      Recomand canalul de YT Williams & Williams (Rayni & Branden Williams @ Hilton & Hyland) sunt in realestate de vreo 8 ani, totusi clipul lor original a strans doar 213.000 views fata de “clone” care au scos 1.5mil. Cei doi antreprenori creeaza cate o poveste pentru fiecare casa, filmari cu drona, soundtrack compus special, 50-60k doar costul de productie, regia, scenariul si actorii implicati intr-un astfel de film de prezentare imobiliara.

      Incearca sa aduca acest concept de tur video la indemana oricui
      roofshoot.com

        (Citează)

    • Nu e adevarat, instanta a decis ca Iohannis a luat acea casa cu rea credinta (plus acte false):
      sursa b1 ca sa nu mi-o bagati pe aia cu latrina3:

      “Motivarea instanței: Soții Iohannis au obținut cu rea-credință casa din centrul Sibiului”

      nashu_mare:
      Iohannis si-a luat o casa cu un act oficial, semnat de un notar public. Ai ceva de comentat despre contractul de cumparare dintre Iohannis si vanzator? Până una-alta, vinovatul este altul iar Iohannis este una dintre victimele acestuia.

      Statul nu a recuperat nicio casa. Niste unii care au profitat de o lege data pe vremea lu’ Nea Nelu (chiriasi in casa nationalizata) s-au facut cu o casa luata la pret prefential doar pentru ca i-a pus statul comunist in ea. Casa pe care statul român o furase inainte.

        (Citează)

  2. Asta cu “imi plac casele cu ferestre mari din sticla sa intre lumina multa” deja-i hipstereala, toata lumea zice la fel.

      (Citează)

  3. Huh ? păi cum adică vine deja cu elicopter stricat care ocupă degeaba padul de aterizare ?

    Eu am un elicopter bun, dacă cumpar casa trebuie să plătesc extra pe unii să-l ia pe ăla stricat să-l ducă la Rabla ca să-mi eliberez locul de parcare ?

    Vă spun eu, nu este o afacere bună casa asta.

      (Citează)

  4. cine o vinde?

      (Citează)

  5. Probabil are câte o baie pentru fiecare cameră de activități: cinema, bowling, spa, sală de jocuri, diferite living room-uri etc. Iar dacă e gândită mai mult pentru petreceri și evenimente, e posibil să fie toate dublate pe stil “men’s room” și “women’s room”.

      (Citează)

  6. Baga un link de afiliere si trimite-i lui dragnea. Iti iese cu comision frumusel

      (Citează)

  7. mda. Daca dadeai si tu articolu acu o luna. asa, mi-am cumparat o lada de bere si am ramas fara fix cat mai aveam nevoie.
    Asta e, next time

      (Citează)

  8. Are sa imi dea rest la un miliard?

      (Citează)

  9. Bro, am un comentariu neaprobat de o zi, ce se intampla ?

      (Citează)

  10. Mda, frumos serialul. Caut să văd dacă îl mai pot revedea cumva.

      (Citează)

  11. Daca ai 250 mil pentru o casa ai si niste oameni care nu prea te plac. Si ferestrele alea mari parca tot invita un glont prin ele. Doar zic…

      (Citează)

  12. Ia uite cum arăta în 2015: https://goo.gl/eORhJl

      (Citează)

  13. chiar voiam sa zic ce de-amboulea e pus heliportul ala acolo, dar pana am ajuns la finalul articolului m-am dezumflat.

    asa ca acum nu am de criticat decat turnulete alea cu bomboane – cine dracu’ vrea sa traisca intr-un mall.

    una peste alta, nu-mi place, de jumate din banii aia imi fac ceva frumos cu pivnita, izolat cu polistiren de 15, si-mi mai raman si bani de garaj cu poarta automata.

      (Citează)

    • oare cat o fi factura la gaze la sandramaua asta pe timp de iarna?
      are robineti cu termostat la fiecare calorifer?
      iti dai seama cata munca e sa bati toate covoarele din casa aia?

        (Citează)

    • Ai 250de milioane de dat pe o casa si nu ai aflat ca nu se mai poarta covoare?

      totusi da: intretinerea cred ca e satan

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus