un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Un protestatar Greenpeace a întrerupt conferința Samsung de la MWC

27 Feb 2017  ·

TEHNOLOGIE  ·

4 comentarii

Ca și cum telefoane explozive n-ar fi fost suficiente, la începutul prezentării Samsung de ieri a intrat pe scenă un protestatar Greenpeace, cu un banner în mână, plecând după câteva momente.

I-am văzut pe cei de la Greenpeace pe afară, aveau veste verzi, reflectorizante, și au vrut să intre în interiorul clădirii unde avea loc conferința, dar paznicii i-au întors din drum cu un pic de bruscare de control. Nu știu ce voiau acolo, n-am apucat să aflu.

Am intrat printre ultimii în sală, dar norocul a fost să găsesc loc chiar în primul rând, lângă scaunele rezervate pentru cei patru prezentatori. Conferința începuse de maxim 5 minute, iar prezentatorul tocmai spunea că a fost un an dificil, că Samsung a implementat numeroase reguli privind testarea produselor, în special a bateriilor, că nu vor mai repeta problemele din trecut și că mulțumesc celor ce le sunt fani în continuare și viitorilor clienți pentru încredere.

Tocmai când începuse să vorbească despre noi echipamente 5G, apare lângă el, pe scenă, un tip mai corpolent, la costum, cu un banner în mână. Pe banner scria:

Samsung
It’s Simple
#GalaxyNote7

Totul în acel simbol triunghiular asociat cu reciclarea. Bănuiesc, deci, că solicita politici mai bune de reciclare a echipamentelor.

Prezentatorul s-a întrerupt după vreo 10 secunde și l-a rugat pe respectivul domn să iasă de pe scenă. “You’ve made your point, sir”. Protestatarul e plecat. Paza n-a apărut, deși pe afară erau paznici privați și, la terminarea conferinței, inclusiv vreo două echipaje de poliție.






Diferență mare față de prezentarea Samsung de la MWC-ul de anul trecut, când pe scenă a apărut Mark Zuckerberg.

    4 comentarii

  1. Radu, am inteles ca esti acolo, nu mi-o lua in nume de rau, dar nu mai fi asa entuziasmat incat sa faci articole din nimicuri. Asta putea sa fie un paragraf la sfarsitul zilei alaturi de altele.

      (Citează)

    • Apply cold water to burned area :)

      Lasand gluma la o parte, sa vezi prezentare pe 29 martie.

        (Citează)

    • Sa inteleg ca ai probleme cu rotita de la mouse?

        (Citează)

    • @Iona: păi dă-mi exemplu de alte trei articole care ți-au plăcut, ca să știu cam ce preferi să citești.

      Comentariul tău l-aș fi înțeles dacă titlul articolului ar fi fost “S-a strecurat ÎN MIJLOCUL miilor de oameni fără să fie oprit. Putea fi un TERORIST” sau ceva de genul acesta. În schimb, titlul, imaginea și paragraful de start ți-au dat toate indiciile necesare pentru a ocoli acest articol, dacă nu te interesează subiectul.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus