blog demisec cu note fine de tehnologie

Citiți review-ul lui Samsung S9 și S9+!

Știri despre iubire* – 14 februarie 2017

Clock icon

14 Feb 2017

Tag icon

TEHNOLOGIE

Comments icon

7 comentarii

Bonus: restaurantul Sushi Ko din Centrul Vechi și un restaurant de lângă Arena Națională vor deveni Trattoria Buongiorno. În 2050, toate restaurantele din București vor fi Trattoria Buongiorno, probabil.

NSFW: Hindi Eva.

*iubirea de tehnologie, desigur.

  7 comentarii

 1. UberPuss… aaaa Kittens

    (Citează)

 2. lol…ce fake-uri totale sunt gagicile astea de pe Instagram :)

    (Citează)

 3. Am avut si eu aparatul acesta de ras de la Philips (seria 7) insa nu m-a “satisfacut” deloc . Este bun doar daca vreti sa va lasati un pic de par pe fata ….
  Daca vreti “cur de bebelus” luati-va ceva cu lame altfel ca veti blestema zilele la fiecare barbierit !

    (Citează)

 4. O sa scrii despre aberatille din articolul lui Tolo de azi?

  Nu de alta, dar o da inainte ca vorbit cu nu-stiu-ce-specialisti, dar are acolo niste cifre de radiatii de outer space.

    (Citează)

 5. Ref. F35 la Red Flag, stai sa vedem daca a doborat el, sau a contribuit un pic http://www.thedrive.com/the-war-zone/7488/lets-talk-about-those-f-35-kill-ratio-reports-from-red-flag [read: i-a soptit chestii lui F22]

    (Citează)

 6. Atentie nu puneti botul la 60% reducere Samsonite. Nu sunt Samsonite! Sunt American tourister. E drept sunt un brand al Samsonite dar de calitate mult mai slaba. Un fel de Samsonite ff low cost. Sunt scumpe si cu “reducerea” de 60%. Sunt alte variante mult mai bune la banii aia. De altfel American Tourister poate fi gasit la prima iesire din tara exact la pretul cica redus de la noi.

    (Citează)

 7. “Facebook testează posturi pop-up. ”
  Nu cred ca este ceva mai enervant decat chestia asta. Cam 2 zile au aparut si la mine si nu gaseam o optiune de dezactivare.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite.

sus