un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

PC Garage oferă 500 de asamblări Gold gratuite

8 Feb 2017  ·

TEHNOLOGIE  ·

9 comentarii

Am învățat multe acum vreo 2-3 ani, privind un expert de la PC Garage cum asamblează un computer (și al doilea), ascunzându-i cablurile prin spatele carcasei, legându-le bine, gândind un flux de aer în funcție de ventilatoarele din interior, poziția unităților de stocare șamd. De atunci, aplic și eu astfel de principii de câte ori pot pentru propriul meu PC, deși ce-mi iese mie este departe de ce poate face mâna unui profesionist în domeniu, ba durează și de trei ori mai mult.

Oricum, dacă vă doriți o astfel de asamblare, noua promoție PC Garage asta oferă: 500 de asamblări din partea casei (acum mai sunt vreo 450, că-i scris de două zile articolul, dar nepublicat). Principiul este următorul: cumperi componentele unui PC, pui în coș și serviciul de Asamblare Standard sau Asamblare Gold (evident, alegeți Gold, că include wire management și instalare sistem de operare) și acesta va fi oferit gratuit, dacă sistem este eligibil.

Aveți grijă că doar anumite carcase și surse se pretează pentru astfel de asamblări, că sunt gândite din start pentru astfel de posibilități; le găsiți folosind filtrele din site. Componentele low-end nu oferă, de obicei, modularitatea necesară. Sfatul meu este să investiți oricum într-o carcasă și o sursă mai bună (nu cea mai ieftină, adică) pentru că sunt componente pe care nu aveți motive să le schimbați pe termen lung, dar contează mult în silențiozitate și stabilitate. Sursa mea, de exemplu, un Enermax cumpărat pentru că-i era lăudat nivelul redus de zgomot, are deja 5 ani și funcționează la fel de bine.

Regulamentul campaniei are un articol ce creează confuzie: “Campania se aplica produselor desigilate. Este valabila atat pentru persoanele fizice, cat si pentru cele juridice.” Asta înseamnă, de fapt, că produsele desigilate sunt acceptate și ele în campanie, nu că doar acestea fac parte din campanie. Nu contează dacă achiziția se face pe firmă sau nu.

Cei de la PC Garage au și un contor pe site. Va fi interesant de observat în ce ritm se comandă la ei serviciile de asamblare. Am scris ieri articolul, între timp deja au avut 32 de comenzi cu asamblare.

    9 comentarii

  1. God dammit tocmai am luat un pc pt cineva saptamana trecuta si am platit asamblarea :(

      (Citează)

  2. asamblarea e cea mai faina parte…sa mi-o faca altul? nu merci

      (Citează)

  3. Nu cred că asamblarea făcută de tine este așa “departe” de cea făcută de un “profesionist” că doar nu vorbim de vreo operație specială sau mai ales scule speciale. Totul ține de grija pe care o manifești, dacă vrei să legi cablurile din cm în cm de exemplu, sau doar din 10 în 10 cm. Nu că ar fi, însă, mare știință.

      (Citează)

    • Well, m-am chinuit o grămadă, că nu am totuși o carcasă din aia șmecheră rău (e un Zalman Z7 Plus), așa că n-am putut trage toate cablurile prin exterior. În plus, am trei SSD-uri și un HDD care trebuie alimentate și cablate în interior.

        (Citează)

  4. andreiexe:
    God dammit tocmai am luat un pc pt cineva saptamana trecuta si am platit asamblarea :(

    Cat costa asamblarea in mod normal? *fara oferte

      (Citează)

  5. Carcasele DeepCool sunt OK, Cooler Master sunt o clasa peste la design si tabla folosita. Are CM niste modele de pica blocul peste ele si n-au nimic.

      (Citează)

  6. nwradu:
    Cred că mai faină e utilizarea produsului final.

    logic, dar vorbeam de achizitie si asamblare.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus