un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Oferte bune de la Fashion Days și Revoluția Prețurilor

18 Jan 2017  ·

FOOD & LIFESTYLE, TEHNOLOGIE  ·

5 comentarii

Fashion Days are o campanie de reduceri, numită Epic Sales, în această perioadă. Vedeți aici ofertele pentru FEMEI și pentru BĂRBAȚI.

Uitați-vă și pe lista de produse pentru CASĂ și în special filtrul de bucătărie, unde puteți găsi un set bun de cuțite de friptură la 89 de lei și un set de 20 de piese de porțelan, Villeroy & Boch, care poate fi bun de cadou cu altă ocazie.

Pentru bărbați, uitați-vă pe ofertele la Levi’s, unde blugii au niște reduceri mari față de prețurile din magazin. Vedeți că la Levi’s “slim fit” înseamnă “normal” de la alții. Am luat recent o pereche din seria 511 și nu-i deloc slim fit, ci doar un pic strânsă pe picior în partea de jos, ca să nu arate a pantaloni burlan din era disco. Și la ghete sunt oferte bune. Cel mai elegant ceas Vector, cel din aur roz cu brățară metalică din 5 zale, este redus la jumătate de preț, costă 1.190 lei.

Puteți fi hipsteri cu tricouri Norton sau cu haine Napapijri, dacă vreți un brand pe care nimeni nu știe cum se pronunță corect. Uitați și ce ghete frumoase sunt la Timberland:


Revoluția Prețurilor a început pe 17 ianuarie și ține până pe 19 ianuarie, inclusiv. Puteți vedea toate ofertele aici, includ toate categoriile vândute de eMAG.

Iată ce mi-a plăcut mie de acolo:

 

    5 comentarii

  1. Un link direct la ghete? Nu le gasesc.

      (Citează)

  2. Mda, am luat un scaun auto de copii acum 1 luna, era redus de la 500 la 420, acu vad ca e 450 redus de la 750! Mirific!

      (Citează)

  3. Arthur Spiel:
    Mda, am luat un scaun auto de copii acum 1 luna, era redus de la 500 la 420, acu vad ca e 450 redus de la 750! Mirific!

    Cu alte cuvinte mi-am luat teapa, ca acum reducerea e mult mai mare! :D

      (Citează)

  4. Ghetele alea nu exista nicaieri. Clickbait.

      (Citează)

  5. cum nu sunt oferte bune? tocmai mi-am luat un ssd sandisk 240GB la 250 lei. de la altex…

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus