un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Nu ratați perioada soldărilor de iarnă

27 Jan 2017  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

7 comentarii

Dacă nu știți în ce direcție să mergeți în acest weekend, încercați în direcția magazinelor, în căutarea produselor aflate în așa numitele reduceri de soldare. Perioada de soldare este cea definită prin lege pentru lichidarea stocurilor și de obicei aici apar cele mai mari reduceri de preț din an, că rafturile trebuie eliberate pentru a face loc noilor colecții și hainelor, pantofilor și accesoriilor de primăvară-vară.

Soldarea a început pe 15 ianuarie. Am fost recent prin Sun Plaza și aproape toate vitrinele magazinelor anunță reduceri. Pentru noi e o tradiție, în fiecare an profităm de această perioadă pentru a mai schimba lucrurile prin garderobă, iar spre marea mea plăcere în acest an am plecat cu două cămăși de la Desigual. Îmi place mult magazinul Desigual (m-a convins Adriana Lima cândva), lumea ar trebui să poarte mai multe haine viu colorate, dar dacă la femei au o mulțime de haine și accesorii frumoase, la bărbați nu am găsit niciodată ceva care să-mi placă. Până acum.

Le-am luat pe cele de mai jos (deși cea albastră e mai albastră în realitate). Ce-i drept, arată mai bine pe mine decât în fotografiile acestea, dar nu-s genul care se pozează în oglindă:

Matilda a plecat și ea cu o cămașă și era să se lipească de un palton sau pardesiu. Au urmat două ore prin celelalte magazine din Sun Plaza. La Zara, la femei, se lupta lumea pe poșete reduse la 79 de lei, la Bershka pe haine, la Sephora sau Douglas toți testau parfumuri și cosmetice, dar surpriza cea mai mare am avut-o la Bebe Tei -magazinul de cosmetice și articole pentru copii, nu farmacia de lângă el- unde era plin ochi. Le merge, nu glumă.

Majoritatea reducerilor (unele sunt aici) țin până pe la jumătatea lunii februarie. Liana scrie și despre un concurs prin care se pot câștiga vouchere la H&M dacă fotografiezi produse mișto în magazinele din Sun Plaza, cu hashtag-urile #cate5 și #ReduceriSunPlaza.

    7 comentarii

  1. Ce sunt alea soldări ?

    https://dexonline.ro/definitie/solda

      (Citează)

    • Păi n-ai reușit să cauți pe același site și cuvântul soldare?

      Uite, îl caut eu pentru tine:
      a solda – A vinde un rest de marfă cu reducere de preț
      soldare – SOLDÁRE, soldări, s. f. Acțiunea de a (se) solda și rezultatul ei.

        (Citează)

  2. Urat mai e cuvantul asta “soldare”. De ce nu “reducere”?

      (Citează)

  3. Ce groaznic arată cămășile acelea…

      (Citează)

  4. Toata treaba aici e ca fii pregatit dinainte. altfel, ianuarie e luna grea pentru salariatul de rand :)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus