un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Kings of Leon concertează în București pe 17 iunie 2017

31 Jan 2017  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

6 comentarii

Un concert la care aș merge, deși știu de acum că nu voi fi în oraș în acea sâmbătă. Kings of Leon vor veni pentru prima oară în România pentru un concert pe Arena Națională, în cadrul turneului internațional pentru noul lor album, WALLS.

Biletele s-au pus deja în vânzare, prețurile variază între 95 de lei la categoria 5 (unde probabil ai loc în afara stadionului și ți se pune și o mască peste ochi, ca să nu poți vedea nimic) și 500 de lei la VIP. Mai important este că biletul Golden, în fața scenei, costă 285 de lei, iar la gazon costă 190 de lei, la care se adaugă 7% taxă de procesare, pentru că de ce nu?

BILETE ONLINE – www.bilete.ro și BILETE ÎN REȚEAUA Bilete.ro – Prin comandă la www.bilete.ro ( livrare la domiciliu prin curierat ). – Direct – Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, în magazinele Inmedio semnalizate “Bilete.ro”, în magazinele Germanos, în oficiile Poștei Române și în casieria din incinta Hotel Ibis, Calea Griviței, nr. 143, parter.

WALLS e un acronim de la We Are Like Love Songs, zice Infomusic, ceea ce mă face să mă întreb ce acronim o fi pentru robotul WALL-E. Lăsând la o parte numele, am ascultat în ultima vreme albumul pe Deezer și nu mi-a plăcut nici o melodie. Nu sunt rele, dar nu sunt Sex on Fire sau Use Somebody, nu au forța acelora de a ți se băga în creier. Din fericire, întreg albumul nou are 42 de minute, așa că în timpul concertului cu siguranță vor cânta și multe hituri bune din trecut.

Îl puteți asculta gratuit pe Deezer, dacă vă logați, că altfel e o limitare la 30 de secunde. Waste a Moment, Reverend și Around the world sunt principalele hituri.

Să vedem ce concerte mari o mai aduce anul acesta în București.

    6 comentarii

  1. Suuuper fain !!

      (Citează)

  2. Waste Allocation Load Lifter – Earth-Class

      (Citează)

  3. Super tare! Mi-am luat deja bilete!!!!

      (Citează)

  4. Cred ca de la Michael nu ne-a mai vizitiat cineva care sa fie ‘pe val’ (majoritatea vin in turnee de retragere).
    A fost Rihana anul trecut, dar cel mai impresionant a fost Nuno Bettencourt fostul chitarist al trupei Extreme (parerea mea).

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus