un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

A început Revoluția Prețurilor la eMAG, ediția de ianuarie (p)

17 Jan 2017  ·

TEHNOLOGIE  ·

10 comentarii

Revoluția Prețurilor, prima campanie pe 2017 la eMAG, a început astăzi dimineață la ora 7 și va dura până joi, 20 ianuarie, la ora 1 am. Sunt reduceri la toate categoriile de produse, găsiți acolo telefoane mobile, laptopuri, electrocasnice, aparate de încălzit casa, produse cosmetice și fashion și pentru copii, articole sport de sezon, cărți, bricolaje și multe altele. eMAG vinde o gamă tot mai mare de produse.

Puteți vedea toate ofertele aici

Ofertele bune includ Samsung Galaxy S7, 32 GB, la 2.299 lei, un preț sub cel găsit la alte magazine cunoscute, iar dacă vreți un laptop ieftin, aveți Lenovo IdeaPad la 999 lei, cu o configurație suficientă pentru office, email, browsing și alte activități uzuale.

Mai au acolo È™i un ceas Vector Luna, modelul argintiu cu curea de piele neagră, la 899 lei. Mi-a plăcut È™i un acumulator extern Samsung, de 8400 mAh È™i cu cablu integrat, la doar 99 de lei. Un Crock-Pot de 4,7 litri este 312 lei. Cartea Jamilei de la Jamila’s Cuisine este redusă la 21 de lei. UitaÈ›i-vă È™i la articole sport de sezon, poate vreÈ›i niÈ™te bocanci sau o geacă bună de schi.

    10 comentarii

  1. Samsung S7 e redus cu fix 90 de lei! Si asta pentru ca apare in curand S8.

      (Citează)

  2. Aproape toate reducerile sunt fictive.
    A propos de exemplul cu vector luna, acum 2 saptamani era 750 lei, acum îl reduc la 900. Știu, altă promoție, bla.
    Vă trebuie un lucru? Cumpărați-l atunci, nu țineți seama de asemenea promoții mincinoase, care nu sunt altceva decât artificii de marketing care să te determine să dai banul imediat pe un obiect de care n-ai neapărat nevoie.

      (Citează)

  3. botzi:
    Apropo de reduceri fictive,
    Una din cele mai amuzante mi se pare aceasta:
    http://www.emag.ro/card-sony-playstation-store-250-ron-so-9899747/pd/DRC4D7BBM/

    Voucher de 250 de lei, la oferta de la 330 la 250 de lei.

    In rest exista pricy.ro sau alte unelte pentru a-ti da seama daca ceva chiar este la oferta, dar sa-ti cumperi ceva DOAR pentru ca este la ofertanu este cea mai inteligenta decizie.

    Here you go bro: https://www.amazon.com/Sony-PlayStation-94781-dollar-live-card/dp/B003H67ZAM/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1484663262&sr=8-1&keywords=playstation+store+card

    Cine ar fi crezut ca plasticul valoreaza asa mult.

      (Citează)

  4. Unele reduceri sunt pe bune, dar eu nu compar cu magazine din Romania. O reducere este adevarata si corecta daca pretul de la noi este mai mic decat cel de pe Amazon de Germania. Pentru ca Amazon DE cam are cele mai mici preturi dintre toate Amazoanele de UE.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus