un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 7 decembrie 2016

7 Dec 2016  ·

TEHNOLOGIE  ·

8 comentarii

NSFW: Lily Ermak.

    8 comentarii

  1. Da și în România tot nu merge. :( De Pandora zic…

      (Citează)

  2. Lily Ermak imi aminteste de fotomodele din rusia care prezinta pe Nuart TV.
    O lista interesanta: http://www.askmen.com/recess/fun_lists/the-hottest-women-on-instagram/betty-autier.html

      (Citează)

  3. Nu inteleg de ce au lansat camera aia, pozele sunt groaznice.

      (Citează)

    • Citeste articolul si dupa aia sa dai din gura. Articolul spune f clar ca este o camera care se foloseste doar in intuneric. Mai putini pixeli insemnand de fapt pixeli mai mari pe acelasi sensor si in consecinta capteaza mai multa “lumina” in intuneric.
      “fewer pixels means bigger pixels, all other things being equal, which should make for better low-light performance. And the FR110H is designed entirely around nighttime shooting”

      “But action cameras aren’t about absolute image quality — they’re about getting shots that you otherwise couldn’t get” adica decat zero poze mai bine poze de o calitate mai slaba insa f bune pt anumite scopuri.

        (Citează)

    • @tibi nu e nevoie sa folosesti ” ” atunci cand folosesti cuvantul lumina pentru ca aceasta camera chiar capteaza mai multa lumina in intuneric, mai multa de cat majoritatea camerelor. Deci nu au sens!
      Dar cu toate astea, mie imaginile nu mi se par un bun sale.

        (Citează)

  4. nwradu:
    Nici Spotify.

    Se aude ca vor sa il aducă Cat music .

      (Citează)

  5. tibi:
    Citeste articolul si dupa aia sa dai din gura. Articolul spune f clar ca este o camera care se foloseste doar in intuneric. Mai putini pixeli insemnand de fapt pixeli mai mari pe acelasi sensor si in consecinta capteaza mai multa “lumina” in intuneric.
    “fewer pixels means bigger pixels, all other things being equal, which should make for better low-light performance. And the FR110H is designed entirely around nighttime shooting”

    “But action cameras aren’t about absolute image quality — they’re about getting shots that you otherwise couldn’t get”adica decat zero poze mai bine poze de o calitate mai slaba insa f bune pt anumite scopuri.

    1. Nu am dat din gura, in cel mai rau caz am dat din degete, lovind tastatura.
    2. Cu toate ca am citit articolul, probabil mult prea avansat pentru mine, pentru ca spre deosebire de tine, nu am retinut citatele atat de frumoase.
    3. Pozele sunt tot de cacat, cu toate ca sunt pixeli mai mari si mai putini, cu toate ca lala lalalala.
    Daca tie iti plac pozele, cumpara-ti!

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus