un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 15 decembrie 2016

15 Dec 2016  ·

TEHNOLOGIE  ·

21 comentarii

NSFW: Sommer Ray.

 

    21 comentarii

  1. Pe Yahoo se generează un cod de pe aplicație. Mai folosește cineva parola obișnuită?

      (Citează)

  2. Salut,
    WebOS pt tv-ul tau? Aplicatia e pe contul din Romania sau ai trecut pe alta tara?

      (Citează)

  3. Pe Samsung nu am gasit Amazon

      (Citează)

  4. Unde ai gasit aplicatia de prime? In app shop?
    Aseara n-am gasit nimic pentru un LG model 2014 cu webOS 1.

      (Citează)

  5. Am gasit-o si eu pe Samsung cu Tizen (ultimul update) de aseara. Nice.

      (Citează)

  6. Leo:
    Și nu ți se pare mai simplu și sigur sa primești pe telefon întrebarea dacă tu ești cel ce accesează și apoi sa bagi codul din aplicație? I found it genuinely useful!

    e mai simplu, dar telefonul nu-i al meu, e al firmei. inclusiv datele din el :)

      (Citează)

  7. Aoleu, am orbit la pozele lui tanti Sommer!!

      (Citează)

  8. Leo:
    Și nu ți se pare mai simplu și sigur sa primești pe telefon întrebarea dacă tu ești cel ce accesează și apoi sa bagi codul din aplicație? I found it genuinely useful!

    Nu. Pentru ca nu întotdeauna am telefonul langa mine.

      (Citează)

  9. “Uber a introdus mașini autonome cu supraveghere umană și în San Francisco, dar i-au oprit autoritățile.”

    Mai ce rele sunt autoritatile astea. Ia sa citim un pic:
    “State regulators cracked down on the ride-hailing company’s autonomous vehicle program that was knowingly operating without a permit. Uber hadn’t registered for the Autonomous Vehicle Tester Program when the cars started driving this morning.”

    Inca o data, Uber trebuia sa respecte o legislatie in vigoare si ei se pisa cu bolta.
    Cum mama naibii Tesla, Google si ceilalti producatori de masini autonome pot respecta legile dar ei nu? O fac cu intentie si directie, ori imi pare rau, o asemenea mentalitate nu va reusi in veci sa inlocuiasca taxiurile din Romania sau alte tari.

    Trebuie sa alegem intre un taximetrist nesimtit si un afacerist care se pisa cu bolta pe orice lege fara remuscari. Eu zic sa se ia de mana cu Ponta, Dragnea and co. la bulau, daca tot au acelasi mod de operare.

      (Citează)

    • Vezi ca Uber a pornit din San Francisco, nu se pune problema legilor acolo. Mai degrabă legile despre mașini autonome nu sunt clare, dovadă că în Pittsburgh operează legal cu aceleași mașini.

        (Citează)

    • Desigur, atat de neclare sunt legile incat urmatoarele companii au facut toti pasii necesari pentru a respecta regulile:

      Volkswagen Group of America
      Mercedes Benz
      Google
      Delphi Automotive
      Tesla Motors
      Bosch
      Nissan
      GM Cruise LLC
      BMW
      Honda
      Ford
      Zoox, Inc.
      Drive.ai, Inc.
      Faraday & Future Inc.
      Baidu USA LLC
      Wheego Electric Cars Inc.
      Valeo North America, Inc.
      NextEV USA, Inc.
      Telenav, Inc.
      NVIDIA Corporation

      Daca regulile erau intr-adevar neclare atunci macar una din companiile de mai sus ar fi contestat legislatia sau s-ar fi pisat cu bolta cum a facut-o Uber sub scuza ca “vezi domne, legile nu mi se aplica mie! Because…Reasons!”

      Surpriza, nimeni din cei amintiti mai sus nu a contestat sau incercat sa evite legea. Asa ca Uber sunt cei care cu intentie si directie incalca o legislatie in vigoare. Nesimtirea de a merge in continuare pe contrasens dupa ce te-a tras politia pe dreapta nu va fi nicioadata apreciata….

        (Citează)

    • Sa revin cu completari:

      “Pursuant to California Vehicle Code Section 38750, a manufacturer of autonomous technology must apply to the Department of Motor Vehicles, and be approved to test a vehicle in autonomous technology mode on public roads. The Occupational Licensing Branch is currently accepting applications for an Autonomous Vehicle Testing Permit. Refer to OAL File Number 2013-1113-02 available at: Regulatory Actions.”

      Ce nu e clar din propozitia de mai sus? Negru pe alb la California DMV sta acest paragraf la capitolul masini autonome si aprobarea lor pentru drumurile publice. Trebuie sa fii orb sau cu probleme in a intelege textul ca sa vii sa spui ca aceasta regula nu se aplica masinii tale autonome. Sau nesimtit. Foarte foarte nesimtit.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus