un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Pragul de revoltă împotriva sistemului corupt este determinat de mărimea sutienului

15 Dec 2016  ·

GÂNDURI  ·

73 comentarii

Înțeleg că, printre noii parlamentari, este și o femeie cu sâni mari ce și-i arată în niște poze mai decoltate de pe profilul personal, plus că înțeleg și că este nepoata lui Pandele (soțul primarului, ăla de se urca pe catedră ca să-l asculte și pe el cineva) și a luat și note mici la bac (media 7 sau ceva așa, n-am cercetat cu atenție, m-am uitat doar la poze).

Și de aici scandalul. Văd pe Facebook un șir lung de mesaje de la bărbați și femei care cu alte ocazii ar fi acuzat misoginismul în cine știe ce altă întâmplare, dar aici nu se sfiesc să fie revoltați că respectiva doamnă sau domnișoară este în parlament din simplu fapt că arată bine.

Nu mă înțelegeți greșit, nici eu nu-i dau multe șanse, dar măcar zic asta pe baza experienței anterioare cu parlamentari ce nu provin din mediul politic, nu din cauza mărimii cupelor, și, mai important, nu mă simt deloc revoltat pentru că a intrat și respectiva în noul Parlament.

De ce? Pentru că măcar nu are cazier. În Parlament sunt mai mulți urmăriți penali, acuzați de fraude de milioane de euro. Vorbim de șpăgi de milioane de euro luate dintr-un foc, în timp ce un om cinstit ar trebui să lucreze sute de ani pentru aceeași sumă. În Parlament sunt și condamnați penali, singurul motiv pentru care îi vedem fizic acolo fiind faptul că sentința include închisoare cu suspendare, nu cu executare; unul dintre ei se pregătește să devină prim-ministru. În Parlament sunt unii care-și fac veacul acolo încă din 1990, dar n-au nimic concret de arătat ca rezultat al acestor ani, iar declarația de avere o pitesc pe spate, că-i tot mai lungă de la an la an. A fost loc destul în Parlament pentru toți mârlanii, toți parveniții cu aere de burghezi ce n-ar trebui deranjați de omul de rând cu problemele sale uzuale, pentru toți actorii, cântăreții și vedetele TV ce doar s-au dovedit campioni ai absenteismului.

Statistic vorbind, densitatea cea mai mare de oameni certați cu legea o găsești în Parlament, locul de unde se dau legi.

Reacția poporului?

“Meh.”

“Nu contează.”

“Așa e la noi, ce să faci?”

S-a tras linie la țâțe mari. Până aici! Acceptăm orice, dar nu femei sexy!

Pentru că, la propriu, aici s-a tras linie! Restul detaliilor sunt argumente fără valoarea în discuție. De exemplu, credeți că s-ar fi scris măcar un rând dacă în loc de nepoata lui Pandele ar fi intrat în Parlament mătușa lui Pandele, vreo babă oarecare? Nu, vă zic eu, dovadă că primarul pușcăriaș de la Baia Mare și-a băgat în Parlament mama, iar oamenii n-au zis nimic. Apoi, nota la bac? Păi dacă o luăm statistic, cei care iau bacul sunt deja mai răsăriți decât jumătate din populația țării, că pe acolo e procentul de promovare.

Ce, e pila cuiva? OK, cine din Parlament nu este pila cuiva? Cine nu este de fapt “cunoștința” lui Dragnea, Iliescu, Blaga, Hunor, Tăriceanu, Băsescu, Voiculescu, Dan șamd? Pentru că gradul efectiv de rudenie chiar nu contează, dovadă că Ponta și-a băgat în Parlament prietenii Șova și Ghiță, plus alte exemple. Nu mai zic că același popor român i-a ales și pe alde Becali, Dan Diaconescu sau Elena Băsescu pentru funcții înalte.

Să recapitulăm: problema nu este că parlamentarii țării sunt corupți sau pilele unora care trag sforile, câtă vreme au “starea de agregare” cu care ne-am obișnuit deja: niște grași libidinoși care regretă că nu au trei mâini, ca să fure și mai mult. Nu, pragul de revoltă este când parlamentarii sunt și femei cu aspect de pițipoance pentru că, nu-i așa, se strică imaginea acestei cinstite instituții a statului nostru! La cât s-au dat unii cu mir pe acolo, o fi devenit sfântă!

Și pragul acesta ilogic nu-i unul nou, situația fiind aceeași de ani de zile, că și Elena Udrea a avut parte de aceleași discuții prin 2004. Corupția a înflorit, țara s-a adâncit în paragină, dar pragul de revoltă împotriva acestor nereguli nu s-a schimbat. Este tot acolo, la femei cu sâni mari pe care îi arată, evident, doar altora!

Poate asta e consecință unui grup prea mare de oameni care se informează doar de pe Facebook. Poate au impresia că Parlamentul este o prea-curată instituție a țării, unde totul merge bine, iar când astfel de mondenități le trec prin fața ochilor, se revoltă ca-n 1907.

juriu_stf

    73 comentarii

  1. Deci nu poți duce de una ca e pitipoanca parvenita, deși dovedește toate caracteristicile, pentru ca misoginism? Sau pentru ca alții fura?

      (Citează)

    • *zice de una

        (Citează)

    • Felul in care arata nu este un motiv pentru care nu ar trebui sa fie in parlament.

        (Citează)

    • Felul in care se afiseaza dovedeste faptul ca este o pitipoanca. Pot sa spun ca eu nu vreau sa vad pitipoance in parlament? Am zis prin asta ca vreau hoti?

        (Citează)

    • Am uitat “parvenita”. E o pitipoanca parvenita.

        (Citează)

    • Poți zice ce vrei.

      Problema mea este cu ăia care o zic de parcă ar fi singura problemă din Parlament. De parcă acum ar fi descoperit că intră unii fără experiență politică sau fără studii de specialitate sau doar pentru că au pile la partid. Acolo e problema.

        (Citează)

    • Asa și? Dacă acolo e problema, nu se poate discuta decât filozofic, fără exemple? Pentru ca să nu pari misogin?

        (Citează)

  2. Tot pe facebook au si votat, ca e departe sectia de votare.

      (Citează)

  3. Costica Mecanicu'

    15/12/2016 la 5:08 PM

    E vorba de o disonanta cognitiva specifica romanilor.
    Adica in realitate, si pe politicienii standard ii injura ca-s hoti, incomptenti s.a.m.d dar ii voteaza pentru ca in secret, o buna parte din populatie ii admira. Ce se intampla in cabina de vot ramane in cabina de vot.
    E ca atunci cand un cetatean respectabil, mare manager de corporatie se duce la buda sa se cace si pentru ca e singur si nimeni nu-l vede, al dracu nu sterge vasul de wc.
    Asa si cu votul.
    Eu cred ca si daca ar fi stiut inainte pe cine voteaza, romanii ar fi votat-o pe tipa, de ce? pentru ca desi o dispretuiesc, totusi si-ar dori sa fie ca ea.
    Altfel ramane cum am stabilit: gagicuta o sa primeasca peste cativa ani o firma pe numele ei prin care vreun magnat o sa-si spele banii iar ea o sa conduca noul model de X8 electric in valoare de 200.000 de euro.

      (Citează)

  4. Tatele alea sunt la fel de reale ca sansele noastre de a o duce mai bine cu PSD…

      (Citează)

  5. Da, Radu, ai dreptate.
    Explicatia este ca suntem o tara cu mentalitate de secol 17-18, ev mediu tarziu.
    In aproape toate aspectele, de la crescut copiii pana la religie si trecand prin politica.

    Daca nu iesea in evidenta prin chestia asta cu sanii mari, nu zicea nimeni ca e proasta.

    Dar pentru ca are tzatze mari iar romanul e misogin (atat barbatii cat si femeile), rationamentul a fost:

    1. e femeie, deci mai proasta oricum, din oficiu
    2. are tzatze mari, deci e pitipoanca, deci extra-proasta
    3. ce uram noi mai mult si mai mult? femeile si pe aia care au un loc mai bun de furat decat noi

    concluzie: fmm de pitipoanca proasta!
    :)

      (Citează)

  6. Fata a luat 5 la bac la romana scris și 7 la oral, iar ție ți se pare ca lumea se ia de ea ca are tâțe mari. Pe bune?! Ne luam de ea ca e proastă. Oricine știe ca, pe vremea când a dat ea bacul, trebuia sa fii retardat sa nu iei cel puțin 9 la oral la romana.
    Plus ca nu poți sa arăți ca ea și sa nu fii bună la oral. E împotriva oricărei legi.

      (Citează)

    • Romancele, in general si la cate figuri si mofturi au pe ele, sunt varza la sex. Sudamericancele sunt cele mai bune si cele mai dezinvolte la capitolul asta.

        (Citează)

    • costin: Fata a luat 5 la bac la romana scris și 7 la oral, iar ție ți se pare ca lumea se ia de ea ca are tâțe mari. Pe bune?! Ne luam de ea ca e proastă. Oricine știe ca, pe vremea când a dat ea bacul, trebuia sa fii retardat sa nu iei cel puțin 9 la oral la romana.

      Serios, nu știi nici un om care în școală a fost loază, iar acum este foarte eficient în viață? Oamenii se mai schimbă față de cum erau la 18 ani.

        (Citează)

    • Arată ca o rață, măcăne ca o rață, se afișează ca o rață, prietenele ei de pe Facebook care i-au luat apărarea sunt rațe, a fost parașutată pe primul loc într-un partid de rațe, deci probabil este un mic Bill Gates care nu dădea și bani pe facultate.

        (Citează)

  7. costin:
    Plus ca nu poți sa arăți ca ea și sa nu fii bună la oral. E împotriva oricărei legi.

    q.e.d. ce spuneam despre misoginism

    Nu-ti doresc decat sa primesti acelasi tip de remarca si despre sotia sau viitoarea ta sotie.

    Cat despre faptul ca e proasta – este irelevant.
    Ce e relevant e ca dac nu arata cum arata, nu-si mai batea nimeni capul daca e sau nu proasta.
    E un pic mai dificil de inteles ce spun eu pentru un misogin de caverna ca tine, dar fa un efort.

      (Citează)

    • Adica daca nu atat de vizibil ca e proasta, nu zice nimeni ca e proasta?

        (Citează)

    • Tu nu înțelegi ca ne luam de ea ca e proastă? Ca e proastă și buna în același timp e un bonus pt băieții de pe dorobanți.

        (Citează)

    • Robo, daca una se poarta ca o “pitzi” si pe deasupra “realizarile” ei vin ca bomboana pe coliva faptul ca lumea o eticheteaza ca atare nu inseamna misoginism. A mai vrut unu’ sa fie ministru la Sanatate si era la fel de pitziponc.
      Altfel, dupa felul in care pui problema pari mai degraba femeie decat barbat. Daca nu esti femeie mi se pare tare nasol pentru tine..

        (Citează)

  8. costin:
    Tu nu înțelegi ca ne luam de ea ca e proastă? Ca e proastă și buna în același timp e un bonus pt băieții de pe dorobanți.

    nu, nu va luati de ea doar pentru ca e proasta, ca daca ar fi asa v-ati lua de toti prostii din parlament.

      (Citează)

  9. nashu_mare:
    Adica daca nu atat de vizibil ca e proasta, nu zice nimeni ca e proasta?

    uau, trogloditii din Romania nu inceteaza sa ma uimeasca.
    deci dupa parerea ta, tzatzele mari sunt semn clar de prostie, nu?

    iti urez sa ai o fiica cu sani mari care sa aiba zece pe linie la BAC, iar un terchea berchea pe internet sa spuna despre ea ca sigur e proasta la tzatzele pe care le are.
    iar fiul lui Costin de mai sus sa zica si ca sigur e muista, la cum arata.

      (Citează)

    • Bai, nene, se pare ca logica nu e punctul tău forte.
      Avem 2 premise:
      1. Arata bine, are tâțe mari și o arde pitiponceste pe Facebook.
      2. A luat 5 (CINCI) la bac la romana.

      Dacă le punem p-astea cap la cap, putem afirma foarte încrezători ca E BUNA și ca E PROASTA în același timp.

      Ca e bună nu o acuza nimeni si ca e proastă o aperi tu.

        (Citează)

    • Nu faptul ca are sanii mari o face sa se comporte ca o proasta.

      Se comporta precum o pitipoanca si atrage atentia (poze, atitudine pe facebook etc). A atras atentia. In pasul urmator am vazut ca este si proasta. Chiar ti-e atat de greu sa urmaresti un fir logic?

      Probabil de aia te si comport asa.

        (Citează)

  10. costin:
    Bai, nene, se pare ca logica nu e punctul tău forte.
    Avem 2 premise:
    1. Arata bine, are tâțe mari și o arde pitiponceste pe Facebook.
    2. A luat 5 (CINCI) la bac la romana.

    Dacă le punem p-astea cap la cap, putem afirma foarte încrezători ca E BUNA și ca E PROASTA în același timp.

    Ca e bună nu o acuza nimeni si ca e proastă o aperi tu.

    bre, tu esti genul de barbat care crede ca orice femeie cu sani mari e muista, asa ca eu zic sa o lasi mai usor cu apelul la logica.

    ti-am spus ca n-o sa fie usor sa intelegi ce spun eu, asa ca ia si printeaza, citeste de cateva ori si eventual revino maine sa te verific.

      (Citează)

    • Nu, sunt genul de bărbat care crede ca ești prost :)

        (Citează)

    • gata, mi-ai dat fatality, sunt la pamant, ai argumentat decisiv si ai castigat disputa noastra de idei.

      acu’ poti sa te intorci multumit la ragait bere si la scuipat seminte si sa-ti bagi mana inapoi in chiloti.

        (Citează)

    • “disputa de idei”? Hahahahahahhahahahahaha!

      Eruditule!

        (Citează)

  11. Bă lăsând astea la o parte, mai aveți și alte poze cu domnișoara? Că vreau să-mi fac o părere cât mai obiectivă…

      (Citează)

  12. Nu man, problema e ca e o pitzi, cu note de kko luate probabil pe spaga (deci cam proasta), care e ruda cu un carnat, deci in concluzie, 99% e o pitzi proasta pusa pe pila din cauza batranului carnat.

      (Citează)

  13. Mda, tare subiectul. Imi pare rau ca s-a renuntat la aprecierea comentariilor; Giovani, ai 10 de la mine ptr faza cu sudamericancele.
    Cel putin toata lumea e de acord ca ptr articolul asta, Radu n-a luat nici un ban de nicaieri :) Si sigur trebuia marcat cu (P)***

      (Citează)

  14. nashu_mare:
    “disputa de idei”? Hahahahahahhahahahahaha!

    Eruditule!

    Deschizi un nou tab, tastezi dexonline.ro si cauti cuvantul “ironie”. Si-apoi poti sa-ti mirosi din nou curul.

      (Citează)

  15. Subiect de genul Ziua Izabelei…

    Nobody cares

      (Citează)

  16. De data asta ai perfecta dreptate, n-am nimic de comentat, pot doar sa te felicit pentru text…

    Am citit insa si comentariile si nu prea inteleg de cand au ajuns notele (fie ele si de bac) dovada inteligentei cuiva (sau a lipsei sale)… Sa inteleg ca cei care nici macar n-au dat bacul fie sunt prosti de mor si efectiv se dezintegreaza in absolut fie sunt suspendati intr-o stare ce tine de fizica cuantica fiind practic imposibil de precizat gradul de prostie sau desteptaciune chiar si de catre mandrii comentatori absolventi de bac cu 10 pe linie.

    Nu in ultimul rand observ ca pentru majoritatea comentatorilor tandemul frumos-destept este imposibil de identificat in multimea componentelor de sex feminin cunoscute lor, el fiind doar o caracteristica a masculilor comentatori, fapt care nu poate decat sa imi provoace o profunda compasiune atat pentru bietele lor fiinte cat si pentru sotiile, fiicele si mamele lor care nu pot exista decat maxim intr-una din aceste stari si doar cu pretul decaderii absolute in cazul celeilalte.

      (Citează)

    • Rd: Am citit insa si comentariile si nu prea inteleg de cand au ajuns notele (fie ele si de bac) dovada inteligentei cuiva (sau a lipsei sale)…

      Nici eu. Am cunoscut destui oameni care aveau corijențe sau abia au luat bacul sau picau de zor la examene în facultate, iar acum se descurcă foarte bine pe ce-au ei de făcut.

      De exemple de succes din lumea largă cu oameni care nici măcar n-au mai terminat școala, dar au făcut companii de miliarde, nu mai are rost să zic.

      E după subiect. Probabil într-o situație de alt tip, la fel de mulți ar fi spus “dar ce, notele arată inteligenta cuiva?” dacă situația ar fi curs în acel sens.

        (Citează)

    • Mea culpa, tipa e Bill Gates pe loc eligibil de PSD în Ilfov.

        (Citează)

  17. deci chestia asta cu notele de la BAC este atat de ridicola, incat aproape nu merita comentata:

    1. sunt sigur ca toti cei care au pomenit notele mici ale psd-istei la BAC au luat ei insisi la BAC doar medii de 9 si 10.

    2. tara asta a avut si probabil inca are parlamentari si primari alesi care nici macar nu aveau BAC-ul dat, l-au dat la 30-40 de ani – cautati pe net daca nu mai tineti minte

    3. toata lumea se plange ca scoala romaneasca e proasta si irelevanta pentru viata, dar deodata notele de la BAC sunt extraordinar de relevante pentru inteligenta cuiva

    Cercopitecul roman pur si simplu nu stie ce inseamna sa fii misogin, are impresia ca doar pentru ca nu vrea sa stranga femei de gat este ferit de eticheta asta.

      (Citează)

    • Babaetzi, eu inteleg ca atat puteti voi.
      Si eu am fost educat sa cred ca femeia e inferioara barbatului si a fost nevoie de un efort de gandire proprie ca sa-mi dau seama ca e gresit, efort pe care nu multi au resursele intelectuale sa-l faca.

      Totusi eu cred despre voi ca deja v-ati dat seama ca ati gresit judecand pesedista asta dupa marimea sutienului. Cititi blogul asta care nu e totusi Libertatea, deci nu sunteti complet idioti, sunteti doar victimele atitudinii misogine a tatilor vostri, a gastii in care v-ati petrecut copilaria, a Bisericii si a societatii in ansamblu.

      Faceti si voi efortul ala de gandire de care ziceam la inceput, ca nu doare.

        (Citează)

  18. gabi:
    Robo, daca una se poarta ca o “pitzi” si pe deasupra “realizarile” ei vin ca bomboana pe coliva faptul ca lumea o eticheteaza ca atare nu inseamna misoginism. A mai vrut unu’ sa fie ministru la Sanatate si era la fel de pitziponc.
    Altfel, dupa felul in care pui problema pari mai degraba femeie decat barbat. Daca nu esti femeie mi se pare tare nasol pentru tine..

    nu sunt femeie prietene dar unele din cele mai importante persoane din viata mea sunt femei. Cred ca la fel e si la tine.
    Si pentru ca unele din cele mai importante persoane din viata mea sunt femei, sunt absolut ingrozit la gandul ca sunt nevoite sa traiasca printre animale ca voi.

    Sunt ingrozit de exemplu la gandul ca fii-mea va fi colega de scoala cu baietii vostri. Si ca daca o sa aiba tzatze mari, un troglodit ca voi o sa spuna despre ea ca sigur e proasta. Sau experta la **** ****. Sau daca e evident ca nu e proasta, atunci vor spune despre ea ca e tarfa.

    Ceva se va gasi, pentru ca e vorba de o femeie care arata bine si/sau e desteapta iar impotentii cu pula mica se simt amenintati de astfel de femei.

      (Citează)

    • Nu arata bine. Arata a pitipoanca, dar tu, dacă nu ai interacționat cu femei, crezi ca arata bine.

        (Citează)

    • Bine, ai interacționat cu maică-ta.

        (Citează)

    • majoritatea adolescentelor de azi arata a pitipoanca in pozele de facebook: decolteu, push up, bot de rata, sclipici si tot restul.
      nu prea esti la curent cu moda la segmentul de varsta 14-18 ani.

      dar oricum, vad ca insistati cu mizeria asta ca “arata a”.

      asteptati si voi sa deschida omul gura inainte sa-l faceti prost, desteptilor.

      se puteau comenta multe despre ea: ca e nepoata cui e, ca are casa la 24 de ani cu salariu de 1000 de lei pe luna sau cat dracu’ are, ca nu a facut nimic notabil pana acum care sa o indreptateasca la post de parlamentar, sunt o multime de lucruri in neregula acolo.

      in loc de asta, ati preferat sa va opriti la faptul ca are tzatze mari si “arata a”, deci stim noi despre ce e vorba.

        (Citează)

  19. Cu tate, fara tate, mai proasta, mai putin proasta, lumea s-a ofuscat, ca la 24 ani nu o recomanda nimic pentru aceasta functie (excluzand recomandarile unchiului, alea sunt pe baza de nepotism)

      (Citează)

  20. ne arati si noua unde am zis ca femeile cu tate mari sunt proaste?
    ne arati si noua unde am zis ca femeile cu tate mari sunt experte la sput plua?
    ne arati si noua unde am zis ca femeile care nu sunt proaste sunt tarfe?

      (Citează)

  21. Asta-i ca-n bancul ala cu politistul care isi rodea de sub unghie, sa fie cacat, sa fie nisip?… Gusta si: E cacat, ma si gandeam eu, de unde sa am nisip in cur.

      (Citează)

  22. Nashu_mare:
    Nu arata bine. Arata a pitipoanca, dar tu,dacă nu ai interacționat cu femei, crezi ca arata bine.

    m-ati facut curios cu tampeniile voastre asa ca m-am dus si eu sa ma uit la pozele fetei.

    concluzia mea e ca nici macar nu se poate spune ca fata exagereaza cu pitiponceala – este o pitipoanca absolut acceptabila, decenta chiar.
    nu are tone de sclipici pe ea, nu are buzele facute, nu are poze cu chilotii pe afara samd
    daca nu avea tzatzele alea nici macar nu puteai sa spui ca e pitipoanca.

    am cautat pe google, nu pe facebook, ca poate si-o mai fi sters din poze.

    esti complet idiot, amice.

      (Citează)

    • *prin “buze facute” vreau sa spun “buze lucrate, adica implant”, nu “facute cu ruj”.

        (Citează)

    • Amice, faptul ca abia dupa ce ai devenit curios te-ai pus pe cautat ca sa vezi despre cine vorbim mi se pare relevant.
      Si eu care incercasem sa iti explic ca nu era vorba de misoginism aici.. Noroc ca m-ai lamurit.

        (Citează)

    • gresit: stiam povestea, doar ca nu am vazut pozele, pentru ca felul in care arata o persoana este irelevant, cap sec ce esti.
      la fel si notele de la BAC sunt irelevante, cap de creta, ca la cati bani au mamica si taticul, cel mai probabil e ca fata nu si-a batut capul cu scoala, nu ca nu o duce capul.
      v-ati repezit toti ca proasta-n penis sa presupuneti ca ea a vrut sa ia 10 dar nu a putut decat sa ia 5, deci e proasta, cand cel mai probabil ea nu a dat nici 2 bani pe scoala, ca a vazut ea cum se fac banii – cu politica, nu cu scoala.

        (Citează)

  23. Robo: “I am spart-acus!”
    Robo in oglina: “No! I am spart-acus!”

    Serios, pana acum ai comentat de-aiurea cu misoginism and shit si nici macar nu te-ai uitat la ce poze a postat?

    Seriously, fuck off man.

    Este o pi-tzi-poan-ca, nu are legatura cu tzatze mari sau mici.

    Esti ca feministele alea proaste care nu pot sa auda nimic altceva decat ce au ele in cap, you can’t reason with them.

    N-are nimeni treaba cu faptul ca e femeie, putea sa fie Traistariu sau ala de nu l-au mai vrut ca a pozat in chiloti prin nush ce calendare, avea parte de acelasi tratament.

      (Citează)

    • serios, n-are nimeni treaba cu faptul ca e femeie?
      lumea s-a luat de ea pentru ca nu e potrivita sa fie parlamentar, nu?

      auzi, dar stii ce e mai naspa pentru noi decat sa avem parlamentari fara experienta si fara realizari notabile, cum e ea?
      sa avem parlamentari cu probleme penale, de exemplu.

      de astia de mai jos de ce nu s-a luat nimeni?
      http://www.hotnews.ro/stiri-alegeri_parlamentare_2016-21477147-penalii-care-raman-parlament.htm?nomobile=

      probabil e doar o coincidenta faptul ca nici unul din ei nu are poze cu tzatze mari la profilul de facebook.

        (Citează)

    • stiu, stiu de ce nu s-a luat nimeni de ei pe facebook: pentru ca toti au luat note mari la BAC-ul si sunt baieti destepti.

      este exact cum a scris Radu, cercopitecule: aici s-a tras linie, la faptul ca avem o pitipoanca in parlament.
      toate ca toate, e ok ca e plin parlamentul de incompetenti si hoti, dar sa avem pitipoance e deja prea mult.

      sunteti sinistri.

        (Citează)

  24. Pentru mine nu are relevanta faptul ca e femeie, ci faptul ca in aparenta este corveta.

    Iar despre penali, le-as da foc la toti indiferent de partid.

    Tara de cacao cu oameni de cacao.

      (Citează)

  25. Robo:
    stiu, stiu de ce nu s-a luat nimeni de ei pe facebook: pentru ca toti au luat note mari la BAC-ul si sunt baieti destepti.

    este exact cum a scris Radu, cercopitecule: aici s-a tras linie, la faptul ca avem o pitipoanca in parlament.
    toate ca toate, e ok ca e plin parlamentul de incompetenti si hoti, dar sa avem pitipoance e deja prea mult.

    sunteti sinistri.

    Esti prea prost.

      (Citează)

  26. Pyro:
    Pentru mine nu are relevanta faptul ca e femeie, ci faptul ca in aparenta este corveta.

    vezi cat de retardat esti? ce ai scris tu mai sus e definitia misonigismului, imbecilule: judeci o femeie dupa felul in care arata si tragi concluzia ca este o tarfa, adica condamnabila din punct de vedere moral in capul tau, strict pe baza felului in care arata.

    pentru ca in capul tau de cercopitec, femeile care nu sunt curve arata doar intr-un anumit fel: probabil au basma pe cap si stau la 3 metri in spatele barbatului.
    asa te-a invatat pe tine tac-tu: ca femeile cuminti nu se imbraca “asa”.

    esti atat de inapoiat incat realmente tu nu ai habar ce inseamna sa fii misogin.
    pur si simplu nu intelegi ca prejudecatile astea de cacat pe care le ai in legatura cu felul in care ar trebui sa arate si sa se poarte o femeie sunt exact esenta misoginismului de grota pe care il afisezi.

    esti atat de prost incat mai si spui “pentru mine nu conteaza ca e femeie” imediat inainte sa afirmi ca arata ca o tarfa.

    daca era vorba despre un barbat care a futut multe femei, cum e Tariceanu de exemplu, nu ai nici o problema, ca la barbati e de admirat asta, insa la femei e de condamnat.

    un-fucking-believable.

      (Citează)

    • Pyro: Esti prea prost.

      Bis.
      L-as impusca si pe cacatriceanu, continuua sa aberezi, somn usor.

        (Citează)

    • da, penalule, l-ai impusca si pe Tariceanu, dar nu pentru ca este o tarfa care a avut cine stie cate femei si a mai si fost casatorit de cateva ori cu femei de jumatate din varsta lui, ci pentru ca este un hot.

      insa pe fata asta o urasti doar pentru ca arata ca o tarfa, fara sa stii absolut nimic despre ea. absolut nimic! tu nici macar nu stii ca e tarfa! doar ti se pare ca arata ca una si pentru tine e suficient!

      deci pe de o parte avem un barbat care este o tarfa notorie (la propriu, in sensul strict al cuvantului) iar pe de alta parte avem o fata care doar arata ca una (asta in capul tau, dar hai sa zicem).

      si tu afirmi senin ca nu are nici o legatura faptul ca e femeie!

      asta e diferenta, prostule care n-ai minte nici macar cat sa-ti ascunzi ura fata de femei.

      PS vezi ca in tara noastra si in secolul nostru oamenii nu se mai impusca si mai sunt si considerati nevinovati pana la proba contrarie. Stiu ca iti e greu sa accepti asta cu mentalitatea ta de ev mediu, dar asta e realitatea.

        (Citează)

    • Nu stiu ce fumezi, dar pare sa fie marfa buna :)))
      Ai dedus (doar in capul tau, ca in realitate nu), niste chestii interesante rau.
      Ciuperci sau ce ai gatit?
      Atata ura… Ai suferit traume in copilarie?

      Pfoai, si doar ti-am mai zis o data somn usor; gata, promit sa nu mai raspund astazi, te las sa te distrezi cu oamenii din capul tau, faceti acolo petrecere, deduceti chestii impreuna, lumea e rea, nebuna, penala, cercopiteca (in special asta, pare sa fie termenul tau preferat).

      PS: Sa nu uiti sa-ti stergi spumele de la gura bro :)

        (Citează)

    • PS2: Totusi tin sa te contrazic, cacatriceanu ESTE o tarfa, iti poate confirma oricine, chiar si prietenii tai imaginari ;)

        (Citează)

  27. Pyro:
    PS2: Totusi tin sa te contrazic, cacatriceanu ESTE o tarfa, iti poate confirma oricine, chiar si prietenii tai imaginari ;)

    pai asta ziceam si eu, ca despre Tariceanu stim sigur ca este o tarfa, e de notorietate faptul ca a avut multe amante si stie toata lumea ca a fost casatorit de mai multe ori cu femei foarte tinere.

    nu stiu cu ce ma contrazici exact :))

    da, du-te sa te culci ca daca mai ramai si scrii ce ai in cap o sa ajungi sa exemplifici absolut toate punctele de vedere pe care le-am expus aici despre cat de retard e barbatul roman.

    chiar nu ma asteptam sa dau peste unul atat de imbecil incat sa probeze exact ce spun eu in timp ce vrea sa ma contrazica.

    uneori ma sperii si eu de cata dreptate pot sa am.

      (Citează)

    • pentru Nashu_mare: fraza de la finalul comentariului de mai sus e o auto-ironie.
      iar ti-am dat tema de studiu.
      (cercopitecule)

        (Citează)

    • Și… maica’ta ce mai face? Tot cu banana, tot cu banana?

        (Citează)

    • mama e bine, multumesc de intrebare.

      dar nevasta-ta ce mai face? i-a trecut vanataia de la ochi?
      a invatat ca daca nu respecta barbatul si-o ia peste bot sau in continuare comenteaza?

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus