un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Încă două zile și vedem noul Star Wars Rogue One!

13 Dec 2016  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

23 comentarii

Noul Rogue One: a Star Wars intră în cinematografele noastre vineri 16 decembrie, cândva pe la ora 19 fiind programate primele spectacole. Eu mi-am luat bilete de săptămâna trecută. Acum m-ar mira să mai găsiți ceva liber pentru vineri sau sâmbătă, dar încercați oricum la rând fiecare cinematograf din oraș, că avem suficient de multe malluri încât să puteți spera la o surpriză.

Dacă nu vă plac spoilerele, ar trebui să nu citiți o vreme articole despre Star Wars. O avanpremieră pentru presă și vedete a avut loc în SUA pe 11 sau 12 decembrie, deci este posibil să apară tot felul de spoilere pe net. Avanpremiera pentru presa din România are loc miercuri, 14 decembrie, așa că așteptați-vă la spoilere și după acel moment.

Rogue One este o poveste ce are loc între episodul 3 și 4, când o mână de rebeli încearcă să fure planurile Death Star din mâinile imperiului. Sper să fie un film ușor de acțiune ce are loc în universul Star Wars, fără prea multe clișee enervante. Faptul că Yoda și bullshit-ul despre Forță lipsesc este deja un bonus; pe de altă parte, un minus pare a fi faptul că scenariștii nu par capabili să dezvolte povești în afara unor Death Star-uri. Mi se pare că SW este un univers foarte mișto și ar putea face filme cu nenumărate alte scenarii, nu toate gravitând în jurul Imperiului.

Am zis că nu dau spoilere din film, dar nu mă pot abține. Iată trei spoilere mari:

  • rebelii reușesc să fure planurile Death Star, iar acestea vor ajunge la prințesa Leia;
  • Darth Vader supraviețuiește acestui film;
  • ăla mare, de proiecta Death Star-ul? Era ta-su!

Acum uitați-vă la acest trailer și încercați să nu fiți prea șocați:

    23 comentarii

  1. Vezi ca nu la toate cinematografele poti sa iti iei biletele dinainte de show. :D Prin urmare, sunt unele “goale” teoretic.

      (Citează)

  2. oa, dublajul ala in limba romana din trailer ma face sa ma simt ca pe Disney Channel, unde nu am stat mai mult de 10 secunde niciodata, dar impresia lasata a fost pregnanta.

    ceea ce, de fapt, este foarte potrivit avand in vedere ca inca de anul trecut mi-a fost clar ca seria SW se va transforma complet in niste desene animate pentru adolescenti si ca noi astia mai batranii nu mai avem ce astepta de la ea, e moarta si ingropata.

    sunt gata sa pariez ca exact un desen animat demn de Disney Channel e si acest Rogue One.

      (Citează)

  3. Tind sa cred ca “bullshit-ul despre Forta” nu va lipsi pentru ca il avem pe Donnie Yen, dar cu siguranta nu pe Jedi va fi focusul, ci pe rebeli. Nu stiu de ce ti se pare bullshit, dar fara Forta nu am avea Jedi si nici Sith, deci ar fi totul mult prea simplu. Cu alte cuvinte, daca tehnologia ar fi singura care ar sta in spatele puterii unor personaje, atunci toata treaba s-ar reduce la o cursa de inarmare unde totul ar fi destul de previzibil. In schimb, Forta introduce un element imprevizibil, pentru ca unii pot urca rapid, iar altii pot migra. In plus, Forta are un aer de mister neexplicat pentru segmentul mainstream careia, de fapt, se adreseaza seria. Deci avem nevoie de ea in SW.

      (Citează)

  4. “Yoda și bullshit-ul despre Forță” au facut din Star Wars o serie atat de iubită.

    Vorba lui Robo de mai sus, ea se transforma in niste desene animate, producatorii sunt absolut incapabili sa dezvolte o trilogie cursiva care sa te tina cu sufletul la gura, asa cum a fost seria originala.

      (Citează)

    • Nu mă înțelegeți greșit, sunt mare fan star wars de când ma știu.

      Doar că uneori merg spre ridicol cu doctrina jedi și forța, cum au fost multe scene de prin episoadele 2 și 3, ducând la diverse momente cheesy.

        (Citează)

  5. Darth Vader nu era din Star Trek?

      (Citează)

  6. e 16 decembrie vineri, nu 15. si eu am facut greseala asta.

    si in legatura cu biletele, total neadevarat, am fost la doctor strange pe 4 noiembrie, fix de lansare, in mega mall, am luat bilete la ora ~19:00 pt filmul de la ora 19:40, si am si gasit pe mijloc in randul al 3-lea sau al 4-lea. on the other hand, poate nici nu era interesul asa mare LUL :~)

      (Citează)

  7. Mi se pare mie, sau am auzit sorbit de ciorba in trailer??

      (Citează)

  8. mi-ai dat palpitatii cu “vineri 15 decembrie.”

      (Citează)

    • Greșeala este a mea. De ieri de la ora 19 și până astăzi la ora 10, am fost convins că-i marți, respectiv miercuri. De aia și “două zile până la Star Wars”, de fapt sunt trei.

      Don’t ask how.

        (Citează)

  9. o sa fiu probabil in sala. Dezamagire sau nu, da’ sa stim si noi.

      (Citează)

  10. OK, deci situația e mai rea decât credeam, eu fiind convins că azi e miercuri.

    Miercuri are loc avanpremiera de presă.
    Vineri începe programul cu publicul.
    Feriți-vă de spoilere între timp.

      (Citează)

    • Tocmai am venit de la vizionarea de presa. Daca vrea cineva spoilere sa lase o adresa de email.
      Ca o nota.. Mi s-a parut putin exagerat faptul ca inainte de a intra in sala de cinema, toate telefoanele au fost retinute sub pretextul ca se pot face inregistrari video cu ele.

        (Citează)

  11. Mda…
    Am fost cu fi-miu (8 ani) anul trecut la Trezirea Forței și a fost foarte mulțumit că era dublat.

    Problema nu e că e dublat, ci stilul cretin de interpretare pe care-l impune Disney la dublare. Îl dublează pentru copii de 5 ani.

    Idioți.

    Anul ăsta pot merge la varianta subtitrată.

      (Citează)

  12. M-as duce si eu, dar ce sa vezi, aproape tot ce apare nou la cinema gasesti doar 3D….fmm, parca n-ar fi destui miopi care s-ar bucura de un film normal.

      (Citează)

  13. Cei de la Uber au făcut o chestie faina cu starwars pe aplicatie
    faină ideea

      (Citează)

  14. Popescu Adrian

    13/12/2016 la 11:44 PM

    Sambata la 4DX. Abia astept sa ma dau cu scaunul printre navete.

      (Citează)

  15. Imi poate spune cineva de ce la sfarsitul filmelor cu supereroi sau a celor de genul Star Wars unii dintre spectatori aplauda frenetic ca si cum in sala s-ar afla regizorul filmului sau cel putin o persoana care a facut parte din echipa de productie?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus