un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Gogoșile bune din Cluj au venit la Sun Plaza (de asemenea, Moș Crăciun)

14 Dec 2016  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

20 comentarii

Am ratat momentul când au scris alții despre asta, așa că ajungând joi în Sun Plaza (Piața Sudului) am descoperit că s-a deschis un punct de vânzare Donuterie, care-s niște oameni din Cluj ce fac gogoși mari și bune. Erau de mult pe lista mea cu “chestii de făcut în Cluj când vizitezi orașul”, dar au venit ei la mine, cum ar fi.

Îi găsiți în zona food court, au o insulă de vânzare în cap de culoar, între KFC și Subway, și vând vreo 12 tipuri de gogoși la prețuri între 4 și 5,5 lei bucata, plus cafea și apă. Era ceva coadă, am stat câteva minute. Am luat câteva gogoși pentru acasă și s-au dovedit bune, gustoase, cu o cocă pufoasă, dar din păcate simple în interior. La cât de mari sunt (de două ori cât gogoașa tipică de supermarket), credeam că au ceva cremă și în interior. Doar cea cu zmeură a avut, vă recomand să începeți cu aia degustarea.

sun_plaza_craciun_09

Taxează și 1,5 lei pentru ambalajul mare de carton, taxă care sper să dispară în viitor. Noroc că-mi plac acest tip de gogoși, merg bine la o cafea dimineață, și probabil voi lua câteva, de poftă, de câte ori ajung prin Sun Plaza.

Dincolo de asta, Sun Plaza a trecut la programul de sărbători, după cum dovedesc cele 500.000 de beculețe decorative aprinse în interior. Tot la etaj, lângă zona meselor, vă puteți duce copiii să-l vadă pe Moș Crăciun și să se fotografieze alături de el. Nu-i non-stop acolo, programul spune Joi-Vineri între 17-19 și Sâmbătă-Duminică între 13-19.

sun_plaza_craciun_03

Lângă Moș Crăciun este și un Atelier de Crăciun pentru copii, unde copiii pot colora felicitări, orna turtă dulce și alte activități “crăciunești”.

La parter, lângă Brioche Doree, tot Sun Plaza are organizat un spațiu de ambalat cadouri, gratuit. Era o doamnă acolo, cu hârtie și șnururi și tot ce-i nevoie, la dispoziția clienților. Programul este Luni-Duminică 12-21, zice un panou de afară.

sun_plaza_craciun_10

Tot la parter, sub scările rulante și lângă un mamut animatronic care-i acolo pentru expoziția Ice Age, este un târg de cadouri, cu standuri de lemn ce vând globuri, decorațiuni, gablonțuri, dulciuri și alte delicatese șamd.

sun_plaza_craciun_11

    20 comentarii

  1. dupa o cutie din aia cu 6 gogosi trebuie sa urci Bucegii in alergare usoara, ca sa arzi toate caloriile.

      (Citează)

  2. “Suntem o afacere dulce care şi-a deschis primul magazin, prima Donuterie, pe 28 martie 2014, în Târgu Mureş.” :)
    Nu se întâmplă minuni la Cluj, doar se laudă lumea cu ele ca și cum ar fi.

      (Citează)

  3. Arata bine gogosile de la Donuterie, dar ca si gust sunt cam simple pentru cat de mari sunt.

      (Citează)

  4. Am descoperit gogosile astea anul asta la Cluj ( Untold ) ,sunt atat de bune incat stateam la coada la 4 – 5 a.m si 20 de min sa luam :D Chiar aseara am ajuns in Sun Plaza , nu am rezistat si iar am stat la coada hehe – cea “cheese cake” are gem nu e asa paine , iar ” creme brulee” are umplutura :)
    Gogosile Lidl sunt ok , pufoase si mult mai ieftine dar cateodata miros prea puternic a drojdie …

      (Citează)

  5. La mine in targ o fost macel o perioada la donuterie dupa care s-au calmat oamenii. Or vazut, la fel ca mine, ca nu-i mare grozavie de gogoasa respectiva. De dupa geam ne-au facut gura punga insa gustul ne-a dezamagit. Prin urmare, tot cate o prajitura o sa luam din cand in cand.

      (Citează)

  6. Am fost saptamana trecuta, era ditamai coada, am stat 10 min si am renuntat. Incerc sa ajung in weekend. Alea cu cheesecake aratau ff bine.

      (Citează)

  7. Glaze Haze de la Brasov – 3.5 lei, pacat ca n-am drum asa des pe acolo :(

      (Citează)

  8. Cele cu cappuccino sint cele mai bune.
    Ce m-a surprins e ca sint mult mai satioase decat ma asteptam.

      (Citează)

  9. bravo celor cu donut-urile ca au facut produs care sa il vanda premium, pe aici 12 donuts se vand la 5-7$, la firmele mari – francize ajung pe la 12 $.

      (Citează)

  10. Nu vei scăpa de prețul ambalajului :).
    Inițial și in Cluj a fost ‘bataie’ pe ele, pe urma sa calmat lumea :)

      (Citează)

  11. Au deschis şi în Auchan Titan!!!

      (Citează)

    • Am trecut Sambata dupaamiza pe acolo (la Auchan) si era oblonul jumate tras, si nimic in vitrine. Dar inauntru se vedeau angajati care stateau degeaba. Oare vandusera deja tot?

        (Citează)

  12. Radu, lasa gogosile.
    Te invit la un whisky:
    http://imgur.com/GDgOBkm

      (Citează)

  13. Au venit si la Iasi, dar prefer salata de beof :))

      (Citează)

  14. Am mancat ieri din Sibiu pe la 7 PM , nu am gasit nimic spectaculos la ele, multa paine si destul de seci

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus