un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Fashion Days are astăzi oferte aniversare

16 Dec 2016  ·

GÂNDURI  ·

Spune-ți părerea

Fashion Days aniversează astăzi 7 ani de existență și face asta cu una dintre cele mai mari campanii de reduceri. Au multe haine, accesorii și pantofi în ofertă, eu mi-am luat deja niște pantofi Clarks.

Intrați aici pentru toate ofertele pentru BĂRBAȚI și pentru FEMEI și pentru COPII. Poate fi o ultimă ocazie de a lua niște cadouri pentru Crăciun, majoritatea produselor având o perioadă de livrare de 5 zile. Livrarea este gratuită, la fel și returul, dacă nu vă place produsul.

La bărbați sunt disponibile branduri precum Napapijri, Timberland, Puma, Jack&Jones, Gant, Nike, US Polo Assn, Clarks, Benetton, Levi’s și multe altele în categoriile “compilație”, de exemplu la ceasuri sau cămăși.

La femei e cu Furla, Desigual, Love Moschino, UGG, Benetton, Calvin Klein, Michael Kors, Triumph, Levi’s, Liu Jo, dar și branduri sport. Am enumerat mai puțin de un sfert din total.

Mi se pare amuzant că articolele de casă și bucătărie, care de multe ori apar în ofertele ambelor sexe, acum apar doar în categoria femei. Le-am pus la locul lor, se pare. Găsiți acolo o ofertă bună la un set de 20 de piese Villeroy & Boch din porțelan, colecția Floreana, la 479 lei redus de la 1100 lei, disponibil în trei culori. Și lenjeriile de pat din bumbac 100% au preț bun.

villeroy_boch_floreana

Sunt o mulțime de ciudățenii în categoria asta, de exemplu ceea ce vedeți mai jos este un set de 6 forme de silicon pentru covrigi. Eram convins că-i vas din acela de se bagă în fundul puiului ca să-l faci la cuptor.

forma_covrigi_1forma_covrigi_2

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus