un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cele mai bune oferte de la ziua eMAG

6 Dec 2016  ·

TEHNOLOGIE  ·

15 comentarii

Astăzi magazinul eMAG împlinește 15 ani (cum trece timpul…) și sărbătorește asta cu oferte speciale, ca-n ultimii ani. Principiul este următorul: pe lângă reducerile de preț, la orice achiziție primiți și un card cadou de 10% din valoarea produselor, ale cărui condiții de utilizare încă nu le-am găsit nicăieri.

VEZI ÎNTREAGA OFERTĂ AICI

Rămâne în continuare valabilă promoția de la Black Friday cu plata în 36 de rate fără dobândă folosind cardurile de cumpărături Raiffeisen.

Iată ce mi-a plăcut mie din oferta de astăzi:

 

    15 comentarii

  1. Am luat si eu un Honor 7 Lite (5C) la 700 lei. Mi-a aparut un pop-up cu un voucher de discount de 10% si practic la discountul initial s-a mai aplicat 10%. Nu am idee daca asta e ‘cardul cadou’ oferit de ei sau mai primesti altul. Am observat ca nu la toate produsele apare acel pop-up cu voucher.

      (Citează)

  2. Inferno e cea mai buna carte a lui DB? Si mai zici ca sa nu trollam…

      (Citează)

    • Da, mie așa mi se pare. Restul au fost niște tristeți plictisitoare și previzibile.

        (Citează)

    • Cred ca ai mancat prea multi burgeri…ai un articol in care faci reviw cartii si o descrii ca dezamagitoare si cam cea mai slaba…WTF!!! Get a hold of yourself man! :)

        (Citează)

  3. Andrei Grigoras

    06/12/2016 la 10:58 AM

    Conditiile de utilizare ale voucherului se gasesc aici:
    http://s1.emagst.net/layout/ro/images/db/31/45995.pdf

      (Citează)

    • “Cardurile Cadou vor fi valabile in perioada 30 ianuarie 2017 – 19 februarie 2017, inclusiv, si pot fi folosite oricand in perioada de valabilitate pentru achizitia produselor in valoare de minimum 750 (sapte sute cincizeci) de lei”

      Mda…

        (Citează)

  4. Campania asta e cea mai penibila…sa vedeti cum urca bara aia perfect constant pe parcursul zilei…

      (Citează)

  5. “Valoarea Cardurilor Cadou nu poate fi cumulata pentru plata unei comenzi si nu se poate cumula cu alte carduri
    cadou.”

    hahahha

      (Citează)

  6. Eu era sa musc la cauciucuri. Vad eu 209 lei…decente sa zic tinand cont de pret. Hai sa dau si-un Google dupa cauciucurile respective. Gasesc la primul search cu 189, reduse cu vreo 10%. M-am linistit si am plecat la munca.
    Periutele alea electrice reduse la 74 de lei le-am luat weekend-ul trecut din Altex cu 59.

      (Citează)

  7. Eu inca mai astept o comanda de Black Friday, cu ridicare din showroom.
    Am avut 7 comenzi, au venit pe rand. Ultima a ajuns ieri, am fost azi la emag sa o ridic dar erau ceva probleme in sistem la caserie, nu se putea plati. Am sa mai incerc maine. In alta oridine de idei, perioada asta au redus termenul in care este pastrat un produs in showroom la 2-3 zile.

      (Citează)

  8. Eu sper sa prind la anu’ o oferta de genul: “Comanzi de BF, vine de Craciun” ca anu’ asta n-am prins si sigur nu-mi ajung coletele pana atunci :(

    Apropo, poti sa ii intrebi pe mai-marii emag despre dezastrul asta? Ca nu sunt doar eu in situatia asta, s-a tot scris pe aici, prin comentarii, pe bloguri, etc… da’ vad ca emag pace, lanseaza noi campanii de “reduceri”.

    Poate pe tine te baga cineva in seama, iti baga o scuza PR-istica, dau vina pe curieri (de parca lor le-am platit comanda…), etc… Ca pe noi… nimic. Asteptam, ce dracu sa facem… Banii i-am dat, acu’ fluieram

      (Citează)

  9. Reduceri nu au fost majore nici de BF , decat la 5-6 produse in stocuri mult prea limitate , insa azi a fost bataie de joc – ca urmare poti vedea ca nu au reusit nici pe aproape sa vanda de 10mil LEI pe care-i estimau . In anii trecuti in primele 4-5 ore deja depasisera cifra asta , pentru ca – AVEAU PROMOTII.

      (Citează)

  10. Mișto campaniile astea una după alta. Apar pe toate blogurile peste tot, doar doar să-ți distragă atenția de la problemele pe care le au. Între 2 campanii fac conferințe de presă, se laudă cu cifre, cifre, cifre, cifre.
    Absolut nimic despre problemele pe care le au cu livrările. Nici un “lesson learned”, nimic.

    Eu am comandă de BF care încă nu a primit awb. Am sunat de 4 ori la call center și am primit 4 răspunsuri diferite și bineînțeles asigurările că trimit în cel mai scurt timp.
    Estimarea inițială era pentru 28 Noiembrie. Pe 1 Decembrie am primis sms că se va livra până pe 10.12. Trece și ziua de azi și încă nu a primit awb.

    Am încercat să discut și pe facebook, însă sunt ignorat total.
    Banii au știut să-i tragă imediat de pe card.

    E plin netul cu plângeri referitoare la livrări după acest black friday.

    În goana lor după cifre au uit complet de clienți. Să nu mai spunem că au unul din cele mai proaste sisteme de interacționat cu clientul.

    Este bine că în urma asta am descoperit că mai există și alte magazine serioase în afară de eMag.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus