un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Câștigă un city break și transport asigurat de la Organizația Germană de Turism (p)

29 Dec 2016  ·

TURISM  ·

6 comentarii

Aerial view of Munich city center

Este din nou vremea aceea a anului când puteți câștiga un city break la Munchen, cu tot cu cazare și zbor cu Lufthansa, răspunzând la 5 întrebări ușoare (mai degrabă o formalitate decât un test) pe site-ul Organizației Germane de Turism. Toți cei care se înscriu în concurs primesc automat și un voucher de 20 de euro pentru Lufthansa, așa că toată lumea e câștigătoare.

Intrați aici în pagina concursului. Concursul ține până pe 31 ianuarie 2017.

Ideea este că Germania are mult mai multe de oferit decât orașele pentru care este celebră. Natura a fost tema promovată în 2016, iar Germania, ca una dintre cele mai mari țări europene, are natură cât nu poți vizita într-o viață. 40% din suprafața țării o reprezintă zone protejate, arii conservate sau parcuri naturale; o treime din Germania este acoperită de păduri (ce bine ar fi să zicem așa și de România!).

Au 1.200 de kilometri de coaste la Marea Nordului și Marea Baltică, chiar și insule de explorat. Prin munți au 300.000 de kilometri de rute pentru amatorii de drumeții și 70.000 de kilometri de trasee pentru amatorii de ciclism. Găsiți pe site-ul Organizației Germane de Turism inclusiv o rută de ciclism intitulată “100 de castele”. Oricum ai analiza oferta, nemții au multe de oferit turiștilor și să le scoată în evidență.

Munchen este un punct bun de pornire. Bavaria este superbă, iar din Munchen o puteți explora pe îndelete, zona rurală fiind foarte variată.

    6 comentarii

  1. păcat că voucher-ul trebuie utilizat până pe 31.12 pentru zboruri până pe 31 martie.
    În rest o campanie foarte frumoasă

      (Citează)

  2. “Concursul se desfășoară din data de 01.12.2016 până în data de 31.12.2016 . Numele câștigătorului se va publica în data de 30.01.2017 pe pagina de internet.”

      (Citează)

  3. Alerta de terorism este inclusa la pachet?

      (Citează)

  4. Radu, pentru 2017 ce trebuie facut pentru a scapa de postacii gen “gigi” ?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus