blog demisec cu note fine de tehnologie

Citiți review-ul lui Samsung S9 și S9+!

Câștigă un city break și transport asigurat de la Organizația Germană de Turism (p)

Clock icon

29 Dec 2016

Tag icon

TURISM

Comments icon

6 comentarii

Aerial view of Munich city center

Este din nou vremea aceea a anului când puteți câștiga un city break la Munchen, cu tot cu cazare și zbor cu Lufthansa, răspunzând la 5 întrebări ușoare (mai degrabă o formalitate decât un test) pe site-ul Organizației Germane de Turism. Toți cei care se înscriu în concurs primesc automat și un voucher de 20 de euro pentru Lufthansa, așa că toată lumea e câștigătoare.

Intrați aici în pagina concursului. Concursul ține până pe 31 ianuarie 2017.

Ideea este că Germania are mult mai multe de oferit decât orașele pentru care este celebră. Natura a fost tema promovată în 2016, iar Germania, ca una dintre cele mai mari țări europene, are natură cât nu poți vizita într-o viață. 40% din suprafața țării o reprezintă zone protejate, arii conservate sau parcuri naturale; o treime din Germania este acoperită de păduri (ce bine ar fi să zicem așa și de România!).

Au 1.200 de kilometri de coaste la Marea Nordului și Marea Baltică, chiar și insule de explorat. Prin munți au 300.000 de kilometri de rute pentru amatorii de drumeții și 70.000 de kilometri de trasee pentru amatorii de ciclism. Găsiți pe site-ul Organizației Germane de Turism inclusiv o rută de ciclism intitulată “100 de castele”. Oricum ai analiza oferta, nemții au multe de oferit turiștilor și să le scoată în evidență.

Munchen este un punct bun de pornire. Bavaria este superbă, iar din Munchen o puteți explora pe îndelete, zona rurală fiind foarte variată.

  6 comentarii

 1. păcat că voucher-ul trebuie utilizat până pe 31.12 pentru zboruri până pe 31 martie.
  În rest o campanie foarte frumoasă

    (Citează)

 2. “Concursul se desfășoară din data de 01.12.2016 până în data de 31.12.2016 . Numele câștigătorului se va publica în data de 30.01.2017 pe pagina de internet.”

    (Citează)

 3. Alerta de terorism este inclusa la pachet?

    (Citează)

 4. Radu, pentru 2017 ce trebuie facut pentru a scapa de postacii gen “gigi” ?

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite.

sus