un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Swipe de mare viteză, varianta mea (p)

14 Nov 2016  ·

TEHNOLOGIE  ·

11 comentarii

Nu sunt nici pe departe la fel de cool precum oamenii din reclamele oficiale, dar măcar pot face swipe cu orice, după cum puteți vedea din animația de mai jos:

via GIPHY

Nu vă mirați, este o situație uzuală în momentele mele de relaxare! Și profită și pisica, după cum puteți vedea. Dacă vreți să vedeți alte stiluri de swipe, intrați aici, au făcut unele foarte amuzante.

Ideea este că poți afla câți bani ai pe card cu un singur swipe pe ecranul telefonului: pe Android pentru a ajunge la widgetul Raiffeisen Smart Mobile, pus pe tine unde dorești, pe iOS pentru a deschide același widget din zona în care este ascuns. Nu trebuie să te loghezi în aplicație, widgetul îți arată direct soldul conturilor sau al cardurilor de credit, răspunzând astfel la un singur swipe întrebărilor de genul “o fi intrat salariul?” sau “o mai fi rămas ceva după ce-a fost nevasta la cumpărături?”.

Raiffeisen derulează și un concurs legat de swipe în această perioadă. Este gândit pentru cei ce consideră că pot face swipe într-un mod mai amuzant decât am făcut-o eu (ceea ce e greu de crezut, dar vă provoc să încercați), așa că înregistrați-vă făcând-o, urcați clipul video sau gif-ul animat (hint: use GIPHY.com for that) pe profilul vostru de Facebook folosind hashtag-urile #tareswipe #stilurideswipe #viatafaracash și puneți apoi linkul postării ca un comentariu în pagina concursului, pentru înscriere. Puteți câștiga o tabletă, o boxă portabilă sau un disco ball, plus că o echipă de profesioniște v-ar putea pune în aplicare acea idee de swipe.

 

    11 comentarii

  1. Discoball-ul ala imi da o idee despre care nu voi putea discuta la birou :D

      (Citează)

  2. Viata fara cash inseamna ca bancile vor avea control total asupra banilor vostri si implicit asupra muncii voastre!

    Recent, India a eliminat din circulatie bancnotele cu cele mai mari 2 denominari si a trimis tara in haos – un alt episod din razboiul global impotriva cash-ului de care povesteam acu’ cateva luni aici la Radu.

    Nu uitati: sa ai bani inseamna sa ai bani cash in mana in primul rand. Si de fapt inseamna doar aur in mana. Restul sunt bani care pot disparea oricand (vezi Cipru, vezi Grecia).

    Acum ca a castigat Trump, elita globala financiara are pretextul perfect pentru a declansa criza financiara mondiala in urma careia va rezulta saracirea si mai accentuata a populatiilor cu scopul de a instaura guvernul mondial

    :-))) ok, asta e teoria conspiratiei
    ..

    Dar in orice caz, ce-i mana nu-i minciuna – nu va lasati spoliati!

    Sau ma rog, macar intrebati-va urmatorul lucru: de ce totusi se promoveaza atat de mult de catre banci “viata fara cash”?

      (Citează)

  3. Mai dă si tu drumul la căldură în casă! Nu te zgârci!

      (Citează)

  4. Daca interogarea soldului costa pp ca swipe ca sa vezi soldul costa. Cat costa swipe sau cum sa termini toti banii facind swipe?
    Doar intreb. :))

      (Citează)

  5. Tunde-te baaaa!

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus