un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Sezonul doi din Scorpion are premiera în seara aceasta (p)

1 Nov 2016  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

Astă seară la ora 21, pe canalul AXN, debutează sezonul 2 din serialul Scorpion.

Dacă nu ați văzut primul sezon, începe cu Walter O’Brien care se desparte de prietena sa folosind un flowchart pentru a-i demonstra că este decizia corectă. El este un tip foarte deștept care a pus la punct o echipă de alți oameni foarte deștepți (combined IQ de peste 700, se zice), echipă ce include un expert în comportament/gesturi (genul care câștigă des la poker), un expert în inginerie mecanică și unul în statistică.

Toți sunt, practic spus, niște tocilari, dar unii care împreună rezolvă cele mai dificile situații. Un agent FBI îi contactează din când în când pentru misiuni. Sezonul 1 mi s-a părut o îmbinare plăcută de acțiune lejeră și poante, iar personajele sunt suficient de naturale pentru a fi ușor de urmărit.

Să fim înțeleși, nu-i un serial care schimbă istoria televiziunii, dar oferă o oră de entertainment. Are hacking făcut din trei mișcări și aruncă termeni aparent avansați către noi, ca și alte seriale, plus că membrii echipei sunt pricepuți la orice, dar compensează incluzând-o în lista actorilor pe Katharine McPhee. Din ce spune comunicatul AXN, sezonul 2 începe cu echipa Scorpion încercând să împiedice un satelit defect din a cădea peste zonele locuite din California. În fiecare marți, la ora 21, pe AXN. Mai multe detalii pe site-ul oficial.

    5 comentarii

  1. probabil cel mai slab serial din cate am vazut

      (Citează)

  2. Ok. E in serial interesant. Dar avand invedere astea si faptul ca totusi este apreciat ar putea sa investeasca si ei(producatorii) putin in creearea unor detalii cat de cat adevarate. Adica ma uitam la sezonul 3 luat de pe librariile de specialitate si era Sly in Bulgaria intr-o padure. Si da de o baba si fara ca el sa zica nimic baba incepe sa ii vorbeasca in engleza. Pe bune?! De unde stia aia ca el e america/englez/strain? De unde mama naiba stia engleza o baba ce locuia in mijlocul padurii si mai ales ca era crescuta si scolita in perioada comunista.

      (Citează)

  3. Scorpion e slab si prost ca serial.
    Iar sezonul 2 a inceput acum vreo luma sau doua.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus