un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cântă și câștigă un laptop de gaming de 8300 de lei la PC Garage

11 Nov 2016  ·

TEHNOLOGIE  ·

11 comentarii

Dacă vreți să câștigați un super-laptop de gaming, un Asus ROG G752VM în valoare de 8.300 de lei, aveți noroc, tocmai ce are PC Garage un concurs unde acesta este marele premiu. Premiul doi este un rucsac ROG Nomad V2 și un mouse de 650 lei, premiul trei este un rucsac ROG Shuttle V2 și un mouse de gaming în valoare de 570 de lei.

Laptopul este unul de gaming, are ecran de 17,3 inchi, procesor Core i7-6700HQ, 16 GB de memorie RAM (la 2400 MHz), stocare 1 TB și placă video GeForce 1060 cu 6 GB memorie proprie. Este unul dintre cele mai performante modele din seria Asus ROG.

Concursul are loc în perioada 4-25 noiembrie, cu decernarea premiilor pe 7 decembrie. Chestia surprinzătoare este modalitatea de înscriere în concurs: trebuie să cântați! Pe YouTube!

Versurile sunt impuse prin regulament, le găsiți în pagina concursului. Trebuie să vă filmați cântându-le în orice mod vă place vouă și să vă înscrieți completând în formular și cu linkul către clipul de pe YouTube. Știu ca pare complicat, dar până acum sunt 60 de înscriși, deci șansele sunt mult mai mari decât la alte concursuri.

Unii și-au făcut chiar și videoclip:

Nu cred că vor câștiga Vocea României, dar ei vor să câștige un laptop de top.

    11 comentarii

  1. E un singur laptop şi mai multe campanii sau câte unul pentru fiecare campanie ? Ca să ştiu unde să cânt …

      (Citează)

    • E o singura campanie in care fiecare blogger primeste un laptop ca sa nu puna (P).

      Pentru restul mai e un singur laptop.

        (Citează)

    • Campanie… Ce e aia campanie ?!?! Nota bene: aceasta postare nu este platita. Articolul insa este!

        (Citează)

  2. Inteleg, e concurs, sa da ceva moca, dar totusi nu as putea sa ma maimutaresc in halul ala.

      (Citează)

  3. O campanie penibila.

      (Citează)

  4. eu n-am voce
    csf, n-am csf.

    Dar chiar daca aveam voce, probabil n-o faceam, asa ca nu-i grav.

      (Citează)

  5. Produsul asta este atat de dorit incat la final or sa vina Carreras, sau Adele, sau Beyonce, sau Celine Dion cu mega videoclip de 10 milioane de dolari si 500 milioane de viewuri pe youtube si va iau laptopul, nu va lasati pacaliti ca nu aveti nicio sansa in fata lor.

      (Citează)

  6. Pe bune acuma, ceva mai penibil nu puteau sa-i puna pe copiii astia sa faca? Sunt eu prost de nu ma prind ce castiga PC Garage de pe urma campaniei, dupa ce se prostesc toti copiii cum pot in fata camerei. M-am uitat la mai multe video-uri, unele sunt char deplorabile….

      (Citează)

  7. “Mmm, pentru pisi gherege!”

    Vai, groaznic!

      (Citează)

  8. Conceptul de laptop de gaming… Un mare lol

    Poftim hardware de concurs amărât de dota :))

    http://www.popsci.com/hardware-powering-international-2015-dota-2-championships

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus