un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Sunt tot mai entuziasmat de Final Fantasy 15

6 Oct 2016  ·

TEHNOLOGIE  ·

7 comentarii

Abia aștept Final Fantasy XV. Sunt mare fan al seriei încă de când am jucat FF7 (și de atunci i-am adăugat 6, 8, 9, 13 pe diverse platforme, ba probabil ar trebui să caut și FF11, că a apărut în 2015 pentru PS4). Povești extraordinare, personaje foarte bine făcute, tot felul de întorsături de situație în scenarii foarte complexe. Se pricep japonezii la jocuri.

A apărut recent un trailer mai lung pentru Final Fantasy 15, care vine cu un engine complex și o lume parcă mai apropiată de a noastră. Pare să aibă o poveste încâlcită. Apare pe final de an, dacă totul merge bine. De văzut cu subtitrări.

Jocul se lansează pe 29 noiembrie pe PlayStation 4 și Xbox One și poate fi precomandat de la eMAG și PC Garage.

    7 comentarii

  1. Se impleteste cu actiunea din filmul, recent aparut, Kingsglaive. Filmul explica un pic despre subiect si lumea/universul in care se desfasoara jocul.

      (Citează)

  2. Vrei sa zici ca ar trebui sa cauti FF12, ca FF11 e MMORPG, la fel ca 14. :)

      (Citează)

  3. Interesant !

      (Citează)

  4. Cătălin:
    Vrei sa zici ca ar trebui sa cauti FF12, ca FF11 e MMORPG, la fel ca 14. :)

    Eu sunt unul dintre cei care au apreciat FF11 mai mult ca celelalte versiuni. Gusturile oamenilor difera si poate chiar la 11 se referea.

      (Citează)

  5. Oricat de entuziasmat ai fi, sa nu faci pre-order. Lansarea a fost deja amanata de mai multe ori. Jocul poate fi un dezastru sau o capodopera. Asteapta review-uri.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus