un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 20 octombrie 2016

20 Oct 2016  ·

TEHNOLOGIE  ·

18 comentarii

NSFW: Amia Miley.

    18 comentarii

  1. pai bun…si daca ar cere toate Note 7 inapoi, le poate lua cu forta? si daca le ia, lumea poate sa zica foarte simplu ca a aruncat ambalajul si sa-l pastreze…si chiar daca returneaza ambalajul, cat de greu ar fi sa clonezi un ambalaj la misto?

      (Citează)

    • Le pot dezactiva de la distanță și gata, ca să nu fie risc de explozii în viitor.

      Și cred că lumea le-ar returna, că primești banii înapoi.

        (Citează)

    • Am vazut in Germania un Audi A8 ultimul model, abandonat de proprietar ca nu stiu ce il enervase la el…si scrisese cu pensula cu vopsea pe el: NU CUMPARATI AUDI…deci nu intotdeauna e vb de bani…

        (Citează)

  2. NSFW…vad ca automutilarea femeilor a ajuns o mare calitate, ba chiar e incurajata, e un deziderat sa iti bani de la 2 litri de polimeri in sus, in organism…coana Leana ar fi invidioasa…

      (Citează)

  3. Plin de rahaturi la Altex/Media Galaxy. Asa e cand faci Black Friday de 500 de ori pe an.

      (Citează)

    • Adrian:
      Plin de rahaturi la Altex/Media Galaxy. Asa e cand faci Black Friday de 500 de ori pe an.

      Asta se cheama manelism. Romanii au preluat un concept din afara si l-au facut terci. Ce sens mai are acum Black Friday nu stiu. Reduceri de preturi care tin o luna…

        (Citează)

    • Au stricat Sfântul Black Friday?

        (Citează)

  4. Adrian:
    Plin de rahaturi la Altex/Media Galaxy. Asa e cand faci Black Friday de 500 de ori pe an.

    PS4 1000 ron / placa video nvidia 1060 Asus – 1060 ron preturi bune la altex.

      (Citează)

    • Placa nVidia a mai fost la acest preț, că e varianta cu 3GB, dar țin minte că în benchmark-uri ieșea cu doar 10% mai slab decât una cu 6 GB, deci merită la 1000 de lei.

      Sunt multe oferte bune. Diferența este dacă sunt oferte la ce-ți trebuie ție, ca să ți se pară bune.

        (Citează)

    • Pari fericit cu un 17% pt un PS4 cand termenul de Black Friday pe mapamond inseamna altceva.

        (Citează)

  5. Sper ca stii ca Amia Miley e actrita de filme deocheate!

      (Citează)

  6. Pentru Oneplus 3 dau eu link catre review-ul in neaosa romana, publicat acum 2 saptamani pe mobilissimo http://www.mobilissimo.ro/recenzii-telefoane/oneplus-3-review

      (Citează)

  7. Problema OnePlus e ca oamenii nu au incredere deloc in ei. “Chinezarie”… Mai bine cumpara cu 50% mai scump ceva cel mult la fel de bun de la unii care fac si masini de spalat sau uscatoare de par.
    Telefonul merge brici, lag 0, nu s-a blocat nici macar o data in 2 luni de functionare, iar seara cand ajung acasa am 30-50% baterie utilizare medie spre intensa. Daca nu vrei sa castigi premii la concursuri de fotografie sau sa filmezi p0rn HD cu ea, chinezaria asta e scula :)

      (Citează)

    • Da, cheia este să nu-ți pese prea mult ce cumpără alții. Poți da un sfat, le poți spune motivele pentru care ar trebui să cumpere X, dar dacă ei aleg Y, asta e, nu merită să te stresezi pe tema asta.

        (Citează)

  8. Glumeti astia de la Tesla. Ei cred ca arunca pe masina niste camere si radare si gata….merge, doar pe autostrada ybde e un mediu mai stabil. Ar mai fi nevoie de AI, schimbat infrastructura un pic, car2car communication, lucrurile is mai complicate pt. Level 5 autonomie. Nu ajungem acolo in urmatorii 25 ani.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus