un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Lipsesc câteva zile, așa că totul se mișcă lent

27 Oct 2016  ·

GÂNDURI  ·

12 comentarii

Dacă mă urmăriți pe Instagram și/sau Facebook, ați observat că sunt plecat toată săptămâna din țară, asta după ce în weekend am fost oricum plecat prin țară.

Ce înseamnă asta? Înseamnă că vor urma o serie de articole pe care-mi face mare plăcere să le scriu: am condus o mașină al cărei motor are patru turbine și al cărei nume începe cu B, am discutat cu experți în birouri și am aflat care este poziția corectă de stat la birou pentru a nu te durea spatele, am băut whisky de 30 de ani și am văzut cum este produs, am văzut niște locuri minunate dincolo de paralela 57, am de scris o lungă și mai veche idee de-a mea despre USB (da, portul, nu partidul) și alte la fel de lungi, că am o listă de subiecte ce-a depășit 50 de subiecte.

Din păcate, toate plecările acestea înseamnă puțin timp pentru blog, așa că vor întârzia și mai mult decât de obicei moderarea comentariilor și alte chestiuni, precum răspunsul la cele 50+ emailuri pe care le primesc de obicei pe zi. Ca să vă faceți o idee, m-am trezit la ora 6:30 în loc de 8:00 cu gândul că fac și dreg pe blog și… netul abia merge. Conexiunea este atât de lentă și cu o acoperire atât de mică, încât telefonul meu refuză să încarce fotografiile în cloud.

Iar de netul mobil nici nu mai zic, jumătate din timp n-am semnal aici unde sunt, cealaltă jumătate poate prind și conexiune de date, iar când văd Edge deja mă consider norocos. Cine se mai plânge vreodată de acoperirea din România ar trebui să vină în Scoția.

E grea viața aici, beau whisky de la ora 10:30, deși scuza mea este că în România ar fi 12:30 și deci nu-i nimic în neregulă cu asta.

Iată biroul meu temporar, ca să vedeți că mobila aia de femei poate fi utilă la ceva:
birou_vechi

Și o bibliotecă modernă:
biblioteca_whisky_room

Și pisica mea, adormită cu capul într-o farfurie (de fapt un suport de sticle de vin) și cu un somn atât de adânc încât poți pune diverse pe ea și nu observă:
cookie_somn

    12 comentarii

  1. Biblioteca mi-a placut mult.Si nici ideea Cookie = etajera nu e rea deloc.

      (Citează)

  2. Bugatti ?

      (Citează)

  3. BMW Seria7…

      (Citează)

  4. ți’ai dus pisica’n scoția? ?

      (Citează)

  5. 1.whisky de la 30 de ani, nu i se zice scotch?
    2. ii mare diferenta fata de whisky-ul de 29 de ani?

      (Citează)

  6. de fapt Radu e…James Bond.

      (Citează)

  7. “am băut whisky de 30 de ani și am văzut cum este produs”
    mind blown

      (Citează)

  8. Sa ne zici si noua daca vezi monstru din Loch Ness! ;)

      (Citează)

  9. nashu_mare:
    Eu stiam ca nu de la whisky incepi sa vezi dragoni.

    La cat de dotata e biblioteca si la cat de devreme a inceput-o probabil o va descoperi si pe Elodia!

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus