un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Filmele de top ale următoarelor trei luni

15 Oct 2016  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

19 comentarii

DOCTORUL CIUDAT – 4 noiembrie*

Cel mai interesant film din viitorul apropiat pare a fi Doctor Strange. Adică verdictul final bineînțeles că nu-l pot da, poate fi bun sau poate fi precum altele cu supereroi ce cad în capcana clișeelor și a umorului nereușit. Îl are în rol principal pe Benedict Cumberbatch, așa că asta îl face din start mai interesant decât altele.

Strange joacă rolul unui chirurg arogant care, după un accident, nu-și mai poate folosi mâinile la același nivel. Călătorind prin lume, se alătură unui grup ce protejează planeta de amenințările mistice/magice. Clipul de mai sus îmbină toate trei trailerele apărute până acum.

Am auzit că s-a făcut și un fel de preview pentru film, bloggeri fiind invitați la un cinematograf pentru a vedea în total 15 minute din film. Și chiar s-au dus. Eu v-am spus părerea mea despre avanpremierele pentru presă/blog, dar să bați drumul pentru 15 minute pare ridicol. N-aș fi făcut-o nici pentru următorul Star Wars, darămite pentru ceva nou.

*glumesc, îi zice Doctor Strange și în română

STAR WARS ROGUE ONE – 16 decembrie

A mai apărut un trailer oficial:

Ce să zic… va trebui să-l văd și pe acesta. Mă sacrific.

PASSENGERS – 31 decembrie

Al treilea film preferat este tot cu nave spațiale, dar pe un subiect serios. Chris Pratt și Jennifer Lawrence sunt pasageri pe o navă, unde ar trebui să stea în hibernare 120 de ani până la destinația lor. Din motive ciudate, sunt treziți cu 90 de ani mai devreme decât toți ceilalți și se pare că vor trebui să trăiască singuri pe acea navă.

Trailerul cam arată întreg filmul, doar finalul rămâne de văzut.

INFERNO – 18 octombrie

Cu Tom Hanks după o altă carte a lui Dan Brown. Am citit cartea, e foarte proastă și plictisitoare. Poate că filmul va fi mai bun, mai ales că sunt curios dacă îi vor modifica finalul.

ARRIVAL – 11 noiembrie

Un film ce se vrea serios despre cum vin extratereștri pe Pământ și cele mai bune minți încearcă să le descifreze comunicațiile și să-i contacteze. S-ar putea să fie prost, cu genul de suspans creat artificial, dar rămâne de văzut.

ASSASSIN’S CREED – 6 ianuarie

Apare în aceeași zi cu Passengers, așa că va avea o concurență bună. Filmul, făcut după jocul cu același nume, nu mă aștept să fie vreo capodoperă și nici nu mă voi duce să-l văd. Am făcut bine că am stat acasă la Warcraft, stau și acum.

UNDERWORLD BLOOD WARS – 2 decembrie

Trailerul e bun, Kate Beckinsdale arată bine. O să-l aștept la Netflix sau HBO.

RESIDENT EVIL – 27 ianuarie

Pe acesta vi-l arăt doar pentru că-i ultimul din serie, un motiv bun de sărbătoare. Aparent zombie au ajuns așa dezvoltați încât au formă de dragon acum.

Bonus: POWER RANGERS – martie 2017

Acesta pare o bazaconie cu clopoței. Copii neadaptați ce găsesc puteri fantastice și salvează planeta de invazie. Cât de original! Da, știu, serialul original era interesant!

    19 comentarii

  1. In afara de Dr. Strange si poate Passengers toate celelalte se anunta ca niste motive de inecat neuronul in alcool.

      (Citează)

  2. ?? Din toate cele enumerate Arrivals are cele mai bune review-uri (a fost prezentat la mai multe festivaluri) iar Amy Adams are șanse mari la o noua nominalizare la Oscar. Cred ca nu prea merge încadrată în aceeași oala cu alde Underworld sau Resident Evil.

      (Citează)

  3. Parca vad ca Power Rangers o sa fie surpriza sezonului. Hollywoodul s-a rablagit rau de tot.

      (Citează)

  4. Vezi ca premiera in Romania pentru unele dintre ele difera. De exemplu, Assassin’s Creed intra la noi pe 6 ianuarie. Consulta sectiunea In curand de pe cinemagia ca sa le corectezi. Inferno la fel, 14 octombrie nu 28 (practic deja ruleaza la noi). Underworld pe 2 decembrie, nu 6 ianuarie.

    Nu in ultimul rand, la categoria filme de top (practic cu asteptari mari pe partea de incasari la BO) ar mai trebui adaugat Fantastic Beats and Where to Find Them (18 noiembrie).

      (Citează)

  5. Ai făcut rău ca ai stat acasă la Warcraft, chiar a fost un film reușit pentru fanii jocului, cât și pentru fanii genului fantasy. Și probabil că la fel o să fie și Assassin’s Creed…părerea mea :)

      (Citează)

    • L-am văzut acasă ulterior. Arată bine, vezi un orc, o sabie, o magie, dar nu are nici un farmec filmul. Personajele sunt slabe, iar nimic din istoria locului nu-i explicat, nici măcar ce-i cu Gardianul ăla și de ce era tâmpit. Păreau 3 inși cu un oraș care se luptă împotriva orcilor, dar tot se fac referințe la o lume mult mai mare pe care nu ți-o explică nimeni.

        (Citează)

  6. ‘Neaţa!
    Începînd de ieri, timp de 10 zile, avem Films de Cannes a Bucharest.
    Recomand filmul nemţesc “Toni Erdmann” (era să-mi pocneasca vezica de atîta rîs). Filmat 90% în România.

      (Citează)

  7. Apropo, ce site-uri de torrent-uri folosiți ? De când a picat kat …

      (Citează)

  8. De departe “Toni Erdmann” e peste “Inferno”. Le-am vazut pe ambele deci vorbesc in cunostinta de cauza. “Inferno” e de o mediocritate rara, plin de clisee, previzibil. Au fost oameni care au parasit sala in timpul proiectiei. Pacat de Tom Hanks.

      (Citează)

  9. Dacă tot vrei sa faci un articol interesant mai bine publici un top al filmelor văzute în ultimele 3/6 luni, poate că aș găsi ceva interesant și as avea seara ocupată. Top de viitor… cine crezi că își mai aduce aminte de articolul ăsta peste 3-4 luni când apar filmele

      (Citează)

    • Articolul e scris pentru azi, nu pentru peste 3 luni. Atunci vei vedea reclama prin oraș și la TV și-ți aduci aminte ce-ai văzut aici.

      În general am scris despre toate filmele văzute la cinema. Lucrez la un articol mare cu ce-am văzut pe Netflix.

        (Citează)

  10. Inferno, Underworld si Resident Evil… really ? :)
    Arrivals, asa da.
    Confirm Toni Erdmann, foarte misto, dar nu cred ca e in target-ul lui Radu, se pare ca un film “bun” trebuie sa aiba un buget minim de 100 M Euro.

      (Citează)

  11. Nerve e top după părerea mea.

      (Citează)

  12. Arrival este facut dupa o carte mai precis Story of Your Life de Ted Chiang, o carte care are cateva premii din cate vad eu. Review-urile initiale sunt bune, voi merge sa-l vad. Rogue one.. nu stiu ce sa zic, doar daca nu as avea altceva mai bun de vazut in acea perioada.

      (Citează)

  13. Rogue 1 si Passengers – muzica influentata puternic de cea din Interstellar. Nu m-am uitat daca tot Hans Zimmer e autorul, dar nu m-as mira.

      (Citează)

  14. Chiar daca cele mai interesante pentru mine sunt: STAR WARS, PASSENGERS si ARRIVAL…am sa ma sacrific si am sa le vad si eu pe toate :) .

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus