un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cum arată o casă de vis

8 Oct 2016  ·

GÂNDURI  ·

19 comentarii

Am fost invitat la prezentarea caselor HUF HAUS de pe lângă Balotești și m-aș fi dus, că-mi place arhitectura, dar nu mi-a permis programul. Le-am văzut însă la Hoinaru pe blog.

Arată bine. Casa mare are 295 de metri pătrați, finisaje bune, pereți din sticlă spre exterior, birou, living room, dinind room, 3 dormitoare, 2 garaje, probabil și curte mare, că în total sunt 2000 de metri pătrați. Costă 3 milioane de euro!

Băi nene, 3 milioane de euro? Pentru că în imaginile de mai jos puteți vedea casa pe care o vinde un jucător de baschet american pentru 3,5 milioane de euro. Are 574 de metri pătrați, finisaje extraordinare (observați că a fost urmărită o temă pentru culori și texturi), infinity pool cu jacuzzi, terasă cu fotolii de masaj, șeminee, 5 dormitoare, 5 băi, birou, bucătărie modernă, lift, spații deschise. Ah, și este în Las Vegas, cu priveliște cu tot!

Scump Baloteștiul ăsta! E drept, în Las Vegas e nasol, e deșert, e cald, nu-i iarbă, plus că orașul e scump.

sursă foto: LA Times.

 

    19 comentarii

  1. Boss, nu e prost cine cere, e prost cine da.

      (Citează)

  2. Arunca o privire pe zillow prin La Jolla, CA, Malibu, Beverlly Hills, New Port beach si zona de Palm Spring pentru casele de vacanta.

      (Citează)

  3. Pai…. pai… aia de la huf parca ar fi asa un hotel de 2-3 stele. Bai nene de ce mi-ai aratat casa aia din Vegas? Cand, cum, in ce viata as putea sa strang banii aia?
    Deprimant.

      (Citează)

  4. Lipsa ofertei duce la asemenea anomalii de pret. In anii 1985-1987 un videorecorder (adus de afara) costa cat o Dacie 1300.

      (Citează)

  5. Da’ până in Vegas….. te omoara naveta…

      (Citează)

  6. Merge prin programul Prima Casa? :)

      (Citează)

  7. Balotești este aproape de Las Fierbinți.

      (Citează)

  8. Deci acu pe langa Mamaia unde tre sa fii seic sa iti permiti ceva bun avem si Balotestiul ca loc inaccesibil muritorilor de rand.

      (Citează)

  9. Si Ceausescu si-a facut o casa mare si la ce i-a folosit.

      (Citează)

  10. Unora le place “să miroasă a nou”

      (Citează)

  11. Deci pretul mediu de vanzare al caselor vandute de Huf este de 600 k Eur si ei vin la noi si vor sa vanda de 1.3-3 milioane de Eur / casa. Si-au gasit fraierii.

      (Citează)

  12. Poate e capcana de la DNA, sa vada cine are in Romania 3 milioane de euro stransi din salariul de bugetar ca sa ii deape o casa.

    De altfel trebuie ca este o idee geniala sa iti iei casa in Balotesti… pentru ca ai gradinita si scoala pentru copii, si sosea asfaltata sa ajungi la jobul de smecher din Pipera, de la Parlament sau Guvern.

      (Citează)

  13. … și parcă la Balotești face escală și Taromul :-)

      (Citează)

  14. Prea mult bun gust in aia din Las Vegas, nu ma caracterizeaza!

      (Citează)

  15. ai gura de metrou in zona Las Vegas?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus