un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Creatorii jocului Exploding Kittens fac un nou joc de cărți: Bears versus Babies

26 Oct 2016  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

11 comentarii

Mai țineți minte Exploding Kittens? A fost jocul de cărți ce a spart toate recordurile de finanțare pe Kickstarter, strângând 8,7 milioane de dolari în 30 de zile (ei doreau 20.000 de dolari). Eu am fost printre finanțatori și mi-am primit rapid exemplarul din joc, care s-a dovedit foarte amuzant și bine făcut.

Mă temeam că va deveni repetitiv și plictisitor, dar nici un joc nu seamănă cu altul și oricât de puternice ar fi cărțile din mâna ta, ți-o poți lua ușor dacă nu ai noroc sau greșești strategia. Vi-l recomand, noi îl jucăm cu plăcere și-l luăm cu noi în toate concediile. Recent au apărut și variantele de Android și iOS ce permit multiplayer prin mai multe dispozitive, dacă nu vreți varianta cu cărți de joc.

Câteva linkuri:

Ei bine, tipul din spatele site-ului The Oatmeal și restul echipei cu care a colaborat la Exploding Kittens au anunțat un nou joc: Bears versus Babies. Tot un joc de cărți, tot amuzant ilustrat, cu un concept inedit (construiești ursi puternici din mai multe cărți și te lupți cu armate de bebeluși), tot prin crowdfunding. Au strâns 100.000 de dolari în prima oră, 300.000 de dolari în primele două ore, un milion de dolari după prima zi de la mai mult de 24.000 de susținători. Ei voiau 10.000 de dolari.

Jocul și regulile sale sunt explicate pe bearsvsbabies.com, iar campania poate fi văzută și pe Kickstarter. Dacă dați 25 de dolari, primiți jocul. Dacă dați 35 de dolari, primiți și niște cărți suplimentare, NSFW. Livrarea în România costă încă 7 și respectiv 10 dolari. Livrare după iunie 2017.

Aparent e ok să faci un joc cu urși care mănâncă bebeluși. Noroc că n-a zis nimic de cranii de fetită, că l-ar fi mâncat de viu oamenii.

WHAT DO YOU CALL A BEAR WITH NO TEETH?
A GUMMY BEAR.

bears_babies

    11 comentarii

  1. si totusi se poate cumpara Exploding Kittens(jocul de carti, nu aplicatia) in ro?

      (Citează)

  2. De ce mai cer bani, daca la primul joc au primit mai mult decat au avut nevoie? Nu era logic sa foloseasca acei banii si pentru viitoarele proiecte?

      (Citează)

    • Michael Westen

      26/10/2016 la 2:57 PM

      Este o strategie de marketing si vanzari bine pusa la punct. Nu au venit pe kickstarter pentru cei 10000 USD. Ci pentru cele X milioane pe care le pot castiga inainte sa lanseze jocul.

        (Citează)

    • :) nu cred ca asa functioneaza treaba. Banii pe care i-au strans atunci erau de fapt precomenzi. Sunt sigur ca a fost si profit dar banii stransi cu primul joc au fost folositi pentru a produce fizic jocul, marketing etc.

        (Citează)

  3. nashu_mare:
    Da, vezi aici: http://bfy.tw/8OFn

    cool!.. da’ fă-ți pomana pan’ la capăt, un Passat ieftin din Germania condus de o bătrânica pana la piață și înapoi, găsesc?

      (Citează)

  4. “Update 24 October:
    STOP GIVING US MONEY! ”

      (Citează)

  5. Update 26.10 : We accept only nude virgins.

      (Citează)

  6. Dammit, am fost în America și am uitat să iau jocul de cărți :|

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus