un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Concurs: câștigă un telefon și baterii externe

10 Oct 2016  ·

TEHNOLOGIE  ·

253 comentarii

Update: am încheiat concursul cu următoarele rezultate:

Am tras la sorți câștigătorii pe baza comentariilor de până acum. Marele premiu merge la botzi, comentariul 199, care a spus “Scaun / Balansoar de la Ikea: foarte comfortabil pentru citit, dar de cele mai multe ori este folosit pe post de sertar pentru haine.”

Baterii externe au luat și:

195 – Petronius
27 – Madalina
215 – Andrei Tornea
178 – Adi
182 – Mihai

Vă contactez eu pentru niște detalii privind adresa la care să trimit curierul.

Mulțumesc tuturor pentru participare și ne auzim cu alte concursuri în curând!


Asus organizează un concurs pentru voi chiar aici pe blog, iar premiul cel mare este un telefon Zenfone 2 Laser. Pe lângă el, mai se dau și 5 baterii externe ZenPower.

Concursul este legat de noul ultrabook Asus ZenBook Flip UX360, un model 2-în-1 care este un laptop performant și, dându-i ecranul “peste cap”, o tabletă pentru acele momente când vrei doar să citește niște site-uri și e mai simplu să ții dispozitivul astfel în mână. Faptul că-i un 2-în-1 nu are nici un dezavantaj, zic eu, pentru că a fost utilizată o balama dublă ce permite acest sistem de rabatare a ecranului, iar în rest totul este făcut din software, din funcțiile incluse în Windows 10, așa că de ce nu?

Participați la concurs astfel:

1. Citiți review-ul meu pentru ZenBook Flip UX360.

2. Lăsați mai jos aici un comentariu în care să precizați un alt obiect 2-în-1 pe care-l folosiți în viața de zi cu zi. Ceva cu două funcții, cum este celebrul  spork de mai jos, furculiță și lingură în același timp. Sau cum folosesc eu o sticlă spray, gândită probabil pentru a stropi florile cu apă sau pentru a o umple cu detergent, pentru a speria pisicile. Folosiți-vă imaginația și uitați-vă în jurul vostru, sigur sunt multe obiecte pe care le folosiți în mai multe scopuri.

spork

Trag la sorți câștigătorii peste câteva zile. Comentați cu adrese de email valide, ca să vă pot contacta pentru detalii. M-ar ajuta să dați vestea mai departe prietenilor, cu un share prin butoanele de mai jos.

ZenBook Flip UX360 costă începând cu 3.300 de lei la eMAG și PC Garage. Varianta de top testată de mine costă 5.425 lei la PC Garage.

    253 comentarii

  1. Folosesc bricheta sa-mi desfac berea. Nu stiu daca a fost creata cu aceasta functie, dar merge de minune.

      (Citează)

  2. Imi folosesc agenda pe post de mouse pad. :)

      (Citează)

  3. Folosesc husa flip de la telefon ca si suport pt laptop cand stau in pat,are exact grosimea potrivita pentru a asigura aerisirea si mentine si ecranul la o inaltime care sa imi fie confortabila

      (Citează)

  4. Portul USB, care are si functia de incarcare pe langa cel de a facilita transferul de date. Cablul USB cu care imi incarc telefonul, dar si fac transferul datelor intre telefon si laptop :D. Monitorul, care are si functie TV :D

      (Citează)

  5. Folosesc pensulele de desen din scoala pentru a curata locuri greu accesibile sau pentru a vopsi unele lucruri.

      (Citează)

  6. Laptop-ul pe post de power bank. Perfect pentru incarcarea telefonului cand merg la munca si il tin un rucsac.

      (Citează)

  7. Imi folosesc boxele de pe birou drept suport pentru casti :D

      (Citează)

  8. Cheia de la apartament folosita ca fisa pentru carutul de la supermaket.

      (Citează)

  9. O activitate 2 in 1. Merg cu bicicleta pe distanțe semi lungi de câteva ori pe săptămână din motiv de fitness dar mai ales din motiv de stat singur și gândit la lucruri de care nu ai timp în mod normal.

      (Citează)

  10. 3 în 1 se poate? Breloc + busolă + desfăcător bere. worth every penny.

      (Citează)

  11. Un Swiss army knife.

      (Citează)

  12. Fiind iubitor de bere folosesc întotdeauna o șapcă să ma apere de soare dar care are și un desfăcător de sticle!

      (Citează)

  13. Nita Laurentiu

    10/10/2016 la 2:25 PM

    Spray WD40,pe care il folosesc des,yala de la masina,balamelele de la usi,fie masina sau casa,il folosesc si ca pe detartrant,curata perfect urmele de calcar din mai multe zone,pentru contactele electrice,curata urmele de coroziune,curata urmele lasate de scotch sau autocolante,sau vignete lipite pe geam si multe alte intrebuintari care nu-mi vin in mine,am unul in masina,unul in casa.

      (Citează)

  14. Căruciorul copilului pe post de mijloc de transport pentru junior si cos de cumpărături :)

      (Citează)

  15. Folosesc hartie igienica pe post de batistute nazale :))))

      (Citează)

  16. eu am un mousepad special, un desen facut de fetita mea :)

      (Citează)

  17. Televizorul, atât pentru programele tv prin cablu, dar și ca monitor pentru calculator.

      (Citează)

  18. Lingurita telescopica pentru hranit bebe atunci cand stai pe laptop.

      (Citează)

  19. Lacatul de la poarta mare din spate.Pentru ca am si un nuc il mai folosesc la spart nuci.Deci securitate si proteine vegetale,omega 6 etc.

      (Citează)

  20. Noi in familie folosim laptopul la maxim: ca si laptop sau ca si suport (farfurie) pentru pizza sau ceva prajitura buna de casa(cu ceva coala de hartie pusa deasupra), proptim usa cu el ca sa nu se inchida si lenea e prea mare sa te ridici din pat.

      (Citează)

  21. In viata de zii cu zii cel mai mult imi folosesc briceagul pentru desfacut pachete, taiat diverse, desfacut conserve, desfacut beri, sticle de vin samd!

      (Citează)

  22. Am un stick USB deghizat intr-o bratara de silicon

      (Citează)

  23. Bicicleta: in weekend ies cu ea pe afara iar in timpul saptamanii este un excelent suport de umbrele.

      (Citează)

  24. Folosesc pupitru de la birou si pe post de scaun pentru oaspetii care vin in vizita, bineinteles dupa ce il sterg in prealabil de praf.

      (Citează)

  25. Ionescu Stefan Bogdan

    10/10/2016 la 2:38 PM

    Telefonul – il folosesc ca sa:
    – sa vorbesc,
    – ceas desteptator,
    – internet,
    – consola de jocuri
    – etc…etc….

      (Citează)

  26. Am o tableta grafica pe care o folosesc pentru a readuce fotografii alb negru la viata
    si o folosesc si pe post de mouse. :)

      (Citează)

  27. Bat snitelele cu gura unei sticle. Se fragezesc imediat.

      (Citează)

  28. Gentile mele au o a doua funcție si anume de culcuș pentru pisica. Am poze in caz de e nevoie de dovada.

      (Citează)

  29. Sunt mai multe obiecte pe care le folosesc ca activitate 2 in 1, unele dintre cele enumerate nu erau produse ca obiecte 2 in 1 dar au devenit, altele erau de la inceput.

    Cel mai des utilizat e un mouse. Fiul meu mi-l ia tot timpul de pe birou si-l transforma in masinuta, aceasta fiind de fapt si functia lui principala, de masinuta, ca mouse foarte rar mai e folosit. Binenteles, i l-am lasat sa se joace si mi-am cumparat altul in speranta ca voi reusi sa lucrez cu cel de-al doilea si el sa se joace cu cel luat prima data. Din pacate socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea din targ. Acum are doua “masinute” cu care face racing iar eu incerc sa invat sa folosesc touchpad-ul de la laptop mai bine. Daca va intrebati de ce nu ii cumpar masinute de jucarie, sa stiti ca are cel putin zece dar alea nu-s considerate asa de atractive.

    Un alt obiect pe care-l utilizez destul de des este o lanterna care are si functia de baterie externa reincarcabila. http://www.goalzero.com/mobile/p/333/lighthouse-mini-lantern. Folosesc functia lanternei cam zilnic pentru ca ii pot regla ce luminozitate am nevoie, functia de power bank din cand in cand, atunci cand mi-e lene sa ma duc la priza sa incarc telefonul

    Cutitul de unt sa desfac borcanele cu compot cumparate.

    Monitorul pe post de mini televizor pentru copil si al doilea monitor pentru laptop, am un adaptor lighning – RCA si conectez iphone-ul la monitor.

    O agrafa de hartie care are si functia de a scoate SIM-ul din telefon.

    Un obiect folosit foarte rar, este o mini soba cu lemne care in momentul in care arde poate incarca si un telefon. L-am folosit de cateva ori in teste sa vad cum functioneaza dar nu pot zice ca e o activitate zilnica. Isi face treaba, doar ca e nepractic. Nimeni nu ia asa ceva cu el pe munte, in primul rand bateria aceea e foarte grea. L-am luat de curiozitate se poate achizitiona si un mini gratar special pentru soba http://www.bioliteenergy.com/products/biolite-campstove?utm_medium=cpc&utm_source=googlepla&gclid=COfdiICU0M8CFUdafgodx2AJHw

    Si binenteles, nelipsitele cutii goale de alune care de fapt acum sunt cutii in care se depoziteaza zaharul sau vegeta de pus in supa :)

      (Citează)

    • Imi cer scuze, se pare ca nu am citit cu atentie si ca nu am respectat regulamentul corect. Trebuia sa precizez doar un alt obiect, nu 4-5. Ca sa fiu in acelasi situatie cu ceilalti cititori daca se poate edita as dori sa pastrez din comentariu doar exemplul cu mouse-ul, comentariul initial daca poate fi sters sau invalidat

        (Citează)

  30. Eu folosesc un televizor LCD atat ca televizor dar si ca ecran pentru laptop (extended). Pot spune ca e super!

      (Citează)

  31. Borcanele de nutella/muraturi, bune pentru depozitat multe lucruri precum cafea, zahar etc.

      (Citează)

  32. Cuțitul pe post de șurubelnița ;)

      (Citează)

  33. Telemetru – aparat de masurat si pointer laser.
    Filtru de cafea – fac si cafea si ceai.

      (Citează)

  34. Laurențiu Arimia

    10/10/2016 la 2:51 PM

    Televizorul folosit și ca monitor .

      (Citează)

  35. Transformatorul din incarcatorul laptopului. Bun pentru incalzit picioarele sau loc de somn odihnitor pentru pisica.

      (Citează)

  36. In ultima săptămană am folosit prin cameră lanterna de la brichetă că s-a stricat intrerupătorul și abia azi am apucat să-l schimb.

      (Citează)

  37. Folosesc tableta ca ereader,telefonul ca lanterna.

      (Citează)

  38. pixul, pentru a scrie cate-o notita, dar 90% din timp pentru a desface colete :)

      (Citează)

  39. Cateodata folosesc un lighean pus cu fundul in sus pe post de SquattyPotty (google it) :)

      (Citează)

  40. Folosesc o mini tastatura pe post de telecomanda la calculator,care ulterior am realizat ca merge perfect si la televizor.Nu ma asteptam la 100ron cat a costat chiar sa functioneze si la tv si la pc.

      (Citează)

  41. Mircea cel Vechi

    10/10/2016 la 3:00 PM

    Pătura din living, pe timpul zilei o pun în geam pentru oprii reflexia luminii din televizor.

      (Citează)

  42. Folosesc caloriferul din baie ca suport de telefon pentru browsing si clipuri de youtube :)

      (Citează)

  43. Unitatea calculatorului devine deseori un bun “scaunel” pentru intins picioarele.

      (Citează)

  44. Prietena mea foloseste un paharo-sticla de vin, ceva de genul asta: https://www.amazon.com/BigMouth-Inc-Ultimate-Bottle-Glass/dp/B00BCQ4D9A
    Uneori o foloseste pe post de carafa de vin (cand bem amandoi), alteori o foloseste pe post de pahar (cand inca se crede tanara). Eu as folosi-o drept vaza de flori.

      (Citează)

  45. Dospinescu Dan Grigore

    10/10/2016 la 3:11 PM

    Folosesc lingura pentru a desface sticlele de bere.

    Folosesc betisoarele chinezesti pentru a invarti in laptele pe care il fierb pentru a nu da in foc.

    Folosesc cainele pentru a cauta ciuperci in padure.

      (Citează)

  46. Biroul, atat pentru a lucra pe el cat si pentru a *dormi* din cand in cand pentru variatie :-)

      (Citează)

  47. Primul lucru care imi vine in minte este Patul, atat pentru odihna cat si pentru distractie… :D

      (Citează)

  48. UPS-ul de la munca e cel mai bun de odihnit picioarele :) Insa mai pot recomanda si papucii de stat prin casa cu talpa de “taietei” cu care mai si stergi praful :)

      (Citează)

  49. Am o remorcă pentru bicicletă pentru transportul copiilor. O folosesc cu muuult succes și la cumpărături, la transportul diverselor mărfuri.

      (Citează)

  50. Mazarea congelata :D – buna de gatit insa buna si de folosit pe post de compresa.

    Sau Buff-ul – bun de esarfa, caciula, bandana, masca de sky, etc :D

      (Citează)

  51. In urma cu vreo 10 ani detineam un GPS pe care il “sparsesem”, si cum platforma era Windows CE, il foloseam pe langa GPS si pentru diverse note si jocuri.
    Deci GPS si PDA (pentru ca la tableta nu visam inca)

      (Citează)

  52. – power bank/lanterna
    – cheie/desfacator colete
    – telefon/aparat foto/consola de jocuri/navigatie GPS

      (Citează)

  53. Eu folosesc asa ceva https://www.ecom-ex.com/products/archive/communication/ex-handy-07/ la batut cuie si spart nuci, asta e 3-1 :D
    Bafta!

      (Citează)

  54. Cel mai complex obiect din viata de zi cu zi este telefonul, mai mult de 2 in 1. Comunic cu ajutorul lui (prin apeluri si mesaje in mediile sociale), imi verific agenda zilnica, pe post de harta, calculator, ascult muzica, ma joc, il folosesc ca oglinda (camera foto, dar si oprit, prin reflexia in ecranul lucios), odata chiar l-am folosit ca si paleta pentru tenis de masa si a mers…

      (Citează)

  55. Claudiu Simionescu

    10/10/2016 la 3:27 PM

    Iarna cand imi ingheata parbrizul imi folosesc cardul de salariu pe post de racleta :P

      (Citează)

  56. Carafa mea de vin a ajuns, pasionat fiind de bere, pe post de vază de flori.

      (Citează)

  57. Eu folosesc subwooferul pe post de suport de picioare. Am cea mai confortabila pozitie ever.

    Nu stiu ce ma fac cand schimb sistemul audio, probabil o sa-mi cumpar un suport de picioare dedicat.

      (Citează)

  58. Portul USB de la router e ocupat de un coolerpad de laptop ca sa îl răcească. Ai făcut și review la router :)

      (Citează)

  59. Clanta de la usa fratilor. Cu ea si deschid usa, si o inchid. Si chiar ca-s 2 intr-una (2 clante intr-o usa). Stiti cum e: la plecare clanta dinauntru deschide usa si cea din afara o inchide iar la intoarcere viceversa.

      (Citează)

  60. telefonul pe post de telecomanda

      (Citează)

  61. eu folosesc camera foto a telefonului pentru a verifica daca telecomenzile functioneaza

      (Citează)

  62. Conserverele bunicii cu bulion, sunt acum foarte bine sigilate pentru ca avem sticle de bere Grolsch cu dop!

      (Citează)

  63. Salut Radu!
    Eu folosesc cartile de vizita primite pe post de lid peste webcam-ul laptopului :D

      (Citează)

  64. Banca de abdomene. Suport de picioare si din cand in cand, abdomene.

      (Citează)

  65. Mai am un exemplu: aspiratorul. E un obiect cu ajutorul caruia barbatii fac curatenie iar nevestele il folosesc pentru terorizarea sotilor: “Mai lasa laptop-ul ala in pace si da-i si tu cu aspiratorul!!!!”

      (Citează)

  66. Unitatea PC – putere de procesare si suport pentru picioare.

      (Citează)

  67. Eu folosesc cablu de la telefon la lucru si pentru a incarca telefonul dar si pentru a descarca poze.
    Asa m-am scapat de un mic stecher si am doar cablul.

      (Citează)

  68. stiu ca e gretos dar eu folosesc pliculetele alea lungi de 3 in 1 ca sa ma scobesc intre dinti…chiar si cand am scobitori sau ata dentara la indemana…

      (Citează)

  69. Alexandru Razvan Lazarescu

    10/10/2016 la 3:41 PM

    Recipientele/tuburile in care vin ambalate filmele foto pe care dupa le utilizez ca organizatoare pentru lucruri marunte, cum ar fi suruburi, piulite, saibe, agrafe, piuneze, chibrituri pentru luat la munte. Fiind albe, pot scrie cu markerul pe fiecare ce contine.

      (Citează)

  70. telefonul in loc de telecomanda.

      (Citează)

  71. Telefonul pe post de ruter, cand pica internetul fix :)

      (Citează)

  72. Telefonul pe post de telecomanda pentru tv.

      (Citează)

  73. – Sampon si balsam 2 in 1
    – Monitor si televizor 2 in 1 (monitor cu tuner TV, mai precis)
    – Pantaloni lungi / bermude 2 in 1
    – Masa / scaun 2 in 1
    – Geanta de voiaj / rucsac 2 in 1

      (Citează)

  74. Telefonul meu Samsung Galaxy s6 pe post de telecomandă pentru televizor (am un lg smart), cand nu îi găsesc telecomanda originală în pat.

      (Citează)

  75. Incaltatorul OMSORG de la IKEA il folosim sa scoatem jucariile fetitei de pe sub mobila sau pentru scarpinat spatele intre omoplati :P

      (Citează)

  76. Obiectul cu cele mai multe intrebuintari este telefonul mobil:
    – telecomanda pentru televizor;
    – telecomanda pentru calculator (Unified remote, Teamviewer, controlul pentru Chromecast, WakeOnLan – ca sa pornesc calculatorul cand sunt in deplasare);
    – calendar;
    – oglinda;
    – camera foto;
    – scanner (Office Lens);
    – media center (plex – pentru vizionarea filmelor de pe disk de oriunde, netflix, hbo go, youtube, muzica)
    – notite (google keep);
    – arhiva de documente (google drive, digi storage, instapaper);
    – statie de lucru (actualizez unele pagini web);
    – automatizarea anumitor procese in functie de locatie si evenimente (IIF, Tasker);
    – sincronizarea si accesul la SMS-uri pe PC;
    – inlocuieste un portofel gros – nu mai trebuie sa car o multime de card-uri de reduceri dupa mine (VirtualCards);
    – enciclopedie in buzunar – Wikipedia.

    Si astea sunt doar cateva.

      (Citează)

  77. Cand mananc in pat/canapea folosesc stand-ul si cooler-ul pentru laptop pe post de masuta pentru farfurie. :)

      (Citează)

  78. Folosesc un ebook reader atat pentru citit carti cat si pentru frunzarit forumurile.

      (Citează)

  79. Vlad Georgescu

    10/10/2016 la 4:00 PM

    Cureaua este si un desfacator de bere (built in pe spate) de care era sa uit de multe ori cand am avut nevoie de un desfacator si nu era niciunul prin apropiere.

      (Citează)

  80. telefonul pe post de telecomanda

      (Citează)

  81. Pe inelul de la chei am un tool unghier si cutitas bine ascutit foarte util.

      (Citează)

  82. Bluza pe post de laveta pentru curatat ochelarii de vedere sau un pix/creion pe post de accesoriu de par (suport pentru coc mai exact)

      (Citează)

  83. Allview P5Quad . Am luat un GPS de la Serioux, care nu ma localiza cum trebuie , astfel incat am pus un telefon vechi din sertar (p5Q) pe post de GPS in masina , zi de zi . Acum avand si date localizarea se face instant si am si informatii reale despre trafic .

      (Citează)

  84. Multe obiecte pentru mine sunt 2 in 1, asa cum, sa fim seriosi, biroul este pentru multi si suport de picioare. Sper ca n-am suparat pe nimeni cu asta. :))

    alt obiect este telecomanda, care de multe ori ajunge pe post de ursulet de plus din copilarie, ajungand sa dorm cu ea in brate in zilele de singuratate :))

    P.S. Bine, si o perna, pe care pe langa faptul ca dorm eu pe ea, mai doarme si cainele cand nu sunt atent. E 2 in 1, nu?

      (Citează)

  85. O carte! (stiu, sunt mai old-school). In afara de a o citi este un bun suport pentru aproape orice (si slava Domnului, intr-o biblioteca gasesti carti de aproape orice grosime). Iar in copilarie de unde luam hartie pentru cornete (nu doar pentru seminte, nu fiti rai).

      (Citează)

  86. Eu iarna folosesc matura sa dau zapada dupa masina. Sau cand imi este lene sa ma ridic din pat sa iau telecomanda folosec telefonul meu Asus zenfone 2

      (Citează)

  87. Haha, cand are draci pe coada pulverizator folosim si noi sa ne lase motanu’ sa mancam linistiti. Dar s-a cam crizat acum la orice face fâs, asa ca il mai menajam, sa nu ramana cu sechele.

    Si uite, tot de motan am obiectul de doi-in-unu. Pentru ca am decis acum un an sa nu il mai lasam afara si-a ales pana la urma un geam preferat unde doarme si se uita la stie el ce. Numa’ ca geamul e cam sus, 1.80m, si tineam o scara metalica in casa special pentru el. Asa ca am imbinat utilul cu placutul. Am folosit sistemul Kallax de la Ikea si am construit un mobilier in trepte. Depozitare pentru noi, scara pentru el.

      (Citează)

  88. bautura pe post de psiholog :))

      (Citează)

  89. Alexandru Dima

    10/10/2016 la 4:25 PM

    Cutit folosit uneori pe post de surubelnita, tricou vechi pe post de carpa de praf. :)

      (Citează)

  90. Smartphone-ul folosit si ca lanterna/gps/camera auto dvr/chiar si pe post de nivela cu bula … am reglat masina de spalat pe pozitie.
    Bricheta – desfacut capace bere.
    Cardul de salariu – pe post de racleta auto.

      (Citează)

  91. Telefonul – mai exact led ul pe post de lanterna

      (Citează)

  92. La mine e pe dos, motanii ma folosesc pe post de perna. Si uneori si de sisal :(

      (Citează)

  93. bâta de beisbol a soțului pe post de sucitor sau întinzător de aluat. :-))

      (Citează)

  94. Ceasul de mana Casio pe care il detin il folosesc si pe post de calendar… stie sa numere zilele dintr-o luna, desi nu stie cate zile are fiecare luna sau in ce luna suntem :D.

      (Citează)

  95. Good one:)) eu folosesc betisoarele de urechi catrodata si pentru a aplica fard de ochi sau pentru a indeparta oja in exces de pe unghii. Aparatul de barbierit al sotului (șșș) il folosesc pt a curata hainele daca se scămoșază.

      (Citează)

  96. Dragan Dinu Mihai

    10/10/2016 la 4:38 PM

    Cred ca cel mai uzual obiect pe care il folosesc de zi cu zi este telefonul mobil
    pe care il pot folosi ca si Telefon pentru comunicatii sau Telecomanda pentru tv !

      (Citează)

  97. Mai des folosit de mine, cand merg la tara (unde am si 4G), este telefonul pe post de router wireless.
    Tot des folosesc telefonul pe post de lanterna.

      (Citează)

  98. Doar sapun in loc de sapun lichid, gel de dus, sampon, balsam ;-)… aproape 3 in 1 ;-)

      (Citează)

  99. La serviciu folosesc potrofeul pe post de stativ de telefon.

      (Citează)

  100. Cel mai des folosesc telefonul pe post de lanterna si/sau telecomanda de tv. Apoi laptop-ul pe post de media center… si smartwatch pe post de ceas, telefon, senzor de heart rate …

      (Citează)

  101. O mica lista
    – Powercube (priza 2in1) pentru incarcat telefoane, laptop si device-uri
    – Clipsuri pentru hartie pentru prins cablurile de birou
    – Rolele de la hartia igienia pentru depozitat cablurile

    Si o chestie interesanta, am o tabachera care am descoperit la birou, din intamplare, ca pot sa o folosesc si ca stand de telefon :)

      (Citează)

  102. Serban Silviu Alexandru

    10/10/2016 la 4:52 PM

    Salut. Eu folosesc cuptorul electric si pe post de spatiu de depozitare pentru paine. Conform studiilor, inauntrul cuptorului electric paine se va usca mai greu in timp :)

      (Citează)

  103. Mama ce de commenturi apar la concursuri :)

    Anyway, cardul ratb pe post de racleta, si latul cutitului pe post de ciocan pentru spart usturoiul :)

      (Citează)

  104. Breloc cu desfacator de capace si lanterna.
    Stilou cu mini-ventilator.

      (Citează)

  105. Folosesc cheia de la masina ca sa deschid colete.

      (Citează)

  106. Când nu funcționează o telecomandă, eu folosesc camera foto a telefonului pentru a verifica dacă s-au consumat bateriile.

      (Citează)

  107. Hartia igienica.

    O folosesc atat ca sa ma sterg la fund cat si sa-mi suflu mucii.

      (Citează)

  108. stoica silviu

    10/10/2016 la 5:05 PM

    Cutitul pe post de surubelnita in lipsa acesteia din casa la vreo depanare.

      (Citează)

  109. un stick extern USB Kingston DataTraveler MicroDuo – si la telefon , si la tableta , si la laptop
    o baterie externa dell – si la telefon , si la laptop , si la tableta

      (Citează)

  110. Cutia metalica in care vin fursecurile pe post de spatiu de depozitare pentru ace si papiote.

      (Citează)

  111. Brelocul de la chei il folosesc pe post de desfacator de sticle de bere la nevoie. :)

      (Citează)

  112. Telefon pe post de gps, lanterna si telecomanda. short and precise.

      (Citează)

  113. Eu imi mai prind parul cu carlige de rufe sau agrafe de hartie cand nu gasesc agrafele de par. Nu e foarte eficient, dar ca solutie temporara e ok. Si cand nu am cana curata la birou, imi fac un pahar origami din coala de hartie.

      (Citează)

  114. iPhone-ul pe post de navigatie. Dar si pentru vorbit, facebook, mail, whatsapp, snapchat etc.

      (Citează)

  115. Folia de aluminiu din care se fac cele mai bune mingiute pentru pisici. Iar utilizarile alimentare le stim cu totii :)

      (Citează)

  116. telefonul pe post de GPS
    telefonul drept aparat foto
    acelasi telefon ca si router wireless pentru celelalte dispozitive mobile
    de aceea e smart si il iubesc pentru asta
    PS: cu rama din aluminiu merge sa desfac capacele de bere si toamna il folosesc sa spargator de nuci :)

      (Citează)

  117. Folosesc periuta de dinti ca sa curat ceasul de mana

      (Citează)

  118. Bichonul sau nepotul folosiți pentru a agata gagici. Pana acum nu mi-a ieșit, cred ca la ei e problema? Mama mi-a zis ca sunt cel mai frumos băiat al ei.

      (Citează)

  119. Tocmai mi-am luat un Wi fi repeater care e si priza programabila

      (Citează)

  120. Am inceput sa folosesc tot mai des telefonul pe post de telecomanda. :)

      (Citează)

  121. Folosesc wok-ul pentru facut chinezarii si pentru prajit cartofi in baie de ulei, ca are marginile foarte inalte.

      (Citează)

  122. Tel meu Ulefone Power, il folosesc ca smartphone si ca baterie externa ( are 6000 mA)

      (Citează)

  123. Cardul bancar pe post de desfacator de laptopuri Asus.

      (Citează)

  124. Redmi 3: hotspot, lanterna, internet surf, făcător de fotografii, 4000mAh e în sine o baterie, etc…
    Are BateryEndurance peste 100ore și singurul din top GSMARENA fără diagonala și preț de televizor.
    #Nuconcurez, #doarmalaud

      (Citează)

    • Facand reclama unui produs concurent nu cred ca ai cum sa castigi. La final “va fi inramat” cel mai bun comentariu, imagineaza-ti cum ar fi pentru Asus daca acela incepe cu “Redmi 3: “….

        (Citează)

  125. Salut! Eu am o lingura foarte “țapănă” pe care o folosesc mai mult ca desfacator de borcane cu zacusca de la mama (sunt student). Însă, cand nu am zacusca (destul de rar se intampla asta), o folosesc pentru supa (de la vecina de vizavi – foarte draguta tipa!). :)

      (Citează)

  126. Eu desfac berile cu bricheta. Fiind fumator am tot timpul o bricheta la indemana.

      (Citează)

  127. Folosesc bordura ca senzor de parcare. Atunci cand fac o parcare paralela, dau cu spatele cu volanul virat pana cand simt ca am atins bordura. Apoi dau putin in fata si indrept masina.

      (Citează)

  128. Trusa de testare Omicron este destinata pentru testarea releelor numerice de protectie din statiile electrice.

    Eu si colegii mei o folosim suplimentar: in loc de scaun cand suntem pe santier, ca sursa de alimentare, ca si amplificator audio (doar de test sa vedem daca merge) si noi nu am testat dar am inteles ca se poate folosi si ca aparat de sudura (dar unul foarte foarte scump).

      (Citează)

  129. Casetofon masina cu aux in + cablu 1.8m 2 X 3.5 jack + telefon = Love

    In afara de ascultat radio/mp3, folosesc casetofonul de la masina pe post de CarKit.

      (Citează)

  130. Bricheta. Aprins tigari + desfacut bere!

      (Citează)

  131. Seratrul de la dvd-rw pe post de suport pentru paharul de cafea ;)

      (Citează)

  132. Telefonul : alarma (inlocuieste ceasul) + radio.

      (Citează)

  133. folosesc telefonul pe post de gps si detectat radare (waze) :D

      (Citează)

  134. Hârtie igienica-atat in scopul pentru care a fost facuta cat si pentru a sufla nasul sau șters geamuri :)

      (Citează)

  135. folosesc telefonulmeu xiaomi ca si baterie externa pentru prietenii cu telefoane scumpe.pe lângă cutent le mai dau si internet prin hotspot ca ma abomanent la Digi.

      (Citează)

  136. Una din cărțile din bibliotecă este folosită și pe post de seif pentru bancnote. Nu spun care e cartea, să nu fie și fanii bunurilor lui Cetin pe aici. :P
    Să citească și hoții niște cărți până dau de bancnote! :P

      (Citează)

  137. Alexandru Toma

    10/10/2016 la 7:29 PM

    Eu folosesc un Asus Transformer Book 2 in 1 de prin primavara si de cand il am, nu am mai deschis laptopul vechi :)

      (Citează)

  138. Folosesc cheile de la casa pentru a descuia usa si pe post de surubelnita

      (Citează)

  139. Eu imi folosesc prietena si pe post de calendar. Pur si simplu ii zic ei si ea imi aminteste la momentul oportun. Se pune? :))

    Daca nu, atunci declar mandru ca am o sticla din aia cu pufaitoare, umpluta initial cu o solutie pentru geamuri, pe care o folosesc ca sa stropesc contra gandacilor. Merge ca unsa !

      (Citează)

  140. Am un aparat de făcut mișcare în casă pe care, din motive de neatingere pe termen lung, soția îl folosește drept cuier pentru cămășile proaspăt călcate.

      (Citează)

  141. Bogdan Astefanieo

    10/10/2016 la 7:58 PM

    Salut, folosesc un Lumia 950 xl ca si telefon in timpul zilei, iar cand ajung acasa il conectez la monitor printr-un dock si il folosesc ca si Pc.

      (Citează)

  142. Cheia de Dacie 1300 pentru pornit masina/deschis usile si pentru “scarpinat” in ureche. :))))

      (Citează)

  143. Cheia – deschide usi dar si sticle.

      (Citează)

  144. Avem un obiect pe care il folosim 2-in-1 majoritatea dintre noi, obiectul celebru este ‘scaunul din dormitor’ pe care eu il folosesc in fata calculatorului si in restul timpului pe post de suport de haine.

      (Citează)

  145. Hârtie igienică o folosesc si ca șervețel.

      (Citează)

  146. nevasta – o futi dar face si mancare

      (Citează)

  147. Un Nokia N8 pe post de telefon (tine bateria vreo 3 zile) si action camera pe ham sau pe casca (are stabilizare optica foarte buna).

      (Citează)

  148. Caserola de alimente pentru depozitat alimente sau ca terariu pentru tarantule.

      (Citează)

  149. Spal cada cu sampoane. Pentru ca am destule si pentru ca miros frumos.

      (Citează)

  150. O lanterna mica cand merg seara in parc cu fica-mea: este jucaria ie preferata, iar pentru mine un mod rapid de a o recunoaste.

      (Citează)

  151. Telefonul il folosesc pe post de lanterna sa nu ma impiedic seara, pe post de gps (gMaps, Waze) etc.

      (Citează)

  152. o furculitza pe care o mai foloseam pe post de antena !

      (Citează)

  153. Modulator FM auto no name ca daca tot este in priza mai bag si un cablu in el , si incarc un telefon , evident cu stik scos ! Am incercat si cu stik nu merge!

      (Citează)

  154. Telefonul mobil. Pentru scopul lui principal (apeluri mesaje facebook etc) si pe post de camera de filmat in masina.

      (Citează)

  155. Pfff… cu ce sa incep :)
    – telefonul mobil – pe post de telefon si de pe aparat foto
    – ochelarii de vedere – ca sa vad si ca sa-mi tin parul aranjat ca lumea
    – cafeaua instant – de baut si pentru pus in mancare si cocktailuri
    – rujul – ca sa il folosesc pe post de ruj si blush

    Si cred ca ar mai fi, dar ajunge :)

      (Citează)

  156. cat de disperata e lumea sa castige ceva :)) uite d’aia o sa mai castige psd-ul mult si bine alegeri…ca exact cum voi va bucurati la un telefon, asa se bucura si altii la niste galeti si ulei primite de-a moaca. Pot fi considerate ca avand si ele dubla utilizare – cu galeata poti cara si apa, dar poti si castiga alegeri.

      (Citează)

  157. Toaleta. Pt nevoile zilnice si un excelent loc de citit si meditat.

      (Citează)

  158. Marian Dascalu

    10/10/2016 la 9:53 PM

    Unitatea PC- 1.stat cu picioarele la orizontala si 2.evident

      (Citează)

  159. Enascut Camelia

    10/10/2016 la 9:55 PM

    Cutitul :) pentru taiat si pt desfacut borcanele :)
    Rucsacul, carat carti si perna la orele plictisitoare.

      (Citează)

  160. Cheia de la usa – pe post de deschis usa si folosita la cosurile de supermarket cand nu am 50 bani la indemana :)

      (Citează)

  161. Salut. Ce-mi vine acu in minte e tastatura de la PC. O folosesc pt jocuri atunci cand am acces la el , in rest e folosita ca ‘instrument’ muzical de catre baietelul meu de 1 an si 10 luni (ca e toba sau pian, nici el nu e hotarat inca).

      (Citează)

  162. Un scarpinici pentru cap dar pe care il folosesc si la alte parti ale corpului!

      (Citează)

  163. Bratara de supravietuire: are si amnar cu care sa aprinzi focul, si paracord, si fluier si busola. Si arata si fain cand o porti la mana ca bratara. :)

      (Citează)

  164. Minunatul meu Ford, pe care îl folosesc zi de zi, este și pe post de pat/cort în zilele de vară când vrem să mergem la camping, să dormim ceva mai aproape de natură. O saltea din burete care se rulează încape la fix peste scaunele din spate pliate și pur și simplu parcă aș avea un hippie van. E superb. :)

      (Citează)

  165. Telefonul. Il folosesc si pe post de telecomanda pentru TV / aer conditionat.

      (Citează)

  166. Viorel Salceanu

    10/10/2016 la 10:38 PM

    Ameteala:
    -pe post de masurator de alcool in organism
    -daca sa scriu mesaje fetelor sau nu :))

      (Citează)

  167. WD40
    Curăță rugina, ulei etc
    Lubrifiază angrenaje
    Ascunde zgârieturi fine ale caroseriei mașinii
    Și multe altele

      (Citează)

  168. Marius M:
    Facand reclama unui produs concurent nu cred ca ai cum sa castigi. La final “va fi inramat” cel mai bun comentariu, imagineaza-ti cum ar fi pentru Asus daca acela incepe cu “Redmi 3: “….

    Ți.am dat fundița …

      (Citează)

  169. cea mai tare chestie 2 in 1 e bicicleta: sanatate + transport.
    folosit cu succes in peste 2000km anul asta.

      (Citează)

  170. telefonul pe post de telecomanda

      (Citează)

  171. Daca tot a venit frigul, e la fix caciula cu casca bluetooth incorporata ;)
    Mai am si clasica bricheta-desfacator si cutie de pringles pentru tot felul de surube.

      (Citează)

  172. Geanta – poseta sau sacosa de cumparaturi

      (Citează)

  173. Mouse cu pointer.

      (Citează)

  174. Am o gagică… Pupa-i-aș mânușițele de prințesă minionă (are 1,56 – ea se dă de 1,58… Eu am 1,93…). E un prieten, cât și un partener – concept de care am fost străin.
    V-am pupat !

      (Citează)

  175. Am folosit în seara asta șemineul pentru încălzit și in același timp am copt vinete și castane.

      (Citează)

  176. Un ip cam, pe post de camera de supraveghere, dar si ca wifi range extender

      (Citează)

  177. Cardurile de fidelitate de la toate magazinele pot fi bune și la dat gheața de pe parbriz.

      (Citează)

  178. Folosesc mobilul atat pe post de desteptator si ceas cat si pe post de calculator.

      (Citează)

  179. eu folosesc o baterie externa atat pentru a incarca telefonul mobil cat si ca sursa pentru o lampa led usb…

      (Citează)

  180. Pixul meu “de facultate” care in capat are o surubelnita in stea ma ajuta de fiecare data cand am nevoie de o surubelnita. :)

      (Citează)

  181. O bricheta electrica (cu rezistenta, cam ca aia de masina) care se incarca la USB dar are si stick incorporat :) primita cadou la o promotie la tigari

      (Citează)

  182. Boxa portabila este chiar 3 in 1
    – ascult muzica
    – incarc telefonul cand nu sunt acasa sau in masina
    – vorbesc la telefon cand am treaba acasa si nu pot tine telefonul

      (Citează)

  183. Sorin Primejde

    11/10/2016 la 7:23 AM

    Am o halbă de bere pe care o folosesc si ca vază.

      (Citează)

  184. Un modulator FM no name , care cand nu are stik in el mai bag un cablu usb si incarc telefonul in el .

      (Citează)

  185. telefonul mobil începe să ne fie cel mai bun prieten: ne trezește, ne informează, ne distrează și nu în ultimul rând ne ajută să comunicăm !

      (Citează)

  186. Masina o folosesc pentru:
    – a merge inainte
    – a merge inapoi (mult mai rar)

      (Citează)

  187. Robin vasilius

    11/10/2016 la 8:28 AM

    Telefonul il folosesc pentru Strava si, mai nou, pentru a pune cardul microsd de la camera foto in el si pentru a descarca fotografiile mai departe in google photos.

      (Citează)

  188. Gelul de dus 2 in1. E optim in cazuri de “excursie”, nu mai am de carat si sampon separat. E bun si pentru corp si pentru par.

      (Citează)

  189. Masa de călcat. Calc pe ea dar este si cel mai bun raft din întreaga casa

      (Citează)

  190. Hering Andrei

    11/10/2016 la 8:56 AM

    Și eu am o sticla spray concepută pentru a stropi cu apa flori etc care o folosesc cu motorina pentru aprinderea focului in cazan sau cu ulei pentru a asigura ungerea a diverse mecanisme :)

      (Citează)

  191. descarcasem o data la tara un palet de saci de ciment si am prins o durere musculara la spate de innebuneam.

    a plecat nevasta pana in basov sa ia un unguent, pana sa se intoarca, vecinu (mai tuciuriu) a venit cu un borcan de alifie cu care m-a uns pe locul cu pricina. in 2 minute simteam ca puteam sa zburd. l-am intrebat ce alifie e aia, mi-a zis ca e unguent pentru cai :)).

    de atunci am permanent in casa un borcan cu crema minune. e in jur 8 lei la orice farmacie veterinara. (daca merge pe sistem 2 in 1, adica om si cal :) ).

    pe post de sprok am asa ceva :

    http://www.ebay.co.uk/itm/Lifeventure-Titanium-Forkspoon-Spork-/281813849838?hash=item419d6a16ee:g:yPAAAOSw3YNXbSnO

      (Citează)

  192. Folosesc inima mea atat pentru a iubi cat si pentru a imi valida deciziile grele in viata!

      (Citează)

  193. Noi romanii, in general cumparam produse care pot avea mai multe intrebuintari. Cel mai bun exemplu este cu telefonul mobil care pe langa faptul ca este telefon, acesta este si ceas desteptator si camera foto si multe altele.

    Fumatorii folosesc bricheta pentru aprins tigari, ochiurile la aragaz dar si la desfacut berea. De exemplu mai folosesc rimelul iubitei mele pentru a desface sticlele de vin. Sunt extrem de multe lucruri care au mai multe intrebuintari.

      (Citează)

  194. Folosesc telefonul si ca telecomanda TV

      (Citează)

  195. … cheiea de la Mercedesul meu e suficient de lata pentru a fi cu succes folosita si ca betigas de urechi.. apoi alta ungere .. alta deschidere… alta perceptie asupra lumii..

      (Citează)

  196. lenovo s860, il folosesc ca smartphone si ca baterie externa :D (4000)

      (Citează)

  197. Un router 3G portabil care poate fi folosit si ca baterie externa (are 4400 mAh).

      (Citează)

  198. DSLR-ul il folosesc si pentru fotografii si pentru scurte filmari.

      (Citează)

  199. Scaun / Balansoar de la Ikea: foarte comfortabil pentru citit, dar de cele mai multe ori este folosit pe post de sertar pentru haine.

      (Citează)

  200. Nicoara marius nicusor

    11/10/2016 la 10:40 AM

    Cheia de la yala:pentru a descuia usa si pentru a lua carucior la supermarket :)

      (Citează)

  201. Mobilul + aplicatie IR Remote pentru acele momente cand telecomanda tv-ului este ascunsa bine in cutiile cu jucarii :)

      (Citează)

  202. Am un router 3G de la TP-LINK, e bun si ca memory stick. :)

      (Citează)

  203. Gabriel Marius Baciu

    11/10/2016 la 10:56 AM

    rola “duct tape” pt lipit cutii si suport pahare de cafea/sticla de apa pe bancheta din masina

      (Citează)

  204. Player mp3 – ascult muzica dar il folosesc si ca stick usb.

      (Citează)

  205. Smartphone pe post de telecomanda TV, telefon, TV în bucătărie când vreau să nu pierd emisiunile în timp ce mănânc, GPS când conduc.
    Mașina de găurit o folosesc și pe post de șurubelnită electrică :)

      (Citează)

  206. -Betisoarele de urechi le mai folosesc, pe langa intrebuintarea clasica, la aplicarea fardului de ochi si pt a indeparta oja in exces de pe unghii.
    -cardurile le mai folosesc ca si racleta pentru a aplica stickere pe pereti
    – scotch-ul de hartie pt constructii, tot la machiaj, pt a aplica creionul cu precizie :))))

      (Citează)

  207. matura – pt maturat si pe post de bat pentru a goni cainii.

      (Citează)

  208. Obiecte special concepute să fie 2 în 1 nu prea folosesc, doar o surubelniță care poate fi linie sau cruce prin reinversarea părții metalice din mâner. În schimb în bucătărie mai folosesc câte un bol să pun telefonul cu ceva muzică când spăl vasele sau lingurile ca să deschid borcane sau uneori am folosit ața dentară ca să tai mămăliga :-s

      (Citează)

  209. Uscatorul de par – pentru aprinderea gratarului :D

      (Citează)

  210. Sunt fan al obiectelor 2 in 1 sau mai multe in 1. Printre ele cel mai folosit este un multifunctional de marimea si forma unei chei il tin legat la legatura de chei de acasa si contine un mic tais cu zimturi perfect pt desfacerea cutiilor, o mica surubelnita, un desfacator de sticle.

      (Citează)

  211. Onceanu Bogdan

    11/10/2016 la 12:50 PM

    Priza RJ-45 dubla de perete, sertizata in mod corespunzator se poate folosii ca splitter RJ-45 si astfel se pot furniza 2 legaturi 100 Mb full-duplex pe o singura legatura de UTP

      (Citează)

  212. telefonul pentru vorbit, ca telecomanda pt TV, GPS in masina, si ocazional ca paleta de pingpong :)

      (Citează)

  213. Uleiul de masline: pentru pus in salate, hidratat pielea, masti pentru par, gomaj fata si/sau corp, arsuri

      (Citează)

  214. Stefan Rentea

    11/10/2016 la 2:48 PM

    Am mai multe brelocuri care pe langa faptul ca sunt efectiv brelocuri frumoase mai deschid si sticle de bere cu ele :))

      (Citează)

  215. Andrei Tornea

    11/10/2016 la 4:39 PM

    Lingura, deschis borcane, deschis bere, mancat si multe altele

      (Citează)

  216. Chibritele le mai folosesc si pe post de scobitori, daca intamplator am tot uitat de vreo 5 luni incoace de cand ma tot bate sotia la cap sa cumpar :)

      (Citează)

  217. tv-ul- ca atare + display pt pc, telefon

      (Citează)

  218. carligele de rufe – inchid pungile neterminate de chipsuri
    betisoare de ureche – jucarie pt motan

      (Citează)

  219. Invelisul galben de la kinder e bun de pluta la pescuit

      (Citează)

  220. nicio cutie nu se arunca. trece mai intai ca obiect de joaca la pisica.

      (Citează)

  221. O agenda pe care o folosesc ca și agenda și, cu mici ajustari, ca husa pentru Kindle.

      (Citează)

  222. Borcanele de gem le folosesc ca si ghivece pentru flori.

      (Citează)

  223. Pentru momentele in care iti e lene sa dai scroll pe facebook, e numai bun un presenter :).

      (Citează)

  224. Dupa o pana generala de curent, un hdd de 500gb si-a gasit noua menire de piedica usa si uneori suport pentru givece flori.

      (Citează)

  225. O clema de prins actele – ca si agrafa de par
    “Elasticele de bani” la fel pe post de prins parul
    Pixurile- desfacut coletele
    Banda adeziva uzuala- curatat paltonul de scame si fire de par
    paharele de apa conice ori sticlele de vin, bere- sucitor de intins aluatul

      (Citează)

  226. Monitorul de la calculator + telefonul, pe post de TV cu desene animate pentru copil.

      (Citează)

  227. Folosesc varful unei foarfeci pe post de surubelnita.

      (Citează)

  228. Telefonul meu il folosesc pe post de 2 in 1. Mi s-a stricat principalul. In al doilea telefon am o cartela (Kamarad) aproape la fel de veche ca telefonul ceva gen primele telefoane cu touch…rezistiv. Dupa ce am reusit sa “ii dau foc”, desi nu este note 7, tot ceea ce am mai putut sa fac a fost sa scot sim-ul, sa cersesc un adaptor de la micro la normal si ..redirectionare apeluri. Acuma stau…astept promotii. Partea “buna” este ca nu pot sa sun. Vad cati prieteni am :P

      (Citează)

  229. Creionul de tensiune: il folosesc pentru ca indica tensiunea electrica si are rol si de surubelnita.
    Pasta de dinti: pentru spalat pe dinti, “tratament” pentru herpesul viral (ajuta la vindecarea mai rapida), dar si la curatarea bijuteriilor de argint.
    Cutitul: la taiat si pe post de ascutitoare pentru creioanele colorate.

      (Citează)

  230. Abel Francisc

    12/10/2016 la 6:21 AM

    Imi folosesc pantoful pe post de ciocan pentru spart nuci sau alune. Totusi pentru spart alune prefer menghina.

      (Citează)

  231. Florentin Daniel Rotaru

    12/10/2016 la 8:16 AM

    Oţetul e bun la toate: salate, spalat cuptor cu microunde, frigidere, etc.

    P.S.: Ar merge si lopata..iarna..cand dai zapada..si daca stai si cureti locul 2 ore..vine un vecin si-l ocupa. Si folosesti lopata pentru indreptat! :))

      (Citează)

  232. Bicarbonatul de sodiu: – la gatit (ex.: briose, prajituri);
    – curatarea masinii de spalat haine;
    – spalarea prosoapelor pentru a scoate mirosul neplacut din ele;
    – albeste dintii (eu il folosesc alaturi de ulei de cocos);
    – curata bijuteriile din argint.
    Otetul: – la gatit
    – curatarea cuptorului cu microunde si a masinii de spalat haine (se pune in locul balsamului + bicarbonat in locul destinat detergentului si pornesc un ciclu mai scurt de spalare);
    – desfundat tevile si scurgerea de la bucatarie si baie( se pune intr-un bol cu apa si se infierbanta, dupa care il golesti in chiuveta/ scurgere, si lasi sa actioneze cateva minute).
    Periuta de dinti: spalat pe dinti + curatat incaltamintea( alta decat cea pentru dinti :D ).

      (Citează)

  233. Eu in dormitor am un bec cu led-uri color si cu boxa incorporata. Pot sa controlez culorile prin aplicatia de pe telefon, si sa pun muzica via bluetoth :D

      (Citează)

  234. un smartphone mai vechi il folosesc pe post de camera de supraveghere intr-un apartament pe unde nu trec asa des; l-am conectat la incarcator si am setat sa primesc notificare pe aplicatia de pe telefonul actual in caz ca sesizeaza miscare in apartament
    desigur poate fi folosit si ca telefon de rezerva cand se strica vreunul din uzul zilnic

      (Citează)

  235. Trepiedul foto il folosesc in casa pe post de cuier :) este absolut perfect!

      (Citează)

  236. Constantinescu Bogdan

    13/10/2016 la 1:46 PM

    Evantai pentru grătar. Îl folosesc la fiecare grătar dar și în zilele toride de vara când simt nevoia sa ma răcoresc.

      (Citează)

  237. Şervețele – pe lângă întrebuințarea clasică, deoseori le folosesc pentru a lăsa mesaje amuzante iubitului meu. ;)

      (Citează)

  238. Note 3 – telefon si paleta de ping pong. cel putin asta mi s-a zis de vreo 20 de ori de catre colegii de birou :)

      (Citează)

  239. Note 3 – telefon si paleta de ping pong. cel putin asta mi s-a zis de vreo 20 de ori de catre colegii de birou :)

      (Citează)

  240. Bicicleta, cand nu fac miscare o folosesc pe post de uscator de rufe.

      (Citează)

  241. Paracetamol, este un medicament cu dubla actiune, analgezic si antipiretic. Combate durerea si scade febra.

      (Citează)

  242. Am tras la sorți câștigătorii pe baza comentariilor de până acum. Marele premiu merge la BOTZI, comentariul 199, care a spus “Scaun / Balansoar de la Ikea: foarte comfortabil pentru citit, dar de cele mai multe ori este folosit pe post de sertar pentru haine.”

    Baterii externe au luat:

    195 – Petronius
    27 – Madalina
    215 – Andrei Tornea
    178 – Adi
    182 – Mihai

    Vă contactez eu pentru niște detalii privind adresa la care să trimit curierul.

    Mulțumesc tuturor pentru participare și ne auzim cu alte concursuri în curând!

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus