un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Căutați o dronă pentru copii? Iată o recomandare bună: Parrot Rolling Spider (review)

20 Oct 2016  ·

TEHNOLOGIE  ·

Spune-ți părerea

Am scris un review pentru drona Parrot Rolling Spider, dar este publicat pe site-ul Phone Geeks, nu aici, că de la ei am drona.

Vreau să zic însă și aici câteva cuvinte pentru că mi-a plăcut mult Rolling Spider și cred că poate fi un cadou excelent pentru copii în lunile următoare. În general sunt de acord că dronele nu sunt un cadou bun deoarece trebuie să înveți să le zbori și asta poate fi frustrant atunci când vrei să te joci pe loc cu ele, dar Rolling Spider este foarte bine gândită în acest aspect. Uitați câteva avantaje:

Decolează singură și plutește la punct fix. Asta-i o funcție de obicei rezervată dronelor mai scumpe. Rolling Spider îți permite să începi să o manevrezi ușor, observând ce reacție are fără a o da imediat de pământ.

Poate fi folosită în interiorul casei. Are două roți mari de protecție, astfel încât dacă se lovește de tavan sau pereți zboară în continuare. Nu-i indestructibilă, dar are o protecție în plus față de altele.

Roțile acelea îi permit să meargă și pe sol, ca o mașinuță, plus să se cațere pe pereți și pe tavan, că de aia se numește Rolling Spider.

Software-ul de control din telefon este deștept. Permite, de exemplu, să filmezi cu telefonul drona și împrejurimile chiar în timp ce o controlezi.

Are tot felul de senzori și sisteme de detecție a poziției, face și tumbe în aer la o simplă apăsare de buton, o poți lansa și prin aruncare din mână, iar în casă este perfectă pentru a enerva pisicile. Ale mele deja se retrăseseră când a decolat drona, dar când a luat-o și după pisici au fugit mâncând pământul; eu mă temeam că vor sări după ea să o doboare.

CITIȚI REVIEW-UL COMPLET

Găsiți pe site și un review făcut de ei, unde au dat drona chiar pe mâna copiilor. Comentați pe Phone Geeks, dacă doriți, unde găsiți și un video cu drona în acțiune. Acum câteva luni am mai scris un articol pentru site-ul lor, o analiză despre cum acesta este cel mai bun an pentru camerele foto de pe telefoane, articol încă de actualitate.

    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus