blog demisec cu note fine de tehnologie

Câteva zile va fi program redus pe blog, sunt ușor plecat. Urmăriți-mă pe Instagram și pe YouTube!

Căutați o dronă pentru copii? Iată o recomandare bună: Parrot Rolling Spider (review)

Clock icon

20 Oct 2016

Tag icon

TEHNOLOGIE

Comments icon

Spune-ți părerea

Am scris un review pentru drona Parrot Rolling Spider, dar este publicat pe site-ul Phone Geeks, nu aici, că de la ei am drona.

Vreau să zic însă și aici câteva cuvinte pentru că mi-a plăcut mult Rolling Spider și cred că poate fi un cadou excelent pentru copii în lunile următoare. În general sunt de acord că dronele nu sunt un cadou bun deoarece trebuie să înveți să le zbori și asta poate fi frustrant atunci când vrei să te joci pe loc cu ele, dar Rolling Spider este foarte bine gândită în acest aspect. Uitați câteva avantaje:

Decolează singură și plutește la punct fix. Asta-i o funcție de obicei rezervată dronelor mai scumpe. Rolling Spider îți permite să începi să o manevrezi ușor, observând ce reacție are fără a o da imediat de pământ.

Poate fi folosită în interiorul casei. Are două roți mari de protecție, astfel încât dacă se lovește de tavan sau pereți zboară în continuare. Nu-i indestructibilă, dar are o protecție în plus față de altele.

Roțile acelea îi permit să meargă și pe sol, ca o mașinuță, plus să se cațere pe pereți și pe tavan, că de aia se numește Rolling Spider.

Software-ul de control din telefon este deștept. Permite, de exemplu, să filmezi cu telefonul drona și împrejurimile chiar în timp ce o controlezi.

Are tot felul de senzori și sisteme de detecție a poziției, face și tumbe în aer la o simplă apăsare de buton, o poți lansa și prin aruncare din mână, iar în casă este perfectă pentru a enerva pisicile. Ale mele deja se retrăseseră când a decolat drona, dar când a luat-o și după pisici au fugit mâncând pământul; eu mă temeam că vor sări după ea să o doboare.

CITIȚI REVIEW-UL COMPLET

Găsiți pe site și un review făcut de ei, unde au dat drona chiar pe mâna copiilor. Comentați pe Phone Geeks, dacă doriți, unde găsiți și un video cu drona în acțiune. Acum câteva luni am mai scris un articol pentru site-ul lor, o analiză despre cum acesta este cel mai bun an pentru camerele foto de pe telefoane, articol încă de actualitate.

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite.

sus