un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Un an de Apple Shop eMAG se sărbătorește cu oferte bune (p)

14 Sep 2016  ·

TEHNOLOGIE  ·

10 comentarii

Acum aproape un an, la Apple Shop-ul din cadrul eMAG din Crângași, a fost o coadă mare-mare la deschidere pentru că ofertele speciale au fost foarte bune.

Totul se repetă anul acesta, pe 16 septembrie începând cu ora 8 a dimineții, când Apple Shop-ul eMAG împlinește un an de existență. Ofertele vor fi disponibile numai în magazinul de acolo, nu și online, dar cei care merg în Crângași (Șos. Virtuții nr. 128) vor fi primiți ca la petrecere cu DJ, muzică, hostese ceva concursuri și cadouri pentru cei mai matinali clienți.

Ofertele speciale pot fi văzute aici: iPhone 6S este cu vreo 500 de lei mai ieftin decât prețul pieței la alte magazine serioase, iar un MacBook Pro de 13 inchi va fi cu vreo 700 de lei mai ieftin chiar și față de alte oferte speciale din trecut. Apple Watch va fi disponibil la prețuri foarte bune.

  • iPhone 6S, 16 GB – 2.499 lei redus de la 3.299 lei
  • iPad Air 2, 16 GB – 1.499 lei redus de la 2.099 lei
  • MacBook Pro 13 inchi, ecran Retina, 128 GB stocare – 5.199 lei redus de la 6.799 lei
  • Apple Watch 38mm È™i 42 mm – 1.299 lei È™i respectiv 1.399 lei

Toate vor putea fi achiziționate și în rate, până la 24 fără dobândă, dacă aveți genul acela de carduri bancare. Nu uitați, 8 AM este ora oficială trecută în dreptul evenimentului, dar dacă vreți să cumpărați ceva n-ar strica să fiți acolo cât mai devreme, având în minte coada care se formase anul trecut.

apple_shop_1_an

 

    10 comentarii

  1. totusi, sa faci rate la telefon in 2016…

      (Citează)

  2. Cand ii spui asa, simplu, ” telefon” pare o chestie banala cu o taste numerice si doua taste, verde si rosu. Totusi, e un calculator acolo cu gps integrat, cu touch screen, cu o functie secundara, telefonul. Smecheriei ii spunem ” telefon” din obisnuinta, functia de telefon fiind o chestie banala si nu foarte importanta a deviceului.adica ma gandesc ca nu iti iei un smartphone numai pentru a vorbi. Si ajunge sa coste si 900 de euro, de ce nu ai face rate, daca il vrei? Prin sudul continentului e o chestie banala sa imparti in mai multe rate, e mai simplu de platit, nu simti dur cheltuiala.

      (Citează)

  3. Sa fii doar o oaie din turma… priceless

      (Citează)

  4. nwradu:
    Dar una cu 500 de lei în buzunar în plus, la finalul zilei, cu care dai o fugă la munte ca să încerci camera noului iPhone.

    sau cu 1000 de lei in plus pentru ca mi-am luat Z3+ de la SONY ;)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus