un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 28 septembrie 2016

28 Sep 2016  ·

TEHNOLOGIE  ·

13 comentarii

NSFW: Jojo Babie. Așa nume, așa poze.

    13 comentarii

  1. – Asta cu “sa colonizam Marte” e super amuzanta. Ok…ca obiectiv indepartat spre foarte indepartat e o chestie, dar ca sa zici (vorbele lui Elon) ca e sansa noastra sa supravietuim ca specie…adica avem o planeta superba cu tot ce trebuie, ne batem joc in ultimul hal de ea si pe urma incercam sa ne salvam fugind pe alta fara aer si apa…genial

    – Audi are masina timpului?

      (Citează)

    • No place is eternally safe.
      Ideea nu e ca fugi dintr-un loc in altul, ci ca dispersezi indivizi in mai multe locuri, pentru a creste sansele de supravieturire ca specie.

        (Citează)

    • da, ca si cum ai zice ca te muti pe Everest de frica inundatiilor…

        (Citează)

    • Nu gandi in termen de indivizi ci de specie. Si nu gandi in termen de Marte ci de tot restul. E ca si cand toti oamenii de pe Pamant ar trai la baza unui vulcan. In ideea asta, poate ca primul pas e dificil (sa trimiti cativa oameni pe Everest), dar e doar un prim pas.

        (Citează)

    • trebe facuta si asta.

      “Bine, dar DE CE ati escaladat Everestul?”

      “Pentru ca exista.”

        (Citează)

    • e o mica diferenta intre a escalada si a te muta acolo.
      ideea e ca mai intai ar trebui sa ne dovedim cu adevarat superioritatea ca specie, avand grija si imbunatatind ce avem deja, nu comportandu-ne ca un roi de lacuste, iar pe urma am avea dreptul sa spunem ca TREBUIE sa supravietuim ca specie si chiar sa ne imprastiem in Univers.

        (Citează)

    • Ok, daca vrei sa filozofezi e treaba ta – intai sa demonstram ca putem sa fim buni cu noi insine, sa nu mai existe foamete, sa facem pace intre popoare etc (exagerez aici si sunt constient de asta) si apoi putem sa fim demni de a supravietui. Dar practic vorbind, chestiile alea nu conteaza. Problema e identificata, tehnologia e in curs de dezvoltare asa ca e logic sa se faca pasi in directia respectiva. Iar insusi faptul ca se vor face niste cheltuieli fara beneficii pe termen scurt e o dovada de evolutie.

        (Citează)

  2. La aia cu Meda e interesant comentariul care zice ca si daca se judeca si castiga poate obtine maxim pretul cu care e postata fotografia la vanzare + cheltuieli judecata.
    Asa ca scapa ieftin pe ideea: daca ne prinde o cumparam, daca nu, nu. Asa de simplu sa fie?

      (Citează)

  3. Babie ….it’s huuuuuuge.

      (Citează)

  4. O chestie superba de notat in articolul cu ripperul de Youtube:
    “The legal paperwork also notes that Google provides financial support to the ripper, which benefits from Google’s AdSense and DoubleClick advertising services: YouTube-mp3.org is plastered with web ads meaning its operator makes bank while punters nick copyrighted work. ®”

    Adica sa castigi bani din reclamele puse de Google AdSense pe site-ul pe care piratezi lucruri de pe site-urile detinute de Goole.

      (Citează)

  5. Am citit recent un articol pe tema recunoasterii faciale ( New Scotland Yard) . Problema este ca software-ul existent nu este eficient. De exemplu dupa manifestatiile din anul 2011, Londra, software-ul a identificat o persoana iar un politist specializat in recunoastrere faciala a identificat 190 de persoane . http://www.newyorker.com/magazine/2016/08/22/londons-super-recognizer-police-force

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus