un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 15 septembrie 2016

15 Sep 2016  ·

TEHNOLOGIE  ·

6 comentarii

NSFW: Iryna e ca Moș Crăciun, dar cu două tolbe.

    6 comentarii

  1. “Gmail se face responsive.” – un pic inselatoare formularea. Gmail era deja responsive (aplicatia), adica se adapta la orice tip de ecran. La email-uri, in schimb, nu se putea afisa continut email de tip responsive (adica email adaptabil la dimensiunea / forma ecranului). A se citi articolul oficial de pe blog de la Gmail unde explica de fapt ce se intampla – serviciile Gmail si Inbox (adica cele doua pagini de internet / aplicatiile de Android / aplicatiile de iOS) vor oferi suport pentru email-uri create cu responsive design. Asta doar daca email-ul pe care il primesti are cod ‘responsive’, altfel nu va fi nicio diferenta. Probabil in 99% din cazuri nu va avea cod responsive – ramane de vazut daca si cat de repede se vor grabi cei care trimit email-uri sa le faca responsive.
    Explicatia in termeni mai tehnici: “you’ll be able to use CSS media queries with Gmail and Inbox by Gmail to ensure that your message is formatted the way you intended, whether it’s viewed on a computer, a phone in portrait mode, or a tablet in landscape mode”.
    M-as fi asteptat sa faca ce face Chrome cu paginile tip ‘desktop only’ pe ecrane mici – face textul mare, vizibil pe ecranele mici fara sa mai fie nevoie de scroll pe orizontala sau de zoom.

      (Citează)

  2. Radu, ma jur ca e ultima data cand dau click pe nsfw. Toate gagicile puse de tine sunt nasoale pt gusturile mele sani exagerat de mari, funduri gigantice. Pari un tip normal (judecand dupa Matilda), dar ce zace in tine e scary.

      (Citează)

    • Băbăiatule…

        (Citează)

    • Du-te la slăbănog dacă-ți plac alea mai mici si fără forme.
      In alta ordine de idei, gusturile nu se discuta. Nu-ți place, nu te uiți, dar sa mai si comentezi ca nu-ți place (fără sa aduci un alt link la schimb de asa da, mi se pare deplasat). Sa mai bagi si prietena omului la înaintare e chiar de porc

        (Citează)

    • Alea care arată normal nu-și pun poze pe net, nici nu se promovează. Lucrez și eu cu ce-mi oferă Facebook/Instagram că nu stau să le caut.

        (Citează)

  3. ultimul update la ONKYO tx rz800 a venit cu DTS:X

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus