un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Mi-a plăcut primul episod din Supraviețuitorul

13 Sep 2016  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

20 comentarii

M-am uitat ieri seară la primul episod din Supraviețuitorul, noul reality-show de la ProTV, făcut după licența internațională a Survivor, un show la m-am uitat acum mulți ani la aproape toate sezoanele, că mi se pare că le-au transmis AXN și Prima TV. Astăzi, marți, este episodul 2, de la ora 20.

Show-ul a fost foarte bun. Mă așteptam la o cocălăreală sinistră, plină de înjurături, scandal și fițe, pe stilul Ferma Vedetelor sau cum s-a numit prostia aia de emisiune tot de la Pro, dar am fost plăcut surprins de ce-am văzut. Concurenții par “un mix bun”, oameni aparent normali, un pic sportivi și pricepuți în mediul outdoor, destul de interesanți ca figuri. Dacă merge bine, câțiva au șansa de a deveni mici vedete în viitor.

Show-ul este și bine filmat, iar peisajul din Filipine este frumos. Primul episod a urmat tipicul Survivor, cu oamenii împărțiți în două triburi, căutat provizii, improvizat un adăpost pentru prima noapte, chinul de a face focul fără chibrituri, o primă probă cu recompense șamd. Pe termen lung, tribul ce pierde concursurile periodice va elimina câte un membru, moment în care se vor vedea bine alianțele și prieteniile. După ce vreo jumătate părăsesc concursul, supraviețuitorii sunt reuniți într-un singur trib și continuă așa. Finala mare, cu ultimii doi rămași, va avea loc la București și încă nu s-a filmat.

Unii păreau ca la ei acasă în pustiu, un soi de MacGyver români, alții complet debusolați. O domnișoară era în fustă din aia strânsă pe corp și cămașă albă și mărgele de zici că a plecat la ședință, nu în junglă; nu m-ar mira să aibă și un laptop și agenda în bagaje.

Am văzut și câteva motive bune de urmărit în continuare emisiunea, iată-le mai jos, grupate pe perechi:

Din păcate, emisiunea se poate vedea numai la televizor și nu în reluare. Online este disponibilă doar pe ceva numit Voyo, o chestie care nu știu ce este și de ce. Site-ul oficial are câteva clipuri.

 

    20 comentarii

  1. Mi-ar fi placut sa imparta motivele intre cele doua echipe. Sunt total dezechilibrate.

    Asa, avem timpi morti in care nu putem vedea motivele.

      (Citează)

  2. FaneManaCalda

    13/09/2016 la 1:59 PM

    Hai ca te invita si protv-ul la ilikei
    Pe scurt – regnul patriarhatului in RO
    Ref: descurcareala celor de-acolo – expertul in supravietuire care n-a putut sa faca focul, domnisoara care si-a dat foc bagand in ulei incins o buca’ de peste, dwarf-ul agresiv fara niciun pic de socialgame, cositele care nu reuseau sa pluteasca prin apa… and the list goes on !

    Ce te prinde si pe tine (asa cum m-a lipit pe mine) este ca Survivor-ul original a ajuns la sezonul 30 si… era si cazul sa avem si noi unul romanesc cu marlania tipica neaosa – Doamne ajuta !

      (Citează)

    • La ce mă invită?!

      Eu cred că făcutul de foc nu-i așa simplu. Cred că voi și încerca vreodată, când sunt la vreun grătar sau la munte, doar ca să văd dacă aș putea face asta.

      Țin minte un sezon din Survivor-ul american când vreo 3-4 nopți la rând un trib n-a avut foc și deci nici mâncare gătită, ceea ce i-a terminat că au pierdut toate înfruntările. Parcă ăla din Pearl Islands… nu mai știu.

        (Citează)

  3. Se vede ca esti “a tits man” :) Eu cautam imaginile cu posteriorul, mai ales la cea care este stewardesa…e de mare angajament.
    All in all si mie mi-a placut, atat doar ca liderul echipei care a castigat este din cale afara de enervant, in mod evident este si o strategie de a lui si motivul pt care a fost primit in emisiune.

      (Citează)

  4. Ai zis la misto ca nu sti ce e Voyo?

      (Citează)

  5. “pe perechi” – i see what you did there

      (Citează)

  6. si mie mi-a placut…. am adormit in 10 minute…

      (Citează)

  7. nu am vazut cum s-au format cele 2 triburi, dar unul din ele a luat tot ce inseamna silicoane pe acolo, ma gandesc ca a fost barbat cel care a ales.

      (Citează)

  8. Serios? Mie nu mi-a plăcut, momentan, deloc :)) Fetele cu multe fițe (trebuie să recunosc totuși că au compensat la capitolul ”suflet”) și băieții care mai de care să arate cât de macho și pricepuți sunt. Plus că nu mi s-a părut foarte interesant nici ca probe (pardon, probă – că a fost doar una). De dragul diversității, mă voi uita la încă unul-două episoade, poate-poate devine mai interesant.
    P.S. Zapp e cumva barmanul de la Copper’s Pub?

      (Citează)

    • Așa era și la americani, fițe și din astea. Până la urmă e greu să aduci oameni obișnuiți în fața camerei și să se comporte ca și cum ar fi obișnuiți cu asta, mai ales când e de muncă.

      Eu credeam că lucrează la Zapp.

        (Citează)

  9. De fapt in finala vor fi 3 concurenti, nu 2

      (Citează)

  10. Criteriul principal pentru alegerea concurentelor: big boobs.

      (Citează)

  11. Man ce sunt cu pitipoancele alea de acolo? Eu am văzut mai multe sezoane din Survivor si nu erau atatea siliconate pe cm patrat. Fie vor zbura sau ceda primele fie for fi tinute pentru finala pwntru ca sunt slabe

      (Citează)

  12. Au gresit cateva emisiunea au zis ca e insula ispitelor :)) (oricum e o emisiune ok de privit) .

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus