un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Câteva articole bune de citit astăzi – 18 septembrie 2016

18 Sep 2016  ·

GÂNDURI  ·

2 comentarii

Un pampers pentru doamna Firea. Amuzant și bine scris despre o problemă ceva mai rar discutată în București, dar totuși importantă cu toate manifestările stradale și turismul pe care-l dorim.

144.000 de elefanți au fost uciși în 7 ani. Unul la 15 minute. Elefanții ca specie ar putea dispărea din cauza braconajului și a vânatului.

Patinoarul construit de Țiriac este aproape gata. Frumoasă ideea unei baze sportive. Cred că avem nevoie de mai multe locuri de distracție în București, că altfel degeaba muncești mult în timpul săptămânii dacă nu ai cum să te relaxezi în weekend.

Cum Google a blocat o extensie ce elimina reclamele Facebook. Era creată de un român.

Despre “the falling man”, una dintre cele mai celebre fotografii, și căutarea identității acestuia. Articolul este excelent de bine scris, o dovadă de talent în acest sens, și reușește foarte bine să transmită ce clipe groaznice au fost atunci.

Cum a plecat Ariana Huffington de la conducere propriului mega-site de știri.

Claudiu despre munca în Pipera. “Totul e în grabă, țigara fumată, ocuparea locului de parcare, transpirațiile pe Petricani să nu prinzi bariera, mai dai și de câte-un viteaz care croșetează benzile – o fi în întârziere la ședință, nu-i nimic, ne vedem la barieră, ne aprindem deodată țigările.”

Primul minor eutanasiat în Belgia. Pare o știre tristă, dar eu sunt de acord cu legea respectivă. Nu există nici un motiv pentru a chinui copilul și pe părinții acestuia cu o boală incurabilă și dureroasă.

    2 comentarii

  1. Da ce fac astia domle , pastrama de elefant ?! Atentionare: Pe parcursul redactarii acestei postari nici un elefant nu a avut de suferit.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus