un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Zvonuri despre viitoarele iPhone 7 și 7 Plus

17 Aug 2016  ·

TEHNOLOGIE  ·

6 comentarii

Zvonuri este puțin spus. Apple, de obicei o companie secretoasă, a început să scape tot mai multe informații și fotografii spion, dar anul acesta s-a ajuns la un nivel record: cineva are un clip 4K în care prezintă viitoarele telefoane iPhone 7.

Acelea nu sunt telefoane reale, ci probabil mockup-uri de pus în magazin în vitrină, dar nu contează asta. Cel mai probabil, iPhone 7 și 7 Plus așa vor arăta.

Primul are 4,7 inchi, al doilea 5,5 inchi, iar noutatea este dispariția mufei standard pentru căști. Înțeleg raționamentul, mufa aceea este destul de adâncă și ocupă loc, dar va fi un pic de haos în această primă iterație pentru că ai nevoie de căști Bluetooth sau de un adaptor de la portul lightning la o mufă audio. Sper că un astfel de adaptor va fi inclus în pachet.

iphone_7_1

iphone_7_2

iphone_7_3

iphone_7_4

iphone_7_5

iphone_7_6

iphone_7_7

Observați că pe spate au dispărut dungile orizontale care reprezentau antenele telefonului, acestea acum urmând conturul carcasei în partea de sus și de jos. Mie nu mi se păreau deranjante nici înainte, dar acum spatele pare mai curat. Doar pare, că în continuare are acel text obligatoriu legat de codul telefonului, FCC șamd.

Din fericire pentru Apple, cum arată telefonul este doar o parte din misterul ce înconjoară o nouă generație. De exemplu, chiar și la hardware vorbind, sunt curios ce fac cele două camere principale de pe iPhone 7 Plus: vor fi într-un sistem asemănător cu Huawei P9, combinând cadrele pentru o imagine de calitate mai bună, sau ca la LG G5, cu un obiectiv normal și unul ultra-wide? Asta rămâne de văzut.

Apoi, ce noutăți vor introduce prin software? Ce mai face Siri? Ce programe dezvoltă, ce funcții apar în cele vechi? Apple a construit mult în această zonă și conferințele lor pe asta se concentrează.

sursa clip: Ubergizmo.

    6 comentarii

  1. aha, deci neaparat casti bluetooth daca vrei sa asculti muzica/vizionezi un film si ai si telefonul la incarcat…

      (Citează)

    • (Context: Folosesc MacBook, MacBook Pro, iPad, iPhones, dar nu mă deranjează să remarc unele măgării Apple)
      Pentru vizionat filme mă îngrijorează mai mult faptul că modelele actuale de căști BT introduc un lag sesizabil de cateva zeci de milisecunde între audio și video. Mă aștept ca Apple să vină cu soluții pe Ambele fronturi: un adaptor lightning M — lightning F + Jack respectiv o implementare soft care să rezolve lagul A/V. Sau Apple va aplica principiul lor de căpătâi “you’re using it wrong”. Vom vedea :)

        (Citează)

  2. iOS 10 Beta e la liber de ceva vreme, deci dpdv al softului se stie ce se intampla.

      (Citează)

  3. Ma gandeam ca partea de sub linia antenelor ar putea sa fie folosita ca un fel de bumper pentru lovituri. Si sa fie usor de schimbat.

    Imi place mult cum arata varianta Pro cu dual camera.

    Interesant mi se pare si noua culoare -cea neagra.

      (Citează)

  4. Mda, deci raman in continuare la iPhone 5S.

      (Citează)

  5. Da bine zis, zvonuri. Pana nu pun mana pe iPhone 7, nu ma pronunt. Hai ca am rabdare, mai avem putin pana la lansare!

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus