un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Niște sportivi de top au mințit că au fost jefuiți la Rio

19 Aug 2016  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

Ryan Lochte are în palmares 6 medalii de aur, 3 de argint și 3 de bronz în diverse probe de înot, de-a lungul carierei sale olimpice, fiind întrecut doar de Phelps în acest aspect.

Pe 14 august a declarat că, împreună cu coechipierii săi de la echipa de înot, a fost jefuit cu arma în față într-o benzinărie de la Rio. Știrea a făcut rapid înconjurul planetei, cum se zice, pe principiul “iată ce groaznic este în Brazilia”.

Câteva zile mai târziu, poliția braziliană i-a reținut câțiva coechipieri, iar pe Lochte l-au scăpat, că deja plecase din Brazilia în SUA. Motivul? Nu a fost un jaf. Lochte și coechipierii săi erau beți, au distrus ceva pe acolo, au făcut scandal, iar a doua zi au pozat în victime.

Autoritățile braziliene nu au ce face. Proprietarul benzinăriei a primit vreo 30 de dolari și și-a recuperat pagubele, iar Lochte a declarat doar ziariștilor că a fost jefuit, n-a depus și plângere la poliție, deci nu poate fi vorba de plângere mincinoasă.

Totuși, de ce să-ți închei astfel cariera? O fi avut dorința de a mai apărea pe la știri, de-a inventat asta? Înțeleg când o fac vedetele noastre de carton, dar un sportiv cu atâtea medalii ai spune că e deja sătul de atenția presei. Mai mult, de ce să riști toate colaborările viitoare cu sponsorii?

O fi urmat școala de media a lui Stuart Ramsey de la Sky News.

detalii: CNN.

    6 comentarii

  1. Nu. Nu a urmat școala de media a lui Stuart Ramsey de la Sky News. A urmat scoala lui Christopher Vangoethem, un militar american angajat al ambasadei SUA la Bucuresti, care il accidenta mortal pe Teo Peter, intrand cu Jeep-ul sau in taxiul care il transporta acasa pe cantaret in 2004. Aflat sub influenta alcoolului, dar beneficiind de imunitatea diplomatica, Vangoethem a fost scos imediat din tara de americani, care l-au judecat rapid la ei acasa, hotarand ca acesta este nevinovat.
    De aceeasi aroganta “americana” au dat dovada si astia din Brazilia. Si probabil si multi altii ca ei.
    Ca..deh… ei “e americani si face ce vrea p..a lor”!

      (Citează)

  2. Lochte e dovedit de o prostie sinistra. Cautati interviuri cu el, sa vedeti ca omul efectiv este foarte foarte limitat. N ai cum sa i pui la indoiala actiunile cand omul nu poate raspunde pentru ce face

      (Citează)

  3. ipo:
    Are legatura comentariul cu subiectul ca… dar hei, 14 voturi + nu-mi dau mie dreptul sa critic.

    Da are legatura. Daca citeai printre randuri, vedeai ca se refera la mentalitate.

      (Citează)

  4. In loc sa zica si ei ca au sarbatorit si s-au bucurat si ca le pare rau ca s-au dat in stamba au inceput cu minciuni si cretinisme. De unde se vede ca muschii nu ajuta la inteligenta.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus