un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Câteva articole bune de citit astăzi – 28 august 2016

28 Aug 2016  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

Moise Guran arată că Educația pe vremea comuniștilor era proastă. Și distruge această legendă cu cifre și statistici într-un articol foarte bine scris, pe care chiar aș vrea să-l discut pe îndelete într-un articol separat. Până atunci, păstrați un bookmark pe acest articol și arătați-l altora de câte ori pupă cineva în fund comunismul.

15 lecții de productivitate. Cristina scrie un articol foarte bun despre cum să fii mai eficient. Mie mi-a plăcut cel mai mult sfatul despre cum să începi ziua cu cele mai dificile task-uri, ca să scapi de ce-i mai greu. Eu de multe ori nu fac așa și apoi de-a lungul zilei le tot amân până o las pe a doua zi.

Nu știam exact ce presupune un atac de panică și cât de nasol este, dar am aflat de aici și de aici.

Usain Bolt a petrecut cu 10 femei într-o seară. Pentru că este foarte rapid!

Cezar recapitulează cum Blue Air a venit tare din urmă și a întrecut TAROM-ul. Sigur, mai sunt probleme, iar vârsta aeronavelor este una dintre ele, dar te uiți la creștere și te întrebi de ce n-a trecut și TAROM-ul prin aceleași etape.

Ryan Lochte a fost abandonat de 4 sponsori mari după ce-a mințit că ar fi fost jefuit la Rio. Cum spuneam, inexplicabil de ce-a făcut asta.

Cât câștigă un scriitor de cărți în România. 7%, dar e ceva mai complicat de atât. Culmea este că știu scriitori care au și un număr mare de urmăritori pe Facebook sau pe site-ul personal și vând și pe acolo propria carte, cu link de afiliere, astfel încât mai fac 10%.

Târgul de antichități, obiecte populare și delicatese de la Muzeul Țăranului Român s-a desființat. Așa zice Stelian Tănase. Probabil încurca traficul.

Rețeta secretă a puiului KFC. SIncer să fiu, sunt atâtea condimente pe listă încât nu cred că le mai poți simți la limbă; KFC a dezmințit, dar na… ce erau să zică?

Un interviu cu Cătălin Tolontan.

Cică vasele Le Creuset sunt cool. În slideshow-ul acesta puteți vedea cum sunt produse. E vreo 500 de lei o oală din aceea.

Am găsit o melodie deep house care mi-a plăcut:

    5 comentarii

  1. E usor de explicat de ce Ryan Lochte a facut ce a facut si a mintit: ca e un specimen perfect de cocalar. A avut un reality show acum cativa ani si l`am urmarit, e genul de om care rade de orice/oricine, nu ii prea pasa de consecinte si nici nu pare destept. Ca sportiv nu am ce comenta dar ca om e ca prietenul ala penibil de care ti`e rusine in public dupa ce bea un pic mai mult, numai ca asta nu e baut.

      (Citează)

  2. DeepHouse gasesti si in recomandarile mele cu muzica.

      (Citează)

  3. Unii ar spune ca Staub sunt mai cool decat Le Creuset, avantajul primului e ca emailul interior e negru. In timp, emailul alb se coloreaza si pare un produs invechit/uzat excesiv.
    Eu consider ca orice vas din fonta + email e net superior celorlalte materiale.
    Am probat Staub (capacul are o treime din greutatea vasului) dar si una din fonta de la Lidl (~6 Kg). Singura parere de rau a fost ca mi-a trebuit foarte mult timp sa ma hotarasc sa o achizitionez. Cand am vazut-o pe cea de la Lidl, am luat-o fara sa ma gandesc, mai ales ca pretul ei era doar 10% fata de una similara de la Staub. Este adevarat ca arata impecabil dupa atata folosire in egala masura, comparativ cu cea de la Lidl cu interiorul alb. Pe langa rezultatul excelent obtinut, bucatarul nu mai are nevoie sa mearga la sala pentru intretinere, e suficient sa manevreze aceste oale goale. ;)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus