un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Air France KLM a lansat ofertele de toamnă

25 Aug 2016  ·

TURISM  ·

5 comentarii

Campania de toamnă include peste 90 de destinații de pe mai multe continente. Aruncați un ochi pe ele dacă plănuiți vreo vacanță în lunile următoarea sau în primăvara lui 2017, când în multe dintre locurile propuse este sezonul potrivit pentru turism.

Coordonatele cheie sunt următoarele:

Perioada promoțională începe astăzi, 25 august, și se va încheia pe 14 septembrie 2016. Pentru destinațiile europene, călătoria poate fi efectuată până pe 31 martie 2017, iar pentru restul destinațiilor, până pe 30 iunie 2017. Prețurile reduse nu sunt disponibile în perioada sărbătorilor de iarnă.

Prețurile de mai jos sunt pentru călătorii dus-întors, desigur, și dincolo de locurile exotice aș vrea să remarcați Amsterdam la 129 de euro și Paris la 169 euro. Ambele sunt huburi mari pentru transport și de acolo puteți lua o altă cursă spre ce destinație preferați voi, chiar și cu alte companii aeriene. În rest, Beijing costă 499 euro, Hong Kong 519 euro, Saint Martin 699 euro, Singapore la 608 și Tokyo la 639 euro.

  DESTINAȚIA TARIFUL PROMOȚIONAL (euro)
EUROPA AMSTERDAM 129
STOCKHOLM 159
PARIS 169
ASIA DELHI 499
BOMBAY 509
BEIJING 499
SHANGHAI 499
HONG KONG 519
BANGKOK 559
HANOI 599
SEOUL 599
AMERICA CENTRALA, DE SUD, CARAIBE BOGOTA 599
SAO PAULO 649
MARTINICA 619
SAINT MARTIN 699
PUNTA CANA 699
PANAMA 598
AMERICA DE NORD MIAMI 578
MONTREAL 585

Le găsiți pe toate în pagina de oferte airfrance.ro sau pe klm.ro și în curând bănuiesc că vor fi integrate și în Momondo, Vola, Paravion șamd.

    5 comentarii

  1. Pentru Bangkok am luat bilete in Iulie pentru sfarsitul lunii Septembrie la 572 EUR (discountul de acum e de 13 EUR). Pentru alte destinatii poate e mai mare.

      (Citează)

  2. Merita aruncata o privire si pe British Airways, au lansat si ei global sale, Singapore era la 500 EUR dus-intors (anul trecut era 450, cand am luat si Kuala Lumpur la acelasi pret).
    In rest, merita asteptat ca pe langa KLM si British sa se mai alinieze si concurenta la preturi si astfel sa fie preturi si mai mici. In principiu e o perioada buna pentru a cumpara bilete de avion spre Asia la sfarsit de august/inceput de septembrie, din pacate din Bucuresti preturile sunt relativ mari comparat cu Budapesta.
    Qatar mai avea cate o promotie foarte buna prin noiembrie.

      (Citează)

  3. Punta Cana la 699 de euro nu e deloc o oferta buna. Pretul asta il practica mai tot timpul anului. Un pret bun vazut anul trecut a fost de 499 euro.

      (Citează)

  4. Preturile astea sunt date chiar de KLM AIRFRANCE. Atunci când iei prin broker de bilete (de exemplu ce se găsește prin SkyScanner) ai preturi mici cam tot timpul dar exista și unele riscuri ca dacă zborul se anuleaza/se schimba datele atunci nu nu ești reprogramat automat penoul zbor ci trebuie brokerul sa o faca. Degeaba suni la linia aeriana ca ei iti vor spune ca biletele nu le-ai luat prin ei.

    Acum exista unii brokeri de care nu mai dai de nici o formă și atunci evident ca ești nemulțumit. Riscul e destul de mic dar mereu există și atunci cu siguranță te simți mai în siguranță când ai luat direct de la companie ca aia au și birouri prin aeroporturi și etc.

    Ca exemplu de brokeri cu preturi mici dar servicii proaste se pot da Orbiz sau Kissandfly. Eu mi-am cumpărat de la Kissandfly ca prețul era cu 30% mai mic decât la restul și am sperat sa rămână zborurile cum sunt. Am avut noroc ca rar se intampla ceva.

    Ideea e ca atunci când cumperi un bilet cumperi și serviciile conexe. E ca și cum tot latra unii ca în China e mai ieftin fără sa gândească puțin mai departe. Service, garanție, suport.

    Companiile aeriene au preturi mai mari decât brokerii pe propriul site pentru ca le convine ca au costuri mai mici.

    De asemenea, pentru cei ce vin cu ‘dincolo e mai ieftin’ sa mai ia în considerare la bilete și timpii de escală și orele de plecare/sosire.

    Cele de mai sus le spun din experienta unuia ce zboara peste 120 de segmente anual pe toate continentele și fac diferenta puțin altfel intre servicii și riscuri (întârzieri, anulari, propria prostie :)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus