un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 19 iulie 2016

19 Jul 2016  ·

TEHNOLOGIE  ·

6 comentarii

    6 comentarii

  1. Stiri despre tehnologie: Fashion days porneste astăzi epic sale

      (Citează)

  2. Pai tehnologia asta trebuie sa se imbrace si ea de undeva…nu?

      (Citează)

  3. Netflix o sa tot piarda.
    Netflix vaneaza si baneaza providerii de vpn / smartdns US, cu ajutorul carora unii abonati puteau urmari continutul Netflix USA.
    Daca mi tai din continut, atunci ce rost are sa platesc abonament in continuare ?

    Rezultatele financiare vorbesc mai bine si (poate) nu la fel de subiectiv cum o fac eu.

      (Citează)

    • Tu o zici de parca s-ar fi prabusit si ar intra in faliment. Avem aceeasi situatie ca la Spotify. Locul 1 la market share, profit mic sau chiar pierdere, dar o cifra de afaceri uriasa – banii se duc masiv pe content/licentiere si extinderea si mai mare a infrastructurii, chestii prin care se distanteaza si mai mult de competitori, iar pe termen lung asta conteaza mult mai mult decat rezultatele financiare dintr-un an sau altul.
      Sa nu crezi ca-s prosti, renuntarea la VPN users nu au facut-o ca ar fi vrut ei, ci la insistentele providerilor de content, tot pentru a semna deal-uri mai bune. E exact acelasi motiv pentru care Spotify, Pandora nu exista (oficial) in Romania… crezi ca ei n-ar vrea sa vina, sa incaseze bani si de la noi?

        (Citează)

    • Nu s-a prabusit Netflix-ul, dar pierd pentru ca se bazau pe niste bani veniti de la x abonati noi. Bani care probabil sunt deja investiti in noi licente, continut propriu si extindere.
      Dar se pare ca, la nivel global, hype-ul nu e chiar asa de mare si vor deveni mai umili si poate mai putin stresati de cine foloseste sau nu vpn USA.

      Ramane de vazut ce se va intampla in continuare…

        (Citează)

    • Subtitrările sunt importante, odată trecut de piața americana/engleză.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus