un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Soția lui Trump copiază un discurs de la soția lui Obama

19 Jul 2016  ·

GÂNDURI  ·

8 comentarii

Melania Trump a copiat aproape cuvânt cu cuvânt un discurs ținut de Michelle Obama în 2008. În mod normal, după o din asta îți concediezi scriitorii de discursuri și-ți ceri scuze, dar Trump a mers mereu pe metoda “lasă că țip eu mai tare”. Prin urmare, purtătorii de cuvânt ai campaniei au declarat ulterior că este un discurs inspirat în totalitate de viața ei și cu note personale. Probabil că-l vor angaja și pe Ponta să facă apoi contestație.

Ce-i mai trist este că acesta era momentul culminant al primei zile a congresului republican unde Trump va fi declarat oficial candidatul lor, în urale. Vă dați seama cu cât chef îl mai aplaudă acum republicanii?

Toată povestea este pe Vox.

    8 comentarii

  1. Actuala cursa prezidentiala din state mi se pare un lucru extrem de rau pentru americani din mai multe motive :

    – Ambele tabere au candidati slabi din punctul meu de vedere ( da Trump e cel mai caraghios dar nici de Hilary nu sunt multumit )
    – Avand in vedere candidatii majoritatea subiectelor sunt despre ei, nu despre planurile lor.
    – America devine o tara impartita in 2 extreme, iar din actualii candidati niciunul nu este de mijloc

    Tot in acest an prezidential cei mai vocali sunt extremistii din ambele parti avem asa :

    Democrati : Foarte politically corect , anti vaccin , vor cate mai multe programe gratis ( facultate, sistem de sanatate , somaj etc )

    Republicani : Pro arme fara nici o restrictie , anti avort , anti imigratie etc.

    Toate problemele este pot fi rezolvate doar daca se gaseste o cale de mijloc, doar ca partile nu vor sa negocieze deloc.

    Ex : Reglementari Arme :

    Nu poti sa le interzici de tot sau sa le scoti din circulatie, sunt prea multe, multi cetateni isi doresc sa poata avea o arma etc
    Dar poti :
    – sa interzici cateva modele
    – sa introduci background checks + permise de arma asemanatoare ce cele de condus ( in fiecare an trebuei sa te duci sa mai dai un test )
    – sa introduci mandate minime de 5/10 ani pentru cei ce comit crime cu arme

      (Citează)

    • Să știi că nu-i chiar așa. Pentru noi pare că lupta se duce la persoană, dar se luptă mult și prin programele pe care le propun, care sunt analizate de presă, sunt reținute si apoi sunt trași la răspundere pentru ele mult mai bine decât se întâmplă asta la noi. Cum propune unul ceva, cum apare altă tabără și îi demontează ideea sau, dacă e cazul, îl felicită pentru ea. E mult mai mult decât se face la noi.

      De arme nu se va atinge nimeni niciodată, ar pierde voturi. Este echivalentul tăiatului pensiilor la noi.

        (Citează)

    • Principala problema e ca ambii candidati si suporterii lor divid tara, astfel incat oricine iese la sfarsit nu o sa poata face nimic. Un exemplu bun este Obama care s-a straduit 8 ani de zile contra unui senat Republican.

      Intr-o tara care se confrunta cu o gramada de probleme interne presedintele trebuie sa fie un unificator dar e greu cand tu nu poti sa ai macar o parte din pozitii spre mijloc.

      Eu de exemplu sunt pro arme intr-o anumita masura, daca am discuta intr-o seara la o bere am putea cadea deacord cu anumite masuri daca chiar vrem sa rezolvam problema daca incercam sa privim si din partea opusa problema.

      Am prieteni in State care mi-au zis ca deja devine o problema sa porti discutii politice si intre prieteni sau intr-un bar.

      In campusurile universitare care sunt 90 % democrate situatia este si mai grava. E hilar cand studentii democrati striga pentru intelegere multiculturala dar daca ai o opinie contra lor inebunesc.

        (Citează)

  2. Nimic nu este intamplator.

      (Citează)

  3. Hillary face ceva similar, nimeni nu zice nimic.
    Ce bine ca avem bloggeri impartiali si bine informati.
    http://observer.com/2016/03/hillary-clintons-blatant-plagarism/

      (Citează)

  4. Si acum sa citim pe acest blog si despre DNC leaks, poate cea mai mare problema de pana acum legata de aceste alegeri.
    N-avem.

      (Citează)

  5. Sau hai sa citim si asta

    https://www.truthorfiction.com/michelle-obama-plagiarized-2008-democratic-national-convention-speech/

    Stephen Covey’s book:
    There is only one sure means of success. Number one, work hard for what you want in life. Number two, treat your word as your bond and always do what you say you’re going to do. And number three, respect everyone and treat them with dignity even if you don’t know them or agree with them. And always, always, take the opportunity to pass the values on to the next generation.

    Michelle Obama:
    And Barack and I were raised with so many of the same values: like, you work hard for what you want in life; that your word is your bond; that you do what you say you’re going to do; that you treat people with dignity and respect, even if you don’t know them and even if you don’t agree with them

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus