un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Reducere 25% la gama de iluminare inteligentă Philips Hue

20 Jul 2016  ·

TEHNOLOGIE  ·

7 comentarii

philips_hue_veioza

Cei de la Philips mi-ar arătat o ofertă bună pentru gama Philips Hue, unde puteți găsi surse de iluminat și becuri destul de scumpe, dar acum puteți beneficia de un discount de 25% cu un cod special.

Hue este gama ce se controlează prin smartphone, poți schimba individual culoarea fiecărui bec și le-am văzut și integrate în diverse soluții smart home, inclusiv în Apple Homekit. Poți face din ele tot felul de veioze cu lumină colorată, poți asigura un iluminat ambiental discret, poți transforma camera copiilor într-o navă spațială șamd.

Reducerea este valabilă doar la eMAG pentru orice produs din gama Hue. Codul de reducere este 5296-2243-7242-8261 și se introduce în codul de cumpărături. Promoția este activă până la 31 iulie.

Două produse sunt interesante:

Hue Starter Kit, care include 3 becuri de câte 10 W / 600 lumeni fiecare și, mai important, bridge-ul Philips Hue, adică aparatul ce face legătura între becuri și rețeaua wifi a casei. Bridge-ul poate fi ulterior folosit pentru a controla mult mai multe dispozitive Hue (care sunt pe o tehnologie wireless numită Zigbee, nu pe wifi normal), dar e nevoie de el. În mod normal costă 1200 de lei, eMAG îl are acum la o reducere de preț și, după codul de reducere, ajunge la 765 de lei, preț mai bun decât tot ce-i în piață. Amazon Germania îl vinde cu 200 de euro fără transport, de exemplu.

Cum vorbim de o soluție smart home, becurile Hue (sau mai degrabă aplicațiile Hue ce le controlează) permit tot felul de funcții inedite, precum creșterea treptată a intensității luminii dimineața, pentru a te trezi ca un răsărit de soare, aprinderea lor pentru a semnaliza diverse notificări, setarea luminilor ca alarmă la o anumită oră, aprinderea și stingerea lor automată când nu ești acasă șamd. E deștept sistemul, iar Philips lucrează la el de mulți ani.

philips_hue_starter_becuri
oferta_philips_hue_1

Hue Go este o mică lampă portabilă (300 lm) pe care o poți conecta la priză pentru a asigura o iluminare ambientală în ce culoare vrei tu, dar o poți și deconecta de la priză și lua cu tine (de exemplu în balcon sau în curte), că are o baterie ce ține aproape 3 ore. Ar fi bine să aveți bridge-ul Hue pentru ea deoarece asta vă oferă configurabilitate și control din aplicația de telefon. Fără bridge funcționează limitat, are un buton din care poți alege 5 culori diferite și atât. Ajunge să coste 330 de lei de la un preț de pornire de 489 lei.

philips_hue_go
oferta_philips_hue_2

Bridge-ul poate fi cumpărat separat, dar e vândut de alții și nu se aplică codul de reducere. Nu uitați că la eMAG este în desfășurare o campanie mare de reduceri, ține până pe 21 iulie. Alte informații despre Hue găsiți pe site-ul Philips România.

    7 comentarii

  1. daca vrei sa arate casa ca un bordel…

      (Citează)

  2. Am si eu doua intrebari tehnice:

    – care e distanta maxima dintre bridge si becuri, inclusiv prin pereti ?
    – Legatura dintre bridge si aplicatie se face direct (prin IP) sau printr-un server Philips ? In caz ca e prin server, se ofera vreo garantie pentru perioada cat se va mentine serverul (fara o plata suplimentara) ?

      (Citează)

    • @thundermar:
      – distanta maxima este intre 20-30 de metri depizand de materialele folosite si grosimea peretilor.
      – legatura dintre bridge si aplicatie se face direct, nu printr-un server Philips. Exista sute de aplicatii dezvoltate pentru Hue in Appstore sau in Google Play.

      Raspunsuri la alte intrebari precum si video-uri explicative gasesti pe pagina Hue globala: http://www2.meethue.com/en-gb/support/

        (Citează)

  3. Eftin…..cumpar si eu 10 sisteme plus ” scutul de la deveselu “.

      (Citează)

  4. Eu aștept să apară becurile cu 4G. Wifi ul merge prost în camera în care vreau să le folosesc.

      (Citează)

  5. Gata, s-a epuizat kitul.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus