un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Jocuri de la E3 2016: sequel-uri

1 Jul 2016  ·

TEHNOLOGIE  ·

5 comentarii

V-am spus despre jocurile noi anunțate la E3, acum să vă arăt și ce sequel-uri m-au interesat.

WATCH DOGS 2 – 15 noiembrie

Ne mutăm în San Francisco, apar drone și văd că se pune ceva mai mult accent pe mașini. L-am jucat pe primul cu mare plăcere, îl aștept cu aceeași plăcere și pe acesta.

GOD OF WAR

Seria specifică PlayStation va reveni cu un nou joc.

TEKKEN 7 – începutul lui 2017

Un joc stil Mortal Kombat, până acum disponibil doar pe Playstation, dar care va sosi acum și pe PC-uri și pe Xbox One.

CALL OF DUTY: INFINITE WARFARE

Eu am pierdut șirul seriei CoD. Acesta are loc în spațiu, cu nave și lupte pe suprafața și în interiorul acestora. N-am nimic în sine cu jocul, probabil va fi bun, dar nu-i ceea ce mă așteptam de la seria CoD. Sunt sigur că sunt destule operațiuni din războaiele ultimilor 30 de ani, reale sau nu, pentru a face jocuri mai realiste.

TITANFALL 2 – 28 octombrie 2016, PC, PS4, Xbox One

Primul joc a generat mult buzz, dar a și ieșit la fel de rapid din atenția jucătorilor, deși premisa era bună: jucai ca un om într-un scenariu FPS futurist, dar puteai și intra în interiorul unor roboți uriași cu care te luptai cu alți roboți sau măcelăreai oamenii mult mai fragili din jurul tău. Nu știu exact ce n-a mers bine, dar T2 pare cam același lucru, cu o grafică îmbunătățită și câteva moduri de joc în plus.

QUAKE: CHAMPIONS

Cred că va fi un joc exclusiv online, concurent cu Unreal Tournament, nu un nou Quake.

FIFA 2017, Forza Horizon 3, Battlefield, Gears of War 4, Mass Effect Andromeda, Mafia 3… se lucrează la multe altele.

    5 comentarii

  1. Uau, cred ca esti literally ultimul care scrie de e3. Din lume. GG

      (Citează)

    • Alex P:
      Uau, cred ca esti literally ultimul care scrie de e3. Din lume. GG

      faptul că în prima frază dă un link către un articol anterior al lui despre E3 nu’ți semnalizează nimic? iar sensul respectivei fraze ți’a scăpat total!

      spune drept, ești unul dintre cei care au răspuns 8 la întrebarea testului națiunii, așa’i?

        (Citează)

  2. AI_core: faptul că în prima frază dă un link către un articol anterior al lui despre E3 nu’ți semnalizează nimic? iar sensul respectivei fraze ți’a scăpat total!

    spune drept, ești unul dintre cei care au răspuns 8 la întrebarea testului națiunii, așa’i?

    Salut. Aparent îți place să faci pe deșteptul pe internet. Cool. Inovativ.
    Hai să îți explic de ce am scris ce am scris: Nu, prima frază nu schimbă cu nimic situația. Și articolul ăla tot târziu este.
    Vorbim despre cel mai mare eveniment din gaming, pe care publicațiile de specialitate l-au stors de ultimul strop de informație. Radu pune subtitlu: GOD OF WAR – Seria specifică PlayStation va reveni cu un nou joc. – Link la trailer. Spune-mi și mie ce informație nouă și utilă vezi tu aici?

    Adițional, “plăcutul” jocurilor e un lucru extrem de subiectiv. Nu mă interesează o re-enumerare a celor mai bune titluri, deja le stiu de acum 2 săptămâni. Dacă țin neapărat să aflu o opinie legată de aceste jocuri, o sa merg la un critic consacrat, nu la nwradu (no offense, nu spun asta cu răutate).

    PS: daca`mi lasi o poză cu tastatura, îți găsesc eu cratima, aparent ție ți`e lene. Valabil și la telefon.

      (Citează)

  3. Articolul este despre ce jocuri mi-au atras mie atenția, că de asta este blog personal, nu site de știri. Dacă vrei știri, îți recomand IGN.

    Articolul este și un loc unde comunitatea de aici poate discuta despre ce jocuri le-au plăcut lor. Așa, intre oameni mari, nu într-o comunitate de gameri înrăiți.

    Întâmplător, articolul este scris în prima zi de e3 și publicat acum pentru că au fost altele mai importante pe țeavă.

      (Citează)

  4. Hey, Radu, chiar nu vreau sa iei in nume de rau ce am scris. Imi place mult blogul tau!

    Dar comunitatea de oameni mari care discuta chestii a avut 9 commenturi in total din care 3 ale mele si unul al tau. Cu tot cu asta. La ambele articole.

    Iar faptul ca imi recomanzi IGN clarifica faptul ca esti n00b <- (jur ca nu am 16 ani, sunt si eu tot om mare cum iti place tie sa ai aici, doar mai pasionat)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus