un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Evoluția mea lentă spre o viață mai fresh (p)

5 Jul 2016  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

10 comentarii

Articolul a fost proaspăt la lansare, acum l-am scos de pe site. Pentru lucruri fresh în fiecare zi, vizitați traiestefresh.ro

traieste_fresh

    10 comentarii

  1. De ce dispare articolul dupa 24 de ore?

      (Citează)

    • de marketing. probabil e o parte din campanie. dupa 24 de ore nu ar mai fi fresh. not bad.

        (Citează)

    • Pentru că se veştejeşte.

        (Citează)

    • Am observat acum articolul cu mentiunea respectiva si la restul trupei. Ok, dupa 24 de ore nu mai e fresh si stergem. Dar pentru o idee relativ marunta, simpatica ce-i drept, respectivii prefera sa isi stearga reclama platita de pe atatea bloguri dupa doar o zi?

        (Citează)

  2. Am intrat pe pagina si am vazut o imagine cu un plic Delikat. Fresh..

      (Citează)

    • Plicu’ de Delikat, ca plicu! Dar a băgat careva de seamă că sticla de J.P. Chenet e cam… cum să spun ca să fie bine… cred că i-ar prinde bine o pastilă albastră că e cam flască!

        (Citează)

  3. Ionutb:
    Am intrat pe pagina si am vazut o imagine cu un plic Delikat. Fresh..

    ahahahahahahahah buna asta, buna de tot

      (Citează)

  4. serios? prim oferta fresh din pagina respectiva e la detergent? ihhhh…
    foarte slaba campanie (siteul destinatie e varza, articolele care dispar si care in loc de fresh imi inspira perisabil, etc)

      (Citează)

  5. slaba platforma. n-au idei. sa faca si ei o bataie cu rosii in strada sau ceva…desi la ce rosii de plastic au…vorba lui Fanfan: “dintr-una iti umfla capu”

      (Citează)

  6. Oau, ce ai scris imi da sperante ca nu e totul pierdut! Fiu-meu al mare nu mananca decat varza si pepene; in rest, cum zici, alege zeama de boroghine si pentru mine e inexplicabil, cum naiba sa iti placa mai mult carnea, decat o nectarina?! CUm naiba sa nu mananci rosii cu branza?! Ananas?!
    Marea mea neplacere e, la vremea asta, ca sunt FOARTE putine restaurante care isi iau legumele de la producatori locali, asa ca o salata mancata in oras e inutila – n-are gust si mai dai si banii pe ea. Cunosc tot blabla-ul cu lipsa de furnizori etc., da’ tot e frustrant.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus