un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ce bunătăți am mai încercat în ultima vreme

8 Jul 2016  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

18 comentarii

Iată ce-am mai mâncat/băut/încercat în ultima lună:

Ben & Jerry’s Blondie Brownie Core – cred că e nouă pe la noi, că nu am mai văzut-o. O jumătate de borcan este cu înghețată albă de vanilie, cealaltă jumătate cu înghețată de ciocolată, iar între ele se află caramel. E bună, dar parcă Cookie Dough este și mai bună. O găsiți doar în Mega Image-urile foarte mari sau online. Mie curierii mi-au adus-o mereu fără probleme. Apropo, acum două săptămâni în Carrefour era ofertă la Nirvana, 13 lei redusă de la 26 lei.

ben_jerry_blondie_brownie_core

Cidru Dacic de la Zarea – au vreo 5 sortimente, am încercat doar unul, nu l-am putut termina. Rămân la părerea că cele mai bune cidruri de pe piață sunt Olt Mout de fructul pasiunii și Somersby de pere.

Unt și miere de la Real Foods – vând o mulțime de produse bio, aruncați un ochi pe site.

real_foods_untreal_foods_miere

Bere Weihenstephan – cea mai veche berărie, înființată în 1040. Berea este bună, dar cu un gust destul de normal, însă te uiți la etichetă și-ți dai seama că în curând aniversează 1000 de ani! Țările Românești nu erau înființate la acea dată.

bere_weihenstephan

Vodca Absolut – este o sticlă specială pentru festivalul Untold, iar cine cumpără una poate câștiga bilete la festival.

vodca_absolut

Dawn – cele mai bune gogoși americane le-am mâncat la petrecerea de 4 iulie, ocazie cu care am întrebat și unde le găsesc în București. Cică produc pentru Starbucks și alții, iar de curând ar fi intrat și la Carrefour, dar nu pot confirma asta. Excelente!

Vin Chateau Ksara – un vin libanez foarte bun, dar ceva mai scump decât media pieței. Chateau Ksara este principalul producător libanez de vinuri, le găsiți la eMAG și SmartDrinks.

vin_ksara

Pizza Half Time de la Jerry’s – o pizza făcută pentru campionatul de fotbal, fiecare jumătate este diferită, cumva cu legătură cu meciul zilei.

pizza_half_time

Înghețată artizanală la Zexe Braserie – printre cele mai bune înghețate din România. Cea de praline este nebunie!

inghetata_zexe_braserie_2inghetata_zexe_braserie_1

Cozonac de la Brutărești – aici pe strada mea s-a deschis o brutărie mai de lux. Am un întreg articol pregătit despre ei, revin cu detalii.

brutaresti_07brutaresti_08

    18 comentarii

  1. Am incercat si eu Dacic, am luat cate una din fiecare, cea de afine mi s-a parut cea mai ok. In rest, Sommersby de pere.

    Astept review-ul la Brutaresti, l-am ochit si eu, dar pana acum nu am luat decat o bagheta.
    Am vazut si niste paini la 8 lei parca, cu seminte dar pareau normale ca marime, dar sunt tare curios cum sunt si daca se merita banii.

      (Citează)

  2. Old Mout este cel mai ok cidru dintre astea de supermarket. Încearcă și Clark’s, deoarece este altceva. Făcut în România, integral din mere.
    Eu am găsit la zimbria, în mega mall

    https://m.facebook.com/CidruCLARKS/

      (Citează)

  3. Spune-ne si de pizza din poza cu berea. Looks good.

      (Citează)

  4. cata vodka tre sa beau ca sa fiu sigur ca merg la Untold?

      (Citează)

  5. Dar ce ai avut cu pizza aia din poza cu bere? Sau a dat Khaleesi comanda “Dracarys” si nu ai putut sa o opresti?

    RIP!

      (Citează)

  6. cata:
    Banii “se merită doar unii pe alții.

    pe care*

      (Citează)

  7. Mi se pare cam Cocalareasca postarea asta, Radu …

      (Citează)

    • O viata ai, de ce sa nu te bucuri si de lucrurile bune din ea?

        (Citează)

    • Poti sa argumentezi de ce ti se pare cocalareasca?
      Omu iti zice ce mancaruri/bauturi a mai gasit el, misto, prin magazine si tu zici ca e cocalareala…

        (Citează)

  8. yammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm….i

      (Citează)

  9. Brothers de capsuni/pere sau mai nou toffee apple este fara indoiala cel mai bun cidru care se gaseste in romania. Ce-i drept nu-l gasesti in supermarket-uri, doar online si prin anumite pub-uri,

      (Citează)

  10. Nu vreau sa fiu carcotas, dar daca ala e cozonac de lux, oare cum arata cei normali ?

      (Citează)

  11. Nu prea revin cu multumiri si constatari, dar acum e cazul – e seara in care am incercat cidrul de la Dacic – n-am gasit decat doua variante in Carrefour si le-am luat in teste.
    Cel de afine e bunicel, cum zice si colegul Pyro, dar varianta cu capsuni si fragute e bestiala. So thank you, daca nu scriai, nici nu ma uitam dupa asa ceva prin magazine! :)

      (Citează)

  12. Blondie Brownie Core nu e noua pe la noi. Am luat in ianuarie 2015 asa ceva. Se gasea la Leonidas de la Universitate si la AB Cool Food (magazin ce tinea de Mega Image, dar la care au renuntat in aprilie anul asta).

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus