un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ați văzut că 2016 este cel mai bun an pentru tehnologia foto pe telefoane?

21 Jul 2016  ·

TEHNOLOGIE  ·

Spune-ți părerea

Am scris un articol tip editorial despre cum 2016 este cel mai bun an pentru tehnologia foto pe telefoane mobile. Au mai fost de-a lungul timpului telefoane cu camere foto inedite sau, să zicem, avansate, dar în 2016 s-a făcut un mare pas înainte: toți producătorii mari propun ceva special pentru flagship-urile lor și, partea cea mai plăcută, fiecare prin altă tehnologie! Sunt vremuri foarte interesante!

Le-am recapitulat și analizat pe toate (ies vreo 6-7 la număr) și mi-am spus părerea despre ele, dar nu aici pe blog, ci pe Phone Geeks, site-ul de știri IT&C al magazinului EuroGSM, la invitația lor. Vă invit să citiți integral și să comentați acolo.

CITIȚI GUEST POST-UL AICI

Cei de la Phone Geeks mi-au trimis și o listă de gadgeturi interesante, în caz că vreau să testez vreunul. Revin cu un review, mă atrage un roboțel BB-8. Până atunci puteți explora alte articole de-ale lor, de exemplu recent au publicat un review pentru noul Samsung Gear Fit 2, generația următoare a unei brățări foarte bine gândite (am și eu una).

phonegeeks

    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus