un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ăla decorat? Era altul!

28 Jul 2016  ·

GÂNDURI  ·

9 comentarii

Nu vreau să-i iau apărarea lui Iohannis, care se dovedește pe zi ce trece un președinte șters, un nou Constantinescu. Revin în alt articol despre asta.

Vreau să semnalez însă că recent a fost blamat nemeritat: l-a decorat pe un Dumitru Iliescu și toată lumea a crezut că-i vorba de un fost șef SPP care, la Revoluție, conducea unul dintre TAB-urile ce încercau să calce manifestanții prin oraș. Indignare, zeci de articole scrise pe acest subiect, înjurături șamd.

S-a dovedit că e vorba de un alt Dumitru Iliescu, medic ortoped la Revoluție. E doar o coincidență de nume.

Dimitriu Cristi de la News.ro și-a cerut scuze pentru confuzie, de la ei probabil a pornit informația greșită. Se mai întâmplă. Sper că cei care au preluat mai departe știrea vor face un update legat de asta. Nu de alta, dar undeva este un medic care a fost decorat pentru faptele din timpul Revoluției și nu poate spune nimănui asta, toți vor crede că era securist și călca oameni cu blindata.

    9 comentarii

  1. Radu, Iohannis nu este ceea ce am sperat să fie, atunci când l-am votat, dar sincer, îl prefer tuturor celor care au fost înaintea lui. Nu mai vreau nici comuniști, nici circari în fruntea țării. Și nu, nu se compară cu Constantinescu. Să nu exageram!

      (Citează)

  2. Iohannis face exact ce trebuie sa faca un presedinte. Are rol reprezentativ, nu executiv. Trebuie sa zambeasca frumos si sa urmareasca cu atentie ce se intampla. Noi eram obisnuiti cu Basescu, care era jucator, acum ii reprosam lui iohannis ca u se baga peste guvern?

      (Citează)

    • kpy:
      Iohannis face exact ce trebuie sa faca un presedinte. Are rol reprezentativ, nu executiv. Trebuie sa zambeasca frumos si sa urmareasca cu atentie ce se intampla. Noi eram obisnuiti cu Basescu, care era jucator, acum ii reprosam lui iohannis ca u se baga peste guvern?

      Corect. Nu mai stim ce inseamna un presedinte…
      Avem asteptari imense de la o functie care presupune reprezentativitate si nu executie. In mod normal ar trebui sa ne focalizam asteptarile catre Primul Ministru .

        (Citează)

    • De acord, dar ar fi putut face mai multe în interiorul puterilor limitate pe care le are. Cum spuneam, dezvolt în alt articol, vorbim atunci.

        (Citează)

  3. Pe zi ce trece incep sa-l regret pe Base` . Se lua “de gat” de la primu` pana la ultimu` , cu toate ca nu avea mare putere . Dar decat Ponta mai bine Johanis . Ce-i drept sunt dezamagit , nu stiu ce m-as fi asteptat sa faca , dar pur si simplu ceea ce face , nu-mi place !

      (Citează)

    • Stilul lui Băsescu nu-l regret, un fel de șmechereală combinată cu mârlănie și forțarea limitelor pentru a crește propriul partid. Doar că mă așteptam la altceva de la Iohannis.

        (Citează)

  4. Io m-am asteptat de la el sa stie diplomatie. Credeam ca o sa avem nu stiu ce relatii cu Merkel. Dar e slab, ff slab. E mai bine pentru noi sa stea acasa.

      (Citează)

  5. Din categoria „Știriști de rahat”? Sute de informații fără surse apar zi de zi, ce mai contează una ca asta..

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus