un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Pariați online pe meciuri la EURO 2016? Nu uitați să verificați dacă site-urile respective au autorizație

8 Jun 2016  ·

GÂNDURI  ·

7 comentarii

Se apropie Campionatul European de Fotbal și poate că veți dori să pariați pe niște meciuri (sper că în joacă, sume mici), dar nu uitați că:

  • legea vă cere să pariați doar pe acele site-uri autorizate în România
  • este obligația voastră să verificați dacă sunt sau nu autorizate
  • amenzile sunt mari, între 5000 și 10.000 de lei

Am vorbit despre asta anul trecut în octombrie, când amenzile au luat pe nepregătite pariorii. Acum vreo două săptămâni circula o știre despre primii pariori care au obținut în instanță suspendarea amenzii de 5.000 de lei, știre din care eu am reținut doar că se dau amenzi și că trebuie să te lupți la tribunal pentru anularea lor, în cazul în care poți susține asta.

Lista cu site-urile aprobate de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc poate fi găsită aici. Vă interesează primul tabel și atenție că are mai multe pagini, sunt afișate întâi 5 poziții, dar în total sunt 19. Se specifică acolo adresa web și data până la care este valabilă licența.

O precizare interesantă din știrea de pe Digi24:

Potrivit Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc, există un jucător care a rulat în cele 3 săptămâni, cât timp site-ul nu ar fi avut licenţă, peste 1,3 milioane de euro. În total, piaţa jocurilor de noroc din România este o industrie de peste un miliard de euro anual. În fiecare an, doar pe internet, 400 de mii de români practică jocuri de noroc şi pariază.

Mai puneam și eu câte 10 lei pe meciuri, dar nici așa. Cred că mă voi rezuma oricum la jocurile de pe site-ul oficial UEFA, trebuie să aibă vreun Predictor acolo, ca la fiecare campionat, deși acela are premii reale și tare mi-e că poate fi considerat joc de noroc fără licență în România.

Nu, nu mă contactați cu propuneri de a pune linkuri cu follow către site-ul vostru de pariuri, nu mă interesează.

    7 comentarii

  1. eu zic să mergeți la muncă, nu la pariuri :))

      (Citează)

    • Ceva de genul că mai bine pariezi la table că-i joc de inteligență decât la la unul de șah care e de noroc.

      Volumul de muncă nu trebuie diminuat, trebuie eliminat complet.

        (Citează)

  2. Mi e greu sa cred ca poate fi considerat joc de noroc; pentru a fi joc de noroc nu trebuie sa “pui” si tu ceva la bataie? Asa si concursurile pe care le ai promovat pe aici de castigai o excursie ar putea fi considerate joc de noroc…

      (Citează)

  3. s-a cam subtiat blogul asta…

      (Citează)

  4. Site-rile care nu au autorizatie nu pot fi accesate in Romania, apare o pagina cu un avertisment de la anaf.
    Si mai lasati prostiile cu amenzile, probabil aia care au luat amenda rulau sume foarte mari, nu cred ca e cazul printre cititorii acestui blog.
    Deci un articol complet inutil.

      (Citează)

  5. Oarecum off topic, dar legat de Campionatul European, intrebare pentru Radu: stim ca folosesti de ceva timp telekomtv.ro pentru vizioanare online de evenimente sportive disponibile pe DolceSport – din experienta ta de pana acum recomanzi pentru vizionarea meciurilor de la Campionat?
    Se pare ca PROTV va trasmite doar un meci zilnic (din trei) in faza grupelor si doar jumatate din 16-zecimi. Pentru cei ce nu au acces la Dolce/Orange cred ca raman doar variantele online (pe net) sau afara la bar/terasa..

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus