un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Jocuri de la E3 2016: cele noi

27 Jun 2016  ·

TEHNOLOGIE  ·

4 comentarii

E3 rămâne cea mai mare conferință dedicată jocurilor pe PC și console și, ca anul trecut, vă arăt ce noutăți mi-au atras atenția de acolo. Le-am împărțit în mai multe categorii, astăzi începem cu jocurile noi.

PREY

Teoretic nu-i un joc nou, ci reboot-ul unuia foarte vechi, dar sunt sigur că nu contează. După ce a fost așteptat foarte mulți ani, primul Prey a fost un eșec. Bethesda creează practic de la zero jocul cu aceeași temă, ceva cu extratereștri în spațiu, un first-person shooter în care salvezi lumea.

DEATH STRANDING – PS4

Nu se știu multe detalii, dar trailerul de prezentare este foarte creepy: un tip se trezește pe plajă, legat ombilical de un copil, înconjurat de animale moarte și ceva elemente supranaturale. Jocul va fi exclusiv pentru PlayStation 4.

DETROIT: BECOME HUMAN – PS4

Un joc futurist într-o lume asemănătoare cu Blade Runner, cu androizi și alegeri complexe ce decid firul epic sau cel puțin asta încearcă producătorii să ne spună. S-ar putea, la fel de bine, ca alegerile greșite să însemne doar un mission failed la final.

HORIZON: ZERO DAWN

Jocul în care omenirea trăiește în triburi, în timp ce animale robotice stăpânesc marile întinderi de pământ, are un clip cu gameplay. Arată bine, să sperăm că vine și cu o poveste bună și nu devine plictisitor.

RECORE – 13 septembrie, Xbox One, PC

Un alt joc ciudat, un fel de platform jump and run and shoot cu roboți.

STAR TREK BRIDGE CREW

Jocul este optimizat pentru realitate virtuală și s-ar putea să fie exclusiv VR. Nu am fost foarte entuziasmat de el și nici nu plănuiesc să intru în lumea jocurilor VR.

SCALEBOUND

Ceva multiplayer cooperativ, unde oameni și dragoni se luptă cu diverși monștri. N-am fost foarte entuziasmat, deși arată bine; sper să fie ceva mai adânc de atât.

Par a fi la modă și jocurile cu zombie, au fost anunțate vreo 4 jocuri noi sau sequel-uri, inclusiv un interesant Days Gone, dar mi se pare prea devreme să vorbim despre ele.

    4 comentarii

  1. Desi nu prea l-am vazut mentionat pe blog-urile de afara, mie mi se pare ca Steep este un joc care merita mentionat deoarece aduce, totusi, ceva nou.
    Un gameplay aici: https://www.youtube.com/watch?v=Ycr7dVH7EV4

    Toate cele de mai sus sunt acelasi tipar de ani de zile: mergi, impusti, zombie, roboti, monstri. Relativ aceeasi fizica, doar grafica putin mai colorata. Nimic cu adevarat nou si misto.

      (Citează)

  2. DEATH STRANDING o să apară și pentru PC.

      (Citează)

  3. fvck, cele mai bune sunt alea pe ps4

      (Citează)

  4. Mafia 3

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus